-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 (düzenlendi) GG no remake, Temmuz 8, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 e sevmiyordur. bana asıl early access garip geldi. yani sevmediğin türler zaten çıkmayacak, sevdiğin türlerin oyunlarını atmanın mantığı ne ki. kaldı ki birkaç yıldır early access olan ama neredeyse bitmiş oyunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 izometrik gözümü çok yoruyor early accesste çok fazla oyun aldım oynamadıgım kendimi frenleyip hype a atlamamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 1 saat önce, sacrolash dedi ki: tertemiz oldu ya. şu iyiymiş ya ben de yapim loli game doldu heryer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Ben de LGBTQ, Walking Simulator, VR, Indie blokladım tertemiz oldu. Indie bloklamak istemezdim ama %99u filan shovelware, arada tek tük güzel birşeyler çıkarsa adı bir şekilde duyulur zaten, gereksiz yere kalabalık yapmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 (düzenlendi) https://store.steampowered.com/app/574090/MOTHERGUNSHIP/ oynamış olan var mı bunu? steam'e ne kadar saydırsam da bende bloklu tag yok. zaten curated store arıyorsam epic var Temmuz 8, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 reddit'teki hidden gem topic'inden derledim. bi dahaki salelere artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 50% indirimde. Alan oynayan var mi? https://store.steampowered.com/app/992590/iStripper/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 xenus sen de ayakkabı koleksiyonu gibi oyun alanlardan mısın ya, library'de 1500 oyun var ama hepsinin oynanabilme ihtimali alınmış böyle, 10+ saat oynadığı 100ü geçmez falan. benim bi arkadaş var o direkt öyle. adam her salede 20 oyun alır eve girdiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 " As an extra gift for those that participated, we have randomly selected 5000 users that contributed from any team in the Steam Grand Prix to receive the top game from their wishlist. Users that were randomly selected will receive their gift within 48 hours from the end of the Steam Grand Prix. " Valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 50 milyonda 5k çok da heveslenmeyin bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 10 binde 1 demek. Silph, vücudun hazır mı kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 o grand prix zımbırtısına katılan 50m kişi yoktur bence totalde. Gerçi %50 şansla girdiğim çekilişler bile çıkmamıştı zamanında yemeksepetinde ben niye heycanlandıysam fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 1 saat önce, goldbären dedi ki: xenus sen de ayakkabı koleksiyonu gibi oyun alanlardan mısın ya, library'de 1500 oyun var ama hepsinin oynanabilme ihtimali alınmış böyle, 10+ saat oynadığı 100ü geçmez falan. benim bi arkadaş var o direkt öyle. adam her salede 20 oyun alır eve girdiği yok. ucuza kaliteli oyun bulup koyuyoruz almak isteyenlere, ben çoğunu bundle'dan topladım zaten 2015'ten beri steam'den oyun almıyorum, bu sene ilk defa harcadım. gidip full price 200-300 liraya oyun almıyorum. koyduklarımın hepsi bi o kadar tutuyor zaten anca. her topicte bilgisiz ve ilgisiz olmana rağmen insanlara dalaşıp laf sokma amacın nedir anlamış değilim. amma kaynana gibi anticipated bişi oldun çıktın legocu. ötekiler en azından komik olma peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 olm yok agresif tutumla sormadım lan, ben çok seviyorum seni. erkek adamız sonuçta bizim alışverişimiz de bu... illa başına sonuna mı koyalım sdf wishlist değil de sepet gibi geldi bana yuh dedim görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 ESO var mı oynayan. 50 liraya düşmüş, steam walletta 40 kusur lira var tamamlayıp alsam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 10 saat önce, Xenus dedi ki: reddit'teki hidden gem topic'inden derledim. bi dahaki salelere artık. Life is strange i al bence bayağı güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Patiden cyberpunki goturen cikarsa soyleyin de ailecek evini basalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 7 saat önce, k1nJo dedi ki: 10 binde 1 demek. Silph, vücudun hazır mı kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 sdgjhsdjghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 refund'dan gelenleri şunlara gömdüm. iyi oyunlandım bu sale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 yine ufak ufak yığınla şey aldım ya ama en pahalısı xcom expansion ı onuda kuponladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 tarihi rekor kırdım ve ilk defa hiçbirşey almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Aynen bende ilk defa bisey almadan gecirebildim bu sefer. Gerci en buyuk etken buyuk kisminda tatilde olmamdi, yoksa yine bos gecmezdim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar