progamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 (düzenlendi) https://www.businesswire.com/news/home/20250402229347/en/Nintendo-Switch-2-Launches-June-5-at-%24449.99-Bringing-New-Forms-of-Game-Communication-to-Life Alıntı the Nintendo Switch 2 system arrives June 5 for a suggested retail price of $449.99 in the United States avrupa fiyatlarıda bunlarmış Alıntı - 7.9 inch screen - 120hz - LCD screen, HDR support - Bigger controls - Mouse controls are real - Better sounds, built in microphone - 3D Audio surround system for games with headphones on - New stand - Two USB C ports, one on top and bottom - 256gb internal storage - New dock 4K support in TV mode - built in fan to keep it cool - Backwards compatibility Nisan 2, 2025 progamer tarafından düzenlendi 1
knox Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2025 aldığım oyunu upgrade pack altında bir daha satacaklar, sasuga nintendo
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Switch 2 beklentilerin üzerinde gözüküyor, donanımsal olarak tatminkar, fps oyunları için mouse konforunu vermişler, game share olayı güzel olmuş. 3rd party oyunlar akacak gibi gözüküyor, exclusive için çıkışta mario kart+donkey kong yeter dediler, zelda, animal crossing ve mario yu sonraya sakladılar. Switch de ulaştıkları 150 milyon satış rakamına daha kısa sürede ulaşabilirler gibi gözüküyor. Kafamdaki tek soru işareti Switch Oled de 7 inch olan ekranın 7,9 a çıkması, joy-conların büyümesi iyi mi oldu onu bilemedim büyük handheld pek ergonomik olmuyor malum. 5 haziranda amerikadan almayı düşünüyorum, umarım stok konusunda sıkıntı yaşamazlar.
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 bi metroid prime 4 vardı noldu? switch 3'ün launch'ına mı saklıyolar (@Laurelin)
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Bonjo, 04.04.2025 10:32 tarihinde dedi ki: Switch 2 beklentilerin üzerinde gözüküyor, donanımsal olarak tatminkar, fps oyunları için mouse konforunu vermişler, game share olayı güzel olmuş. 3rd party oyunlar akacak gibi gözüküyor, exclusive için çıkışta mario kart+donkey kong yeter dediler, zelda, animal crossing ve mario yu sonraya sakladılar. Switch de ulaştıkları 150 milyon satış rakamına daha kısa sürede ulaşabilirler gibi gözüküyor. Kafamdaki tek soru işareti Switch Oled de 7 inch olan ekranın 7,9 a çıkması, joy-conların büyümesi iyi mi oldu onu bilemedim büyük handheld pek ergonomik olmuyor malum. 5 haziranda amerikadan almayı düşünüyorum, umarım stok konusunda sıkıntı yaşamazlar. donkey kong bananza temmuzda çıkacak yalnız. o olaya dikkat et. ben biraz daha oyun çıkmasını bekleyip 2026 başında almayı planlıyorum. yepyeni TRUMP vergilerinden ötürü dubaide daha ucuz olabilir diye tahmin ediyorum
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Semiconductor tariff ten muaf. Paraya gore iyi donanim, ama Nintendo parayi exclusive oyun satisindan kiriyor. O bakimdan pc handheld le birebir karsilastirilmaz.
progamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Cokomantis, 04.04.2025 11:44 tarihinde dedi ki: bi metroid prime 4 vardı noldu? switch 3'ün launch'ına mı saklıyolar (@Laurelin)
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 millet 70$'a dellenirken adamların gelip çat diye 90'dan koyması lmao. sorun yok gene öderler.
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 chip çıksın diye beklerse herkes olacagı bu,adamlar ılk basta ne gecırırsek kardır kafasındalar
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Cokomantis, 04.04.2025 10:44 tarihinde dedi ki: bi metroid prime 4 vardı noldu? switch 3'ün launch'ına mı saklıyolar (@Laurelin) scrub beyond cok guzel duruo, iyiki beklemisler ya. prime oyniim bu arada bastan 1
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 heves ediyordum buna ama almayacağım ya, konsol pahalı, oyunlar ayrı pahalı. Bir de şimdi diğer platform ve oyun firmaları bundan güç alıp zam yapacaklar. piii
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2025 (düzenlendi) Steam deck varken... 80-90 dolara 95% pc de olan oyunlara para verme zaten. Nisan 4, 2025 Scalanova tarafından düzenlendi
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 (düzenlendi) Ya... Benim kız arkadaşım gitmiş hiç bana sormadan etmeden bunun sport edişınını almış doğumgünü hediyesi olarak. İnternetten baktım oyunları çok pahalı. Kırılıyo yazmışlar ama belli bir seri nodan sonrası kırılmıyomuş. (XKJ ile başlıyo peçliymiş kırılmıyomuş) Parasını vereyim bari bi tane oyun alayım dedim. Switch store bakınca abidik gubidik Maryo, Pokemon falan var sadece. https://www.nintendo.com/sg/games/switch/index.html?sftab=all Şuradan başka oyun yok mu bu zamazingoda? Napcam ben bu aleti? Satmaya da satamam.... Nisan 21, 2025 Aceace tarafından düzenlendi 1
knox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 soruyu tam anlayamadım ancak, https://eshop-prices.com/ bu siteden diğer ülke storelarına göre fiyat kıyaslaması yapabilirsin en uygun fiyatlı store dan alabilirsin istediğin oyunları.
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Aceace, 21.04.2025 10:33 tarihinde dedi ki: Ya... Benim kız arkadaşım gitmiş hiç bana sormadan etmeden bunun sport edişınını almış doğumgünü hediyesi olarak. İnternetten baktım oyunları çok pahalı. Kırılıyo yazmışlar ama belli bir seri nodan sonrası kırılmıyomuş. (XKJ ile başlıyo peçliymiş kırılmıyomuş) Parasını vereyim bari bi tane oyun alayım dedim. Switch store bakınca abidik gubidik Maryo, Pokemon falan var sadece. https://www.nintendo.com/sg/games/switch/index.html?sftab=all Şuradan başka oyun yok mu bu zamazingoda? Napcam ben bu aleti? Satmaya da satamam.... Abi mariolar zeldalar falan baska hic bir yerde oynayamayacagin ve acayip keyifli oyunlar. Tadini bir kez alinca yuzlerce saat gomersin her birine. Onun haricinde super smash bros, mario kart falan online’i da eglenceli oyunlar. Kiz arkadasinla kapisirsiniz. Yine onun da kesin sevecegi puyo puyo’yu oneririm. Benim son yillarda keyif aldigim tek konsol switch oldu. Bilgisayarda oynayamayacagin oyunlara yonel. Mario cocuk oyunu yeaa deme. Harbiden zevkli hepsi. 1
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 sadece tam 2 çıkarken 1 alınmış olması üzücü olmuş
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Yok yok. 2 alsa daha beter olurdu. 2'nin oyunları 90 dolar... Hoş @deadwollyazmış diye bi mario kart bakayım dedim. 60 dolar... Zelda bakayım dedim. O da 60 dolar... Summer sale'i oluyor mu nintendo'nun?
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Oluyor bazen. Benim tavsiyem oyunlarin ikinci ellerine bak. Oyunlarin pahali olmasinin nedeni deger kaybetmemeleri pek.
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Aceace, 21.04.2025 14:29 tarihinde dedi ki: Yok yok. 2 alsa daha beter olurdu. 2'nin oyunları 90 dolar... Hoş @deadwollyazmış diye bi mario kart bakayım dedim. 60 dolar... Zelda bakayım dedim. O da 60 dolar... Summer sale'i oluyor mu nintendo'nun? bi ara nintendo store voucher'ı vardı. 100 dolara 2 oyun redeem'lemelik kupon. full price oyunlara da basabiliyodun.
neokrasi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 yanında şöyle bir şeyle gelse gayet güzel alet aslında.
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2025 Aceace, 21.04.2025 03:33 tarihinde dedi ki: Ya... Benim kız arkadaşım gitmiş hiç bana sormadan etmeden bunun sport edişınını almış doğumgünü hediyesi olarak. İnternetten baktım oyunları çok pahalı. Kırılıyo yazmışlar ama belli bir seri nodan sonrası kırılmıyomuş. (XKJ ile başlıyo peçliymiş kırılmıyomuş) Parasını vereyim bari bi tane oyun alayım dedim. Switch store bakınca abidik gubidik Maryo, Pokemon falan var sadece. https://www.nintendo.com/sg/games/switch/index.html?sftab=all Şuradan başka oyun yok mu bu zamazingoda? Napcam ben bu aleti? Satmaya da satamam.... Biraz cahil elemental mesaj olmus rhdh kiriliyor her versiyonu eger cip takarsan. Cip takmazsan da tas gibi zelda, mario oyunlari var parasini hakeden. Onlari gectim bi suru indie oyun var oynanabilecek. Sirf fifa oynayan adamsan bilemem tabi nintendo isini gormez sgd
Öne çıkan mesajlar