eregorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Var cloud save Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Format sonrasi yukledim.kingdom, devam et yok nabcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 format sonrası appdata ve userdata yedeklemiyorsan epic napsın lan, haketmişin baştan oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 ne demek epik napsın steam napıyosa onu yapsın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 softwaree güvenilmez, ders olsun gelecek sefere yedeklersin lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Haftaya epic döktürüyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 ooo çok iyiymiş. tyranny'i oynamamıştım güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 tyranny pillars of eternity güzel olucak benim için de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Ov yis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2020 tyranny alacaktım tam geçen hafta steam indiriminde iyiki almamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 On 25.10.2020 at 10:14, Silphatos dedi ki: pc gamepass https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games?=pcgames# son dönem oynadığım her şey buradan neredeyse outer worldsü bitirdim game pass ile ve fakat iki dlc dahil olmadığı için içimde kaldı ne yapsam pintilik yapmayıp 100 küsür verip expansion pass ile onları da mı oynasam dedim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 evet dlcli vermiyor hiç o kötü. outer worlds base bitirdim ama o kadar bağlamadıydı beni, dlcleri de sanmıyorum çok fazla bir şey eklesin. bence salla boşver başka bir şey oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2020 aynı durumdayım ben de, bi yerden sonra bende de rutine bağlandı oyun, bitsin de gideyim moduna girdim, sallıyorum o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 On 04.12.2020 at 03:13, Darksun dedi ki: Haftaya epic döktürüyor, Bugün geliyor ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 HARİQASIN EPİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Gerçek rpg epic de oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2020 Haftaya aksiyona giriyormuş Bakalım leakleyecek mi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 (düzenlendi) 2 hafta boyunca vereceği oyunlar sızmış. Spoiler dying light resident evil 7 the witcher 3 mass effect andromeda assassin's creed origins metal gear solid v : tpp the evil within 2 farcry 5 fallout 4 borderlands 3 monster hunter worlds dragon age inquisitio herizon zero dawn ghost recon breakpoint hitman 2 Aralık 15, 2020 Harvey tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 oha gerçekse eğer çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Mümkün gelmiyor bana. Horizon'dan belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Gerçek olamayacak kadar iyi bir liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 olm adamlar gta5i verdi f2p oyunlar sonrası halen steamde en çok oynanan oynanan oyunlardan ve topsellerdan inmezken. her şey olabilir ama horizon vermesin bende var sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Bende listenin tamamı var ve oynayıp bitirdiğim oyunlar o yüzden bir yandan bakınca başkaları da bitirmiştir diyorum ama 2-3 oyun hariç çoğu her kitleye hitap etmeyen anca beleş olsa denerim denecek oyunlar o yüzden liste oldukça iyi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 yalnız 2 tanesi hariç hepsi varmış bende de, yanlış olsun bu liste ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 (düzenlendi) Çok abartı bir liste o ya, resmen top tier hepsi. Vermez o kadar. Geçen sene şunları vermiş, December 19 – Into the Breach December 20 – Towerfall Ascension December 21 – Superhot December 22 – Little Inferno December 23 – Ape Out December 24 – Celeste December 25 – Totally Accurate Battle Simulator (TABS) December 26 – Faster Than Light December 27 – Hyper Light Drifter December 28 – Shadow Tactics December 29 – The Talos Principle December 30 – Hello Neighbor Aralık 15, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar