aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 qc35 masterrace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 (düzenlendi) quite comfort 35 aldiydim ben 350$ di sanirim ucak icin falan iyi. Spor yaparken zor olur ama kulak ici degil. Bu arada ocak 15 de TR gelicem eğer alıp gönderirseniz makul bir ucret karsiligi turkiyeye getirebilirim amerikadayim. Aralık 17, 2019 Valvyn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 25 dakika önce, aktiftablet dedi ki: Dünya da bosecu oldugunu sanmıyorum ya. Niye ya? Bose'un kendine has bir tarzı var hatta "No highs, no lows; it must be a Bose" gibi bir söz vardı. Tech spec'lerini hala açıklamıyor adamlar. Noise cancelling modelleri bence epeyi başarılı, ilk modeli bile hala bugün iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 54 dakika önce, Valvyn dedi ki: quite comfort 35 aldiydim ben 350$ di sanirim ucak icin falan iyi. Spor yaparken zor olur ama kulak ici degil. Bu arada ocak 15 de TR gelicem eğer alıp gönderirseniz makul bir ucret karsiligi turkiyeye getirebilirim amerikadayim. simdi 700 o fiyata, qc II'ler 200 euroya mi ne dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 (düzenlendi) On 14.12.2019 at 15:55, MrLevie dedi ki: Bari buraya da koyayım. Hyphen diye bir kulaklığa denk geldim geçenlerde ararken, özellikleri reviewları falan fena görünmüyordu. Sipariş ettim bakalım. $61 a geldi sitesinde ödemede kargoyla beraber. Ekstra gümrük ne biner bilmiyorum. Sipariş edecek olursanız linkten edin de bana birer referral olsun:) Gizli içeriği göster kulaklık da bu Hyphen Indiegogo şeysi Kargo geldi. Fabrika Çin'de olduğundan çinden gelmesi tam 1 ay sürdü. Genel olarak memnun kaldım. $61 doların karşılığını verdi en azından. Tarz olarak çok şık kesinlikle. Kulağa gayet güzel oturuyor. Dışarıdan da kötü görünmüyor (earpodların ne kadar kötü göründüğünü düşünürsek). Kutusu biraz saçma, ama wireless charging var diye dert etmiyorum. Yerinden çıkartıyorsunuz üst kapağı, o sırada tek elle kutuyu yönetebilmek çok kolay değil. Boyutu beklediğimden küçük çıktı, videolarda daha büyük görünüyordu. Ses olarak basslar beklediğim kadar iyi değil. Hele içinden çıkan memory foamları taktığınızda iyice yok oluyor. Ama tizlerde gayet temiz net ses vermişler. Kulaklığı tek olarak kullanabilme opsiyonu da var. Ayrı bluetooth kanalı gösteriyor telefonda direk. En çok rahatsız eden kısmı kutuyu her açışımda dışarı gelen plastik enjeksiyon kokusu. Bunun dışında bir sıkıntı yok benim gözümde. edit: bu arada gümrük 23tl ödedim onu söylemeyi unuttum. Ocak 12, 2020 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 haylou nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 ben de spor için bakıyorum ama daha karar veremedim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Samsung level u kullanıyorum memnunum sporda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 qcy t5 Den cok memnunum . Airpod killer diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Sony WF-1000XM3 şu modele de iyi diyorlar, bir de rha nın true connectlerini merak ediyorum. Earbud almak istiyorum aslında ama çok var ya. Jaybird jabra bose rha hepsi iyi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 2 saat önce, Masticore dedi ki: qcy t5 Den cok memnunum . Airpod killer diyebilirim. kalitesiz trollsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 8 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: kalitesiz trollsün Ne alaka ? Sporda kullandım , tek kullanımı da var. Kulak içi olduğu için düşmüyor , acayip rahat hissetmiyorsun gibi. Yardımcı olanda kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 bunların şarj standlarıın kapasitesi çok az oluyor ya. 350-500 mah felan sürekli kullanımda 2-3 günde bir şarj demek. unutuluyor şarja koymaya o an şarj aleti dolu oluyor bilemiyorsun ne zaman bitecek felaan. en ez 2000 mah felan olmalı yok mu öyle model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Spor için huawei am 61 kullanıyorum çok ideal kulaktan düşme şansıda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Ses kalitesi olarak iyi ürünlerden, indirime girmiş: https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-liberty-lite-kablosuz-bluetooth-5-0-kulaklik-ipx5-12-saate-varan-sarj-suresi-grafen-surucu-siyah-a3901011-p-HBV00000F80FM?magaza=Hepsiburada https://www.rtings.com/headphones/reviews/anker/soundcore-liberty-lite-truly-wireless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 buda öyle 12 saat dediğin 2.5 günde bir şarj. anker şu zolo upgraded versiyon iyiymiş ama https://www.anker.com/products/variant/zolo-liberty-[upgraded]-truewireless-headphones/Z2001011 https://www.amazon.com/dp/B07GKHYVM8/ref=sr_1_10?camp=217145&creative=399373&creativeASIN=B07GKHYVM8&ie=UTF8&linkCode=as2&sr=1-10&tag=ianker-20 https://www.androidpolice.com/2019/03/05/anker-quietly-upgrades-the-99-zolo-liberty-true-wireless-earbuds-to-last-100-hours-with-their-charging-case/ çok ilginç hiç bi yere kulaklık kaç mah, charge case kaç mah, aptx var mı yok mu yazmamışlar. 100 saat bunun charge case. 15-20 gün gider. fiyatta öyle uçuk değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 40 dakika önce, GERGE dedi ki: Ses kalitesi olarak iyi ürünlerden, indirime girmiş: https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-liberty-lite-kablosuz-bluetooth-5-0-kulaklik-ipx5-12-saate-varan-sarj-suresi-grafen-surucu-siyah-a3901011-p-HBV00000F80FM?magaza=Hepsiburada https://www.rtings.com/headphones/reviews/anker/soundcore-liberty-lite-truly-wireless Anker'ler fiyat&perf. cok iyi o kadar cok model cıkıyor ki takip edemiyorum. Sırf muzik için alıcak olsam anker veya Blitzwolf alırım. Blitzwolf'u son zamanlarda cok duyuyorum. BW-FYE7 TWS modelini özellikle ama kullanmadım, görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 On 12.01.2020 at 16:00, MrLevie dedi ki: Dışarıdan da kötü görünmüyor (earpodların ne kadar kötü göründüğünü düşünürsek). Evet , çok kötü görünüyor ama mikrofon performansı için en iyi tasarım bu malesef. Mikrofonu nasıl ? Denedin mi hiç gürültülü ortamda konuşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 1 saat önce, Masticore dedi ki: Evet , çok kötü görünüyor ama mikrofon performansı için en iyi tasarım bu malesef. Mikrofonu nasıl ? Denedin mi hiç gürültülü ortamda konuşmayı. Gürültülü ortamı bilemiyorum ama caddede yanımdan arabalar geçerken arkadaşımla rahat rahat konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2020 (düzenlendi) Bisiklet üstünde tek kulağa takıyorum genelde müzik dinlemek için ama kablosuza geçeyim rahat edeyim diyorum, var mı şöyle bi f/p önerisi? Kulaktan düşmesin, ses kalitesi aşırı önemli degil, konuşma vs olmasına gerek yok dümdüz kulaklık olabilir, gerçi böyle yazınca herhangi bir kulaklık da oluyor gibi oldu İkisinden birini alıp geçicem sanırım. https://www.amazon.com.tr/Huawei-AM61-Bluetooth-Kulaklık-Siyah/dp/B075THDT3M/ref=sr_1_7?dchild=1&keywords=kablosuz%2Bkulaklık&qid=1595519662&s=electronics&sr=1-7&th=1 https://www.amazon.com.tr/QCY-T6-Kablosuz-Bluetooth-Kulaklık/dp/B086V4SJVH/ref=sr_1_4?dchild=1&keywords=kablosuz+kulaklık&qid=1595520676&refinements=p_36%3A13758220031%2Cp_n_feature_browse-bin%3A13711136031%2Cp_72%3A13136589031&rnid=13136585031&s=electronics&sr=1-4 Temmuz 23, 2020 Seperate tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Bu türkiyeye gelse en alınabilecek kablosuz kulaklık aslında https://www.anker.com/products/variant/zolo-liberty-[upgraded]-truewireless-headphones/Z2001011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Anker Soundcore Liberty Lite almıştım ilk, kaliteliydi, kulaktan düşme ihtimali de yok gibi. Ama ses olarak öyle audiophile grade değil. Sonra zaten WF-1000XM3 aldım. Memnunum kendisinden çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Samsung galaxy bud + lar da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Ben de Sony WH-1000XM3 var yaklaşık 10 aydır, ondan evvel de 1000XM2 vardı. XM2 direct Bose QC35 ile karşılaştırılıyordu o dönem. XM3 ikisinden de fersah fersah önde. Bose'da QC35 ve 700'ü denedim, hiç beğenmedim soundstage'i. Ama tabiki kendiniz denemelisiniz karar vermeden önce çünkü ses olayı subjektif. Sony şu aralar XM4'ü çıkaracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Pil ömrünü ses kalitesinden önde tutuyorum kablosuz kulaklıkta. 100 saat çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar