Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Babel, Jimmy, Şener tecrübeli futbolcular geldi ama yaş ortalamamız biraz yükseldi bi kaç genç oyuncuya ihtiyacımız var şuan bide 1 aydır dönen muhabbetler hep takıma zarar veriyor bizim birlik içinde olmamız lazım sonuçta hepimizin kanı sarı kırmızı akıyor :)

Mesaj tarihi:

Yok öyle bişi.

Bizim kanımız gayet kırmızı. Bir futbol takımını gözü dönmüş bir şekilde tuttuğumuz falan da yok. Şu "birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bugünlerde" kalıbına da kıçımızla gülüyoruz.

Mesaj tarihi:
51 dakika önce, gocmen dedi ki:

Babel, Jimmy, Şener tecrübeli futbolcular geldi ama yaş ortalamamız biraz yükseldi bi kaç genç oyuncuya ihtiyacımız var şuan bide 1 aydır dönen muhabbetler hep takıma zarar veriyor bizim birlik içinde olmamız lazım sonuçta hepimizin kanı sarı kırmızı akıyor ?

Kimin kani sari kirmizi akiyomus. Doktora gorundun mu kardes? 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Lise biyoloji dersinde deneyini yapmıştık. Bileşenlerine ayrıldıgında  Sarı,kırmızı görüntü oluşuyor ^^   

8b58582c697c7bc7cc83755edbb599218f8164fe

Masticore tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

"

Galatasaray,

Fener'in "İşe yaramaz" diye kenara koyduğu Şener'i alırken,

en iyi yerlilerden Deniz Türüç'ü de kaptı Fener, Galatasaray'ın elinden.

Ben Galatasaraylı Hıncal, bu yıl heyecanla Fener maçlarını izleyeceğim, Mustafa Cengiz dostum iftihar etsin!

"

Hıncal Uluç

Mesaj tarihi:

F. Bahçe'li taraftarın genleri öyle abi.

Adamın cebinde 100 lira varsa 20 lira sms atar, milyonluk serveti olan adamlar topçu getirir para toplayıp mesela ya da parayı basar 10 bin forma alır falan. GS'de Dursun 3-5 liraya bileklik satmaya kalkınca vay mk nasıl para toplarsın diye camiadan linç yersin, taraftar kendi taraftarı ile mala bak bileklik almış lel diye t.şak geçer.

Hıncal ise Hıncal işte. Yıllardır aykırılık ile prim yaptığı için devam ediyor. Tek fark artık bunamış ve işin bokunu çıkarıyor bu bahsettiğinden bağımsız olarak dfgh.

Mesaj tarihi:

deniz türüç'ün neresi en iyi yerli ya sdaf severim ben de rotasyonda çok iyi iş yapar da kendi bile dedi 2 hafta önce konuşulan paraları etmem ben kulübümde kolaylık göstersin görüşme yaptığım kulüplerle aşama kat edebileyim lütfen vs. diye radyoda lol

hıncal ya sadfsd 

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...