Llama Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 darksun un paylaştığı liste doğru galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 şimdi ona bakmıştım, defence grid verdi. Alien Isolation yarın fena oyun değil gerçi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Çok uzun seneler boyunca Steam'de oyunları indirimde aldık aldık, çoğunu oynamadık, şimdi alacak oyun bile kalmadı. Epic de aynı oyunları bedavaya veriyor, zaten oynamayacağım oyunları listeye atıp bedavadan liste kabartmaca yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Son 5 senedir PC kullanıcısı değilim iş dışında hep konsol kullanıyorum o yüzden konsolda alıp pcde olmayan oyunları bu şekilde topluyorum sağolsun geforcenow sayesinde oynanıyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 şu my time in portia çok tatlı bi oyundu ama zamanında beta diye oynamamıştım fazla, şimdi gelsin oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 epic browserda her seferinde signout olmuş oluyor bende, öyle mi sizinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 bende hep açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 gerge sen gog galaxyye bağladın di mi epic hesabı? galiba o tarafta da açık olduğu için patlıyor böyle cookie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 o bende de gogda bağlı ama logout etmiyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Kapadım Galaxy'yi, sürekli hata veriyor orada Steam. Şunu kullanıyorum: https://playnite.link/ Söyle bir de tema buldum, HowLongToBeat eklentisi filan da yükledim: https://playnite.link/forum/thread-468.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 1 saat önce, Xenocide dedi ki: yoo sen anca davul çal pis satanis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 steam integration baya sıçtı evet güncellemiyor da yazan tip aylardır https://github.com/FriendsOfGalaxy/galaxy-integration-steam neyse ben sadece bir oyun bende var mı yok mu diye kullanıyorum asdfhj, 11 platform bağlı library çalıştığı için sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 ya bu client hala o kadar kötü ki, store tırtlayınca bütün client patlıyor. kapayıp açmak gerekiyor tamamen. web-based store olup da refreshlenememek, epic kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 (düzenlendi) liste olduğu yerden devam ediyor bugün ki oyun alien isolation Aralık 21, 2020 Llama tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Darkest dungeon'ı (ve ayrıca dlc sini) almadıysanız alın birazdan My time in Portia yı verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 On 18.12.2020 at 19:09, Gangren dedi ki: Immortals Fenyx Rising kupon ile 120 TL oluyor. https://opencritic.com/game/10257/immortals-fenyx-rising Buradan alıp, doğrudan Uplay'den çalıştırabilirsin sanırım Anno gibi. Oyunu deneyen oldu mu? Bu güzel bu arada, eğlenceli, deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 kuponlar 7 ocak akşamı uçuyor bu arada , daha evvel aylar boyu taşıyabiliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 ubi keyini almak için oyunu yüklemem mi gerekiyo epic clientta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 key vermez de uplay'e eklenmesi lazım oyunu önce epic'te dl başlatıp. sonra sadece uplay'den açmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 haa uplay açtım şimdi gelmiş evet bağlamışım demek bi ara thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 ben direk eklemiştim key. client bile indirmemiştim, browser üzerinde bir yerden bulunabiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 14 ocak'ta star wars battlefront 2 veriyor beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2021 bu iyi oldu işte, bedava aylık varken yüklemiştim ama oynayamadan aylık geçmişti geçen yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar