Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 On 09.12.2019 at 16:18, Bathory dedi ki: Ya ben dün biraz alkollüyken gaza gelip Sennheiser 4.40 aldım amazon'dan. Bugün sabah ulaştı hemen. iPhone ile kullanacağım ve biliyorum AAC desteklemiyor. Ama ses yine de iyi geldi kulağıma (öyle audiophile biri değilim), görünüş bakımından da çok hoşuma gitti. Ama şimdi içimde acaba Sony wh-ch 700n alsam daha mı iyi olurdu diyorum. Noice cancelling çok aradığım bir şey değil, olmasa da olur yani. Napsam bilemedim. O oluyor abi. Diğeri sanki daha iyimiş gibi geliyor hep. Ben de aldığım gün Skullcandy Crusher mı alsaydım acaba diye düşündüm. Sonra geçti. Aynı ligin kulaklıkları zaten, arada çok büyük farklar olacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Şirket indiriminden Sennheiser 4.50 aldım ben de aşırı uygun fiyata bugün. Henüz elime geçmedi. Pişman etmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 (düzenlendi) Bende bundan vardı; https://www.hepsiburada.com/plantronics-backbeat-fit-305-suya-dayanikli-ter-gecirmez-kablosuz-spor-kulaklik-siyah-tasima-cantali-p-HBV00000878UZ?magaza=Hepsiburada her şey çok iyi ama kulaklıgı 4 kez servise gönderdim ilki benim hatamdı bi taraftan ses gelmemeye başladı. Tuttular yenisini verdiler, diğerleri hep üstteki menünün belli bir kullanım süresinden kalkmasından kaynaklanmaktaydı. O menü çok gıcıktı kalkınca direk kulaklık gg oluyor. Hatta tuttum üşenmedim bu nasıl ürün diye adamların offical adreslerine mail attım. Bu sorun olmasa zaten sittin sene bu kulaklıktan vaz geçmezdim ama ağzım fena yandı. En sonunda 4. servise gidişinde para iadesi istiyorum dedim yaklaşık 1 yıllık kullanım sonunda iade ettiler paramı geri. Bu saatten sonra plantronics kullanırmıyım bilmiyorum. Şu an bunu kullanıyorum https://www.hepsiburada.com/huawei-sport-lite-am61-bluetooth-kulaklik-siyah-p-HBV00000CW5UI?magaza=Hepsiburada ne çok iyi derim nede kötü derim tam bir f/p ürünü o kancalara alışması biraz zaman alıyor ama sonrasında alışınca ve oturunca bayaa sağlam oluyor. Aralık 10, 2019 sleepingdeath tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 airpods2 aldim ruzgarda konusurken ses bozuluyordu onu cozmusler ve noise filter eklemis allahsizlar super olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 şunları deneyeyim diye Xiaomi redmi airdots aldım çok meraklısı değilim ama çek mek vardı trendyoldan 80TL ye geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2019 (düzenlendi) Bari buraya da koyayım. Hyphen diye bir kulaklığa denk geldim geçenlerde ararken, özellikleri reviewları falan fena görünmüyordu. Sipariş ettim bakalım. $61 a geldi sitesinde ödemede kargoyla beraber. Ekstra gümrük ne biner bilmiyorum. Sipariş edecek olursanız linkten edin de bana birer referral olsun:) Spoiler kulaklık da bu Hyphen Indiegogo şeysi Aralık 14, 2019 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 gym'de kullanmalık kulaklık arıyorum. apple airpods pro apple'ın kendi sitesinden almaya kalkınca 1 ay sonra gönderiyor. araba alıyoz sanki. trendyolda daha ucuza var ama iade etmek istersem etmeyebilirlermiş. kulaklık işi çok kişisel şimdi beğenmezsem iade edebilme şansım olmalı ya. 200 lira daha verip üstüne 1 ay bekleyip en pahalı ürünü alayım mı bilemiyorum... 1900 lira samsung galaxy buds 372ms latency ile video kesinlikle izlemiycem diyorsan alınabilir 700 liraya. sony wf-1000xm3 rahat değil tam oturmuyor şikayeti çok var onu da deneyip iade edebilmek lazım. bi de water resistance yok ya. 1500 lira Jabra 75t de iyi duruyor 1300-1400 liraya yurtdışına giden birine aldırtmak gerek. kesinlikle video izlemiycem diyip galaxy buds alıp geçebilsem keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Beğenmeyince iade edilebilseydi kulaklık sektörü ölürdü heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Kulaklıklata %40 vergi geldiğinden biraz da böyle uçtu fiyatlar. Airpods Pro ayrıca 2000TL etmez bence kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 (düzenlendi) en rahat olanı ve tek iade edilebileni oysa mecbur verecez. iade edilmeyen kulak içi kulaklık almak büyük kumar. mağazalara gidip deneme şansı varsa onu yapmak lazım tabi ki en mantıklısı o. ama ben kulağıma sokmam onları sdf Aralık 16, 2019 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Spor için bu arada Bose'un kulaklıkları vardı? İyiler de. https://www.rtings.com/headphones/reviews/bose/soundsport-free-truly-wireless Spor için farklı değişkenler var, özel almak gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 rtingsin altından girip üstünden çıktım da o kulaklık semi-open, gürültüyü alıyo baya içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Spor abi, öyle olması gerek. Sonra arkandan korna çalan arabanın altında kalırsın. Gym demişsin, yeni fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 1900 lira ne ya elim gitmedi abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 7 saat önce, tiLi dedi ki: en rahat olanı ve tek iade edilebileni oysa mecbur verecez. iade edilmeyen kulak içi kulaklık almak büyük kumar. mağazalara gidip deneme şansı varsa onu yapmak lazım tabi ki en mantıklısı o. ama ben kulağıma sokmam onları sdf Abi hem öyle diyon hem de diyorsun ki ben deneyeyim iade edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Galaxy Buds almaya karar verdim ben. f/p olarak çok iyi görünüyor. Sadece otobüs ve vapur esnasında kullanacağımdan çok bayılmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Jabra Move kullanıyorum sporda 1 yıldır. Baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 (düzenlendi) https://www.scarbir.com/guide/apple-airpods-pro-vs-cheap-tws Su teste (sayfanin en sonunda)gordugunuz qcy t5 aldim ,cok begendim. Ses kalitesi cok guzel,volume de cok iyi. sporda da kullanirim ben bunu . Kulakta kesinlikle rahatsiz etmiyor . Tasarim guzel Bu test airpods alternatifi icin yapilmis . Asil duzgun konusma icin aldim , Sesimin karsi tarafa duzgun gitmesi onemliydi benim icin o yuzden aldim. Henuz toplu tasimada denemedim. Kapali alanda cok iyi gidiyor bunu cogu basariyor zaten. Toplu tasima, gurultulu alanda sesin karsiya nasil gittigi onemli onu da gorucez bakalim. Aralık 17, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 On 14.12.2019 at 15:55, MrLevie dedi ki: Bari buraya da koyayım. Hyphen diye bir kulaklığa denk geldim geçenlerde ararken, özellikleri reviewları falan fena görünmüyordu. Sipariş ettim bakalım. $61 a geldi sitesinde ödemede kargoyla beraber. Ekstra gümrük ne biner bilmiyorum. Sipariş edecek olursanız linkten edin de bana birer referral olsun:) İçeriği gizle kulaklık da bu Hyphen Indiegogo şeysi Abi bu scam gibi surekli geliyor bana. Instagram’dan. Sayfasina giriyorum , son 2 kulaklik kaldi son 10 dk , kacirma yaziyor paso Cok merak ediyorum nasil bir sey cikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 o marketing için ya belli yani... kargosunu gün gün takip ediyorum, gelince bir review atarım buraya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 powerbeats iyi spor icin baya indirimdeydi ben 399liraya aldim hatta 1-2 ay önce.rengi biraz kötü ama yapacak bişi yok belli olmuyor ilk 1-2 gün kulaga tam oturmuyo ama kafa ve kulagin seklini aldiktan sonra 10 numara oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 5 saat önce, Masticore dedi ki: https://www.scarbir.com/guide/apple-airpods-pro-vs-cheap-tws Su teste (sayfanin en sonunda)gordugunuz qcy t5 aldim ,cok begendim. Ses kalitesi cok guzel,volume de cok iyi. sporda da kullanirim ben bunu . Kulakta kesinlikle rahatsiz etmiyor . Tasarim guzel ben de alayim, nerden aldin? TR'de 250tl / aliexpress 25$ ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 ali'den aldım qcy kendi shop'u var. 22 ye geldiydi galiba bana kupon mupon zamanzingosu ile. 1 ay sürdü gelmesi. 15 günü tr de geçti tabii. Ses kalitesinin bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Konuşmakla işiniz yoksa başka alternatifler de var şuradan bakın. https://www.scarbir.com/guide/best-sounding-wireless-earphones-50-dollar bayağı tuttum bu siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Bose'cu yok mu yahu aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Dünya da bosecu oldugunu sanmıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar