Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 minsc olmaz da boo minyatür giant space hamster olduğu için cameo yapabilir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 asd hersey aynen dedigim gibi cikti: story: Spoiler the story itself will not be a direct continuation of events from the original game. “The story of the previous Baldur’s Gate was closed – it was actually closed, in a certain sense, in a tapletop campaign called Murder At Baldur’s Gate [where the murder of the original protagnoist triggers the action – ed], so that’s where it really came to its closure,”. What he can tell me is that “we are in the city of Baldur’s Gate, we’re in Forgotten Realms and stuff has happened in the world since [D&D’s] 3.5 edition. This game directly follows a new campaign called Baldur’s Gate: Descent Into Avernus, we worked very closely with them on that, and so our story continues right after that.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 (düzenlendi) surda verilen roportajlardan vs derlenen official bilgiler toplaniyor, 2019 degil o kesin, 2020 yada 21 olabilir demisler: gog sayfasi da gelmis: https://www.gog.com/game/baldurs_gate_iii Haziran 6, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 stadia launch title değil mi bu? stadia release = bg3 release? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Allleaaaahh cok mutluyum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 bizzat larian kurucusu swen 2020 veya otesi demis abi daha ne desin sdf, birde ustune "pc ve stadia icin ayni anda cikacak" aciklamasi da var google tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 larian dan babam çıksa yerim harika oyunları hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 2020 ye kadar 2 yi bitireyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 benimde tekrar 1-2 yapmam lazım, 1 i 2 defa bitirdim 2 sinde de importladım 2 yi bitiremedim Çok uzun geliyor sanırım, en azından enchanced editionları oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 (düzenlendi) Baldur benim icin top 3 her turlu ya. Kac saat harcamisimdir bilmiyorum ama garip bagim var oyunla. Gecenlerde gidip box'lu versiyonunu aldim koleksiyon olsun diye. NPC' diyaloglari interactionlar vs cok hosuma gidiyordu. 2nd edition da hosuma gitmisti cok kurallari bilmememe ragmen. Ama en buyuk ozelliklerinden biri inanilmaz bir villain'a sahip olmasiydi oyun ilk dakikasindan itibaren sariyordu. Artik sesinden mi karakterin designindan mi her zaman iddaa ettigim gibi: Fantasy veya Sci/Fi, eger iyi bir villain yaratabilirseniz isin yarisini hallediyorsunuz. Basarili kurgu ve hikayelerde iyi islenmis villainlar her zaman seriyi ilginc kilar. Baldur'un bence en onemli olaylarindan biri oydu. Bir de oyun tarihinin en iyi NPC'lerinden Minsc, Jan vs eklenince oyun her defasinda keyifli oluyor. Act 2'de oyundaki tum questleri bitirmeden ilerledigimi hatirlamiyorum main questte. Imoen'i vs tamamen ignore ediyordum sanirim hep. Haziran 7, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 ghsfdjvgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 (düzenlendi) konmus sori Haziran 7, 2019 Quel-Thul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 BG3 hadi canııım yapıyoruz desinler yeter. Bu güne kadar hiçbir oyuna bağış yapmadım değer görmedim daha doğrusu. Ama BG3 para lazım desin 500 $ basarım hiç düşünmeden. Üniversitede geceleri 5 kişi aynı salonda LAN dan oynadığımızı hatırlıyorum " - abi öküzmüsün fireball u ortamıza attın aq. - Zaten ölmüştünüz sizi derin acılardan kurtardım. - Fevzi en son nerde save atmıştık. Ne zamanlardı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2019 Isometric is not confirmed[4] It has not been ruled out, either Şunu da Fallout3 gibi çıkarıyorlarmış ne gülerim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Yeni motor mu yazcaklar olm, elde mukemmel motor var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 larian ne alaka la ama patlatmazlar herhalde yine güvenli seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 divinity enginedan ayrı motor dedi sven ha benzeridir bilemem ama süpriz bi tps/fps çıkabilir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 oo battle royale, Call of Drizzt: Elminster's Modern Shoelaces ___ DragonAge 1 gibin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 10 dakika önce, LethE dedi ki: divinity enginedan ayrı motor dedi sven ha benzeridir bilemem ama süpriz bi tps/fps çıkabilir oyun Abi cyberpunka ozeniyolar da 2020ye hem oyun hem motor yetismez. Fantazilere gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 fantazi arayan dragon commander gibi rts/board game olsun diyordur. tps daha önce yaptılar çok kötü olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 5 saat önce, Esh dedi ki: Yeni motor mu yazcaklar olm, elde mukemmel motor var İnan kalben ben de fps/tps olsun istemem ama şu yeni akım işi maddi kaygılar bakalım işi nereye götürür. Belki de hibrit bir şey yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 bitirmiştim de unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Orjinal oyun gibi pauselu real time dövüş sistemi vardır. Ona yeni motor gerekmiştir. Öyle motor değişti diye türünü dramatik biçimde değiştirmelerine gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 https://fextralife.com/baldurs-gate-3-interview-with-larian-and-wizards-of-the-coast/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 37 dakika önce, Xenus dedi ki: https://fextralife.com/baldurs-gate-3-interview-with-larian-and-wizards-of-the-coast/ vidyalısını koymaya gelmişdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar