Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 1 saat önce, Harvey dedi ki: kimse joss whedon'dan kötü olamaz ya. mcu fanları genel olarak eğlenceye bakıyor filmlerde oyuzden kime sorsam ragnarok en sevdiğim mcu filmi diyordu. "kime" sordun bilmiyorum da en sevilen MCU filmleri Winter Soldier, Guardians of the Galaxy ve Iron Man arasında gidip geliyor (Infinity War+Endgame kombosunu ve yeni Spider-Man filmini hariç tutuyorum) Ragnarok en iyi 5 arasında konuşulan filmler arasında olmuyor hiçbir zaman. "kimse joss whedon'dan kötü olamaz" derken Justice League filmi yüzünden söylediğini zannediyorum. çünkü ilk Avengers filminde herkesin "yapılamaz" dediği bir şeyi yaptı. aynı anda birden çok kahramanı eş zamanlı gösterip hepsinin hakkını yedirerek bir film çekti. hakkını teslim etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 joss whedon’a avengers için demedim bu arada, genel bütün filmleri ve dizilerinde her charın standupçı takılması sendromu vardı: https://knowyourmeme.com/memes/if-it-was-written-by-joss-whedon aynı meme’i taika için de uyarlamaları lazım. onda da vaziyetin ciddiliği farketmeksizin hep bir cıvıklık, hep bir espri patlatma gereği. bu adamların her char ve her sahnenin mizah derecelerinin farklı olma gereksinimini kavrayamaması acayip bir durum. adam portakal suyu da olsa kahve gibi kaynatıyor illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 58 dakika önce, Bone dedi ki: "kime" sordun bilmiyorum da en sevilen MCU filmleri Winter Soldier, Guardians of the Galaxy ve Iron Man arasında gidip geliyor (Infinity War+Endgame kombosunu ve yeni Spider-Man filmini hariç tutuyorum) Ragnarok en iyi 5 arasında konuşulan filmler arasında olmuyor hiçbir zaman. "kimse joss whedon'dan kötü olamaz" derken Justice League filmi yüzünden söylediğini zannediyorum. çünkü ilk Avengers filminde herkesin "yapılamaz" dediği bir şeyi yaptı. aynı anda birden çok kahramanı eş zamanlı gösterip hepsinin hakkını yedirerek bir film çekti. hakkını teslim etmek lazım. yani çoğu ünlü review sitesinde o saydıklarının yarısından çoğundan daha fazla puan almış. ek olarak sadece benim çevrem değil youtubeda review ve reaction çeken kanallarda da gördüğüm kadarıyla baya sevilmiş ragnarok. hoş bana sorsan senin dediğin filmler tabiki daha iyi ama mcu fanlarının çoğunluğu eğlence peşinde ciddiyet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Waititi daha iyisini cekene kadar Ragnarok en iyi MCU Thor filmi, en iyi MCU filmlerinden de biri. Kung Fury MCU'e dahil olsa, Ragnarok en iyi 2. olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Echo spinoff dizisinin çekimlerine başlanmış. Kaynak: CBR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2022 Bu arada, hala olayın (adını her ne koyuyorsanız artık) temsilde pozitif ayrımcılık, insanlara değerli olduklarını hissettirmek, hikayelerin herkes için olduğunu göstermek vs gibi bahanelerle alakası olmadığının artık gün gibi ortada olduğunu düşünüyorum. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10752427/Disney-cut-LGBT-content-movies-homophobic-censors-Russia-Middle-East.html?ito=social-facebook&fbclid=IwAR29Zzr_GML6grwfLM0cfPHIfEXgiyN0EJRqMugkJGLZaxL_lANHNeBDqYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Moon Knight Episode 6 özeti: Everything is fun and games until Jake Lockley becomes the driver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 (düzenlendi) guzel baya M'Knight, izlemediyseniz izleyin. yalniz diziler gitgide kisaliyor, yakinda 2 bolum yapip birakacaklar herhalde sdf Mayıs 6, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 bu dogru yalniz... formulasyon her seye uymuyor, etkisini yitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 daktır strange beklenileni vermedi. milletin niye düşük puan verdiği belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 hangisi verdi ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 18 saat önce, goldbären dedi ki: hangisi verdi ki.. Iron Man, Avengers, Winter Soldier, Guardians of the Galaxy, Civil War, Infinity War, Endgame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Iron Man 3 ve Spider-Man üçlemesi haricinde "hay ayırdığım zamana lanet olsun" dediğim Marvel filmi olmadı şahsen. (Black Widow, Eternals ve Shang Chi'yi halen izlemiş değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 iron man 3 harbi kotuydu yaw. spider-man'leri sevdim ben. shang chi, eternals, black panther bayagi kotuydu ama. hatta iron man 3, black panther ve eternals kendi donemleri icinde izledigim en kotu blockbuster filmler arasinda olabilir. ozellikle black panther'in son kisminda koyduklari playstation 1 cutscenelerini animsatan manasiz sahneleri neydi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 İyi kol yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 ahah bu çekiççi karrı mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 lc waikiki canına okumaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 yeni Thor'u orjinal Thor'dan daha güçlü veya eşit seviyede yapmasınlar bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 SS'teki Mjolnir kırılmış da tekrardan yapıştırılmış gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 kırıldı ve tekrar yapıştırıldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Yeni thor niye eşit güçte olmamalı ? Bariz daha mı zayıf dişi thor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 karrı tor daha güçlü olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 no way home'u bayağı beğendim, serilerin hayranları için muazzam fanservice olmuş. Spoiler ama özellikle sevdiğim kısım her filmin sonunda öldürülen kötülerin bu sefer sorunlarının toptan çözülmesi. adeta o yarım bırakılmış hikayeler hissinin bir seferde bağlanmış olma duygusu çok tatmin etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Kadın olduğu için daha zayıf olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar