calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Ben Stream io diye bişey indirdim direk torrent sitelerinden HD kalite izliyorum altyazı bazen zahmetli oluyor ama çok zor degil. PC ye indiriyor mu bilemem ben izleyip geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 26 dakika önce, calvaria dedi ki: Ben Stream io diye bişey indirdim direk torrent sitelerinden HD kalite izliyorum altyazı bazen zahmetli oluyor ama çok zor degil. PC ye indiriyor mu bilemem ben izleyip geçiyorum. torrent’ten daha legal degil, DE veya FR’de eve kagit gelir https acmazsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 48 dakika önce, calvaria dedi ki: Stream io Bu eski popcorn time gibi bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 @sostizm tam olarak o oluyor. 5.1 veya hdmi-passthrough calismaz. 2-3gb'lik 1080P 2ch'ler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 2 saat önce, sostizm dedi ki: Bu eski popcorn time gibi bişey mi? Belli başlı torrent sitelerinin eklentileri var onları aktif ediyorsun. Film yada diziyi arayınca senin izin verdigin sitenin içinde ne kadar çeşit varsa hepsini sunuyor istediğini kalitesine vs gore seç izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Stremio playerinda sorun vardı, bir müddet sonra ses-görüntü senkronu kayıyordu. O yüzden sağ tıklayıp VLC de oynat diyordum. Düzelttiler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 aylardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. add-on'lar ile de altyazı da otomatik geliyor. Torrent falan gerek bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 (düzenlendi) torrent biraz eski içerikler için zorlaşıyor evet. Temmuz 27, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 torrent eski içerik için hep kötüydü, yıllarca e-donkey kullandım esas olarak o yüzden. popüler birşey değilse imkansız bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Eski içerik için Usenet işte. Yeni içerik için de iyi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 usenet bayagi zengin dogru toollari kullanirsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 emule su an verimli calisiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 geçen hafta denedim torrent seedleri ölü bir oyun için, eski hali kalmamış emule'un maalesef. ölmemiş ama bitmiş eski olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 (düzenlendi) Adını hatırlamadığım eski bir uygulama vardı. İnsanlar HDD lerini paylaşıma açıyordu. 8-10TB hdd lerini paylaşıma açan tipler vardı. Kullanıcının hdd sine çift tıklayıp tüm hdd indexini görebiliyordun. Kanalları vardı böyle, mirc gibi chat ekranı vardı. İşte sadece 500gb+ share açan kullanıcılar girebilir. 1tb+ share açanlar girebilir gibi. Böyle 1tb+ only mp3 gibi bir kanal vardı mesela. Adamlar min 1tb lik mp3 klasörlerini share ediyordu. Adını bilen, hatırlayan? EDIT: DC++ ne oldu o? Temmuz 28, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 (düzenlendi) emule mu diyecektim değilmiş. edit: öeh emule konuşulmuş sayfada zaten sdfds yok olmuştur abi nolcak. Temmuz 28, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 o yıllarda öyle arşivler vardı ki aklın çıkıyordu ya. 2000 lerin başları. 2004 de dial up ile bağlanırken adamların 5tb falan film arşivleri vardı. O yıllarda ki film boyutlarını hesap edersek... Hepsi böyle kapaklarıyla falan mükemmel içerikleri vardı tiplerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Az önce, stormeagle dedi ki: Adını hatırlamadığım eski bir uygulama vardı. İnsanlar HDD lerini paylaşıma açıyordu. 8-10TB hdd lerini paylaşıma açan tipler vardı. Kullanıcının hdd sine çift tıklayıp tüm hdd indexini görebiliyordun. Kanalları vardı böyle, mirc gibi chat ekranı vardı. İşte sadece 500gb+ share açan kullanıcılar girebilir. 1tb+ share açanlar girebilir gibi. Böyle 1tb+ only mp3 gibi bir kanal vardı mesela. Adamlar min 1tb lik mp3 klasörlerini share ediyordu. Adını bilen, hatırlayan? EDIT: DC++ ne oldu o? sabancı'da vardı bu da local bişiydi sanırım. okulun internet ağı üzerinden paylaşılıyordu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 abi eskiden taşınabilir diskle giderdik ev ziyaretine, filmleri mp3 leri alıp dönerdik fdsfdhey gidi 2-3mbps internetin hızlı olduğu dönemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 abi eski içerikler için private trackerlar gayet iyi halen, çoğu şeyi bulabiliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 dc++ çok iyidi ya, local ağlar olduğu gibi internete açık ağlarda da gasyet güzel arşiv vardı. tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar