tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 (düzenlendi) arkadaşlar bu "sktr git" lafı çok işlemiş beynime. sürekli çıkmak istiyor ağzımdan. ama artık sktr git dememem konusunda ültimatom yedim birden çok kez. ama sinirlendiğimde diyip şöyle rahatlayacağım bi söz yok. ben sktr git derken hadi git ayrılalım uzaklaş falan manaları içermiyor aslında ama öyle anlaşılıyormuş sanırım. yapıcı mesajlar olsun diye kişisele açtım. bok ederseniz taşınsın Temmuz 17, 2019 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 (düzenlendi) LAN BU NE FORUMA SKTR GİT FİLTRESİ KOYMUŞSUNUZ "ben eşşeğim git" e dönüşüyor rezil olduk Temmuz 17, 2019 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Hahah abi forum cevabı vermiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 bu konuda 2002 yilindaymisiz gibi mi yapiyoz napiyoz? ben anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 o lafı edememek içimde tutmak bende gereksiz sinir yapıyor ya bunu anlamak bu kadar zor mu arkadaşım niye liseli gibi hissettiriyosun beynim çok terbiyesiz anlık tepkiler veriyor bi de alakasız ama alakalı gibi onu da yazıyım burda. forumda "Bugün ne seyrettiniz", "nE oLaCak bu CEHAPENİN hALİ" gibi başlıkları görünce de anında ebenin şeyi olacak diye içimden cevap veriyorum(en terbiyesiz haliyle). refleks gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Olm ben karimi bile arada fuck offliyorum. abartmayin, herkesin siktirgit deme hakki olmali su dunyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 sktr derken elini tokat atacak sekilde kaldiriyorsan hos degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Tam olarak aradığın cevap bu video'da; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 (düzenlendi) oi cunt fuck off, piss off. Temmuz 17, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 en güzeli sod off. witchercıyız sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 yardım alman lazım... agıl hasdasısın : )D)D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 olm bak git de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 (düzenlendi) 55 dakika önce, tiLi dedi ki: ben "SILA" diyorum "SIS LA" gibi Temmuz 17, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Hamileyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 ben maymunum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 sektör git olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 gotunu keserim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 daha rezil bir şey bul, sektör git'e razı et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Sktr git bi süreliğine Sktr git biraz Sktr git öteye Sktr git sonra gel Sktr git bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 söktür git de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 sktr e değil de gite takılmış sanki daha çok, sktr kal de bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Kime falan diye mi cevap aldın? Sanki yerine daha kibar bişey arıyormuşsun gibi değil de, başka küfür arıyosun gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Sktt git mi? Son kiz arkadaşıma "senin yaptığına en iyi haliyle pragmatistlik denir"dedim diye.irriteilan edilip engellendim.bir daha ararsam savcılığa verecekmiş.ahvsdg sktr git deseydim herhalde idam cezası alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar