Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 4 saat önce, reyou dedi ki: en son american made filminde muhtesem oynamisti. resmen adamin yasadigi getgitleri ikimleri ben yasadim izlerken. keske hep oyle filmler cekmeye devam etse. +1. Mission Impossible lar eglenceli ama American Made, Edge of Tomorrow, Last Samurai tarzi filmlerini tercih ederim. Yeni Top Gun da o ayarda duruyor, bakalim umutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Topgun'ın asıl olayı soundtrackleriydi yoksa film baya tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Modern savas pilotu temasi ciktigi donem icin bir farklilikti. Soundtrack olarak 80 lerdeki filmlerin genel olarak soundtrackleri cok iyi. 40 yaslarinda rastgele birisini yoldan cevirsen en az 5 tane sayar kafasindan. Hans Zimmer in isleri severim, ama her film Hans Zimmer tarzi soundtrackle cikiyor piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 On 22.07.2019 at 05:22, reyou dedi ki: en son american made filminde muhtesem oynamisti. resmen adamin yasadigi getgitleri ikimleri ben yasadim izlerken. keske hep oyle filmler cekmeye devam etse. hatta bu, ben affleck ve keanu ucu ceksin biseyler yapsinlar. en tuttugum adamlar son zamanlarda. Ben Affleck yönetmen koltuğunda kalmayı artık kabullenip, oradan işler yapsa adını bayağı sağlam yazdıracak sinema tarihine de işte aktörlük kafasında yarım kalmış şey halen bırakamıyor. Orada da çok istikrarsız. Bi iyi bi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Bonus olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 iyi iyi hiç değilse uçaklar ve uçuş filmde karakterize edilmiş gibi. en azından fragmanın vaadi yüksek. yönetmen zaten patates değil eğlendirirler her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 uçak nasıl karakterize ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 uçağın backstory'sini veriyosun. in medias res yapıp daha sonra flashback'le hikayenin en başına dönebilirsin ama bek sevmiyorum o tekniği. diyaloglar özenli yazılmış olmalı, sırf şaka yapıcaz diye out of character one liner'larla doldurmamak lazım. ayrıca "uçarken sola çekiyorum çünkü kanadıma ateş ettikleri için" diye düz düz exposition olmamalı diyaloglar. show, don't tell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 murica'ya bu ara çok kırgınım ama maverick hatırına gene bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 tuzluğa xs ceket giydiririm inanimate obje dile gelir foruma girip mesaj bile atar !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 fragman iyi duruyo ya ben begendim. tam sinemalikmis yalniz, evde izlenirse 2-3 puan dusurur net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 fragram guzel, begendim ben, tam sinemalik film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 7 saat önce, reyou dedi ki: fragman iyi duruyo ya ben begendim. tam sinemalikmis yalniz, evde izlenirse 2-3 puan dusurur net. evde nasıl izlediğine göre değişir. 14" iş laptopu ve onbort aparlörler ile, hdfilimceyennemi hardcoded kore altyazılı çamur bitrate edition izleyip hiçbir filmi beğenmeyen çok adam var forumda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Snopy hoparlör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 snopy imax iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 yify-yts altı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 yalnız şimdiden PR'ın dibine vurdular, instagramda gezerken snapchat'in maverick kask filterisinin reklamı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Ben çok pis gaza geliyorum bu film için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 cidden bu adam gibisi yok ya. salgına denk gelmesi bahtsızlık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Danger zone'suz top gun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2022 Releases May 27, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 (düzenlendi) yarın geç matine varsa gitmeye çalışacağız bakalım, hey gidi. 40 yıllık kariyerde hala zirvede adam, helal olsun. https://edition.cnn.com/2022/05/26/media/val-kilmer-top-gun-maverick/index.html val kilmer'ın son filmi olabilirmiş, umarım atlatır adam bayağı çekti. ha bir de bu bonus olsun gene lol. Mayıs 26, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 jet uçuracak kadar pilot muymuş bu yav, hll reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Güzeldi ben beğendim. 80ler havasını korumuşlar. Bir tek jennifer connelly biraz sırıtıyor, o da olur o kadar. bir de 4dxe denk geldik jet actionlarini dibine kadar yaşadık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 yok ya haberi vardı saatlik 11k vermişler orduya uçak uçurmak için ama tom'un tuşlara tokunmasına falan izin vermemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar