sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 tas gibi takim olmusuz, avrupada iyi yerlere geliriz, super ligde de ali kocun harcligi nereye kadar yetecek bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 taş? 30 dakikada 10 kere esnedim. 70 maç oldu terimin 4. döneminde. 7 maç güzel oynamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Şu an baya leş haldeyiz. Konya çıkmıyor kendi oyun stilinden ötürü ama biz de giremiyoruz. Emre biraz istekli gibi tek pozitif şey o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 (düzenlendi) Takim inanilmaz kotu de... Lan Terra pizza nedir. Bu sene bi cacik olmaz gibi geliyor bana bu takimdan. En dandik deplasmanda bile dokulecek havasi var. Seri nasi su an bu ligin en degerli adami anlamadim. Falcao ugruna takimin tum yazi cope gitti heralde. Emre Mor gibi adamlardan mucize beklenecegine cok daha kaliteli isimlere yonelmek lazimdi. Neyse Ağustos 25, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Aceace dedi ki: taş? 30 dakikada 10 kere esnedim. 70 maç oldu terimin 4. döneminde. 7 maç güzel oynamadık. sen futbol sevmiyorsan Fatih Terim napsin ucgenler falan ligin otesinde. bi diger secenek Konyaspor cok kotu, orasini bilemem marianoya mac basinda arkadan yapilan 100% kirmizi kartlik pozisyonda niye VAR'a bakilmiyor? anlasilan her hafta 1 kirmizi kartimiz var ama 10 kisi de sampiyon oluruz. gelsin hakemler varlar 50 milyon dolarlik kara paralar Ağustos 25, 2019 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 tam zalik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Teşekkürler Aykut hoca .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 uçgenler kareler zaaalar maalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 41 dakika önce, sardalya dedi ki: ucgenler falan ligin otesinde valla öyle. çok aciiiip dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Düşme hattından uzaklaştınız önemli bir 1 puan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 bir de su mevzu vardi macta: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 onun için çok erken be. azcık bekle. bi 10 hafta olsun. 2. haftadan çok ham oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 şaka maka fb için bu sene o sene galiba. başakcity leş, bjk ılımlı feda döneminde, gs hayvan gibi kadroyla leş oynuyor şl de zor grup gelirse batık hale geçer. ts bayağı iyi, fb ile kapışırlar bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Kopernik de kopernikkk. Galaksinin en iyi Piiiizzzzasii piiizzzaasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Genel olarak istemesem de sanirim Falcao'ya acil ihtiyac var su an. Diagne'yle bu isin yurumesi imkansiz. Ha takim rezalet oynuyor o ayri da biraz ruzgara ihtiyac var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 cagne'yi ne takım ne ft-yönetim ne de taraftar istiyor. şuan takımın kamburu. falcao o havayı getirir işte. tabi ilk haftadan ft, feguli, nzonzi. bu hafta marcao, belhanda olmaması da etkiliydi, takımın yetersiz gözükmesinde. ha bi de nzonzi taş gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 (düzenlendi) Su an oyle bir durum var ki Falcao bitik bile gelse 1-2 top alip verse takim gaza gelecek. O kadar olu topragi var su an Diagne yuzunden maalesef. Genelde bunlari soylemem ama birseyler eksik. Ha ama ana sorun Diagne kesinlikle degil. Seri cidden bu kadar kotu bir adam mi bilmiyorum ama en basit seyleri bile yapamiyor olusu ilginc. Hep winner oldugunu soylememe ragmen ben artik FT futbolundan sikildim. Sahaya birseyler koyan belli taktik disiplinde organizasyonlari olan bir takim gormek istiyorum ama yok yani. CL'de bu takim her turlu averaj takimi olur simdiden yaziyorum. Ama FT ile GS'nin cok ekstra seneler disinda zaten ilerleyebilmesi maalesef mumkun degil. 2000'den beri hocanin futbol anlaminda kendini gelistirdigini dusunmuyorum. O takim tamamen taktikle Avrupa'da kupa alirken o yillardan beri Avrupa karnesi genelde hep husran. Ligde ise son iki sene yine bireysel ittirmelerle gelen rakiplerin kotu oldugu sezonlardan sonra bu sene cok agir bir husran senesine dogru gidiyoruz sanirim. Bu ligde artik kolay mac cidden yok. Gazisehir en gucsuz gozukmustu ama bugun Denizli bile catir catir 6 puan yapti. Derbileri ve Trabzonu gectim bugun Malatya, Alanya deplasmanlarinda puanla donmek basari olur. En kotu takim bile birseyler koyuyor ortaya, pozisyon geldi mi affetmiyor, 2-3 senedir yabanci siniri kalktigindan beri soyluyoruz bunu. Arti hocalar kendini gelistiriyor, Erol Bulut, Sergen, her ne kadar iyi baslamasa da Okan vs. Ağustos 25, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 4 saat önce, Liebe dedi ki: Düşme hattından uzaklaştınız önemli bir 1 puan oldu En cok da gecen senenin samaroglani tarafindan tiye alinmak koymuyo mu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 @Sotto senin yazdığını söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Oyun plani var net belli. En azindan ic sahada. Citynin oynadigi oyunun cok daha yavasi ve cok daha kalitesizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 11 saat önce, applev0dka dedi ki: uçgenler kareler zaaalar maalar ucgen yaparken halka gecirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 10 saat önce, Esh dedi ki: En cok da gecen senenin samaroglani tarafindan tiye alinmak koymuyo mu sdfg az daha avrupaya gitmiyor muyduk biz geçen sene ya asdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Cok ilgincti o ya. 1 mac once 13. Sun bi mac sonra 6. iste turkiye ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 çok kaliteli lig ağğğbi o yüzden o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar