Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 ea boyunca indirim olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 (düzenlendi) bu arada larian launcher çalışmıyordu bende, .net core yok, yükliyim mi diyordu (varmış), repair, reinstall filan naparsam yapayım aynı hatayı vermeye devam ediyordu. .net'in kurduğu klasörü d'den c'ye (os'in olduğu drive'a) kopyalayınca düzeldi. https://steamcommunity.com/app/1086940/discussions/3/2936867947886224211/?tscn=1602019605#c2936867947886519395 Ekim 7, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 (düzenlendi) ben launcheri gectim direk exeden girdimdi, menu muzigi guzel olmus ayrica, Ekim 7, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 (düzenlendi) he aynen launcher gene de açılmazsa .exe'den çalışıyor oyun, cevap gelene kadar öyle takıldıydım ben de. Ekim 7, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 coop baya sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 1.0'i bekleyecegim ben, early access isine isinamadim bir turlu, onceden oynayip spoil etmek istemiyorum hikayeyi falan bugli haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 gocmeden 1 saat falan dayaniyor oyun simdilik sfs neyseki tonla save slot var. birde bu highlight herseyi aydinlatmiyor, etrafta toplanabilen okunan vs itemlar vs var highlight olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Tüm Origin'leri oynayacağım için önemli değil. Giriş bölümü zaten sadece. Performans ciddi kötü ama. 60 fps filan alıyorum ki grafikleri görünce rahat 100 üstü görmem lazım. Sadece Vulkan baktım gerçi, akşam DirectX deneyeyim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Directx ile uçtu bu arada, Vulkan sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 hikaye sanki biraz OS2 arak gibi. orda da boynundakinin çıkarmak için bütün hikaye kasıyodun burada da böcük olayı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 (düzenlendi) On 06.10.2020 at 20:12, Darksun dedi ki: hadi iyisiniz 2 günde 0.34dolar indi sıralamamız bile değişmiş , bu hızla bakarsak aşağı yukarı 186 iş günü sonra bunu bedava sayılacak kurdan alabileceğiz. Ekim 8, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Divinity 2.5 olmus sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Ben pek beğendim. Ortaokul günlerim geldi aklıma fena nostalji eşliğinde yumşacık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 ne zaman çıkacağı belli mi bunun? Steam'de 6 Ekim yazıyor da direk Early Access tarihini takmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 belli değil ama en az 1 sene kalır early access te demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 rpg ler early access zehir oluyor. ciksin bakarim. o zamana zaten rengi de belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 cikana kadar bir suru sistem degisir zaten, gecici olarak konmus gibi duran islevselligi az seyler var, feedbacklere baktim soyle bir millet ayni seyleri demis zaten, benim en begenmedigim tum partinin konusmalara katilmiyor olmasi skill checklerde, ilk kim konusursa onun skillier abililtyler sayiliyor yuksek olsun/olmasin, bir grup etkisi yok secimlerde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 On 07.10.2020 at 03:37, Cokomantis dedi ki: ea boyunca indirim olacağını sanmıyorum. tonla oyun ea boyunca indirim yapti. prison architect falan yuzde 50 leri gordu EA de. tabi bu oyun icin olacak sarti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 indie oyunla bg3 ü mü kıyasladın sen Konuşmalarda da karakter değiştiriliyordu yanlış görmediysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Evet kocaman character select düğmesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 ya jump'ın disengage vermesi (ve bonus action olması) çok rahatsız etti beni. bedavaya attack of oppurtunity yemeden çıkıyosun melee'den. 5th ed oynamadım masaüstü ama disengage için action harcanıyordu diye biliyorum rogue harici. jump gene bonus action olsa ama aoo trigger'lasa, rogue'da onu da trigger'lamasa daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 char select varda bunu dialoga ilistiremiyoruz ki disardan bakiyor anca yada ben bulamadim, benim istedigim konusmada ilgili skill checkler gelince bunu bilen karakteri kullanip yapmak o zar atisini ayni konusma icinde, yoksa save scumming'e donuyor. ama mesela guzel seyler var irklara gore Darkvision olmasi falan, herkesin karanlikta gordugu farkli. highlight hala dandik cogu sey highlight olmuyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 highlight olunca da yazıya tıklayamıyorsun, scroll filan arıyorum pixel hunt şekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 divinity benzerliğinden korktuğum için yanaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar