Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 son izlediğim Marvel dizileri hep güzeldi. ama Loki > The Falcon > WandaVision > Hawkeye oldu benim için. Kate Bishop için seçtikleri oyuncu çok güzelmiş, Hawkeye'la da çok uyumlu olmuş, ama umduğum bazı şeyler dizide yer almamış, yine de o ikilinin maceralarını görmek iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 falcon acıtasyon dizisidir. bohum gibidir. aynı end game filminde kadın oyuncuların, captain marvel yanında durup "biz varız yanında" dedikleri sahne gibi bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 alakası bile yok. Captain Marvel nere Falcon nere sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 tek beklediğim şu anda mcu’dan, kaptan marvel tekrar gelse de izlesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 3 saat önce, Goering dedi ki: Hawkeye izleyek mi? @goldbären kardeşim sen izledin mi? thanks asdasd ne izlicem ya bone miyim akum_blade miyim öyle üstatlarla yarışamayız. mayor of kingstown izliyorum daha ayakları yere basan bir hawkeye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 10 saat önce, Goering dedi ki: Spoiler okumadım: Loki güzeldi. What If... çok beğendim, X-men animated series severim. fanboy değilim. Hawkeye izleyek mi? @goldbären kardeşim sen izledin mi? thanks Sıcacık bir xmas mini dizisi izlemek istiyorsan izle abi dsf. dizideki ablaları beğendiğimden bitirdim ben ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 15 saat önce, goldbären dedi ki: asdasd ne izlicem ya bone miyim akum_blade miyim öyle üstatlarla yarışamayız. mayor of kingstown izliyorum daha ayakları yere basan bir hawkeye için. keşke bone olsan düzgün ve kaliteli filmler ve diziler izlerdin. gidersin çer çöp DCEU filmlerini, Disney Star Wars filmlerini izlersin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Disnep goltbaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 22 saat önce, Bone dedi ki: alakası bile yok. Captain Marvel nere Falcon nere sdf. güçlerini karşılaştırmadım, yada dizi film kalitesini de değil. Falcon dizisi tamamen şu sahne tadındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 tamam ben de güçlerinden bahsetmiyorum. her gördüğü sakallıyı dede sanmak olmuş seninkisi. Captain Marvel bazı şeyleri dayatma ve zorlamayla gösterirken, Falcon dizisinde süreci doğal bir şekilde göstermişler. "beyaz adam kötüdür" mantalitesi olsa haklıydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 doğal süreç, dayatma fark etmez. dizi sjw kafasında gitti. sıkıcıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2021 her gördüğün sakallıyı deden sanıyorsun. "doğal süreç, dayatma fark etmez" deyip sjw diye yargılaman da kendinle çeliştiğini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 (düzenlendi) Orijinal Secret Wars event'ının yazarı geçtiğimiz aylarda Secret Wars'ın sonraki faz konusu yapılacağını söylemişti. (CBR) Yeni Doctor Strange filminde bu Secret Wars fazına geçiş olarak kullanılacağını düşünüyorum. Aralık 26, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Secret wars neymiş diye baktım da çok dandik ya plot, direk uyarlamaz baya bi değiştirirler heralde. Bu arada eternalsı hala izlemedim ama öyle bi big bad reveal falan gelmedi sanırım orda? Yani kang var işte lokide gördük, bilmiyorum filmlere geçer mi yoksa yalnızca dizilerde mi devam eder ama beyonder falan o kadar kozmik olaylara girmeyebilirler, dr doom görürüz en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 marvel bitti ya. bundan sonra cacık olmaz. sjw woke ile giderler, spiderman'i bile izleyesim yok. çizgiroman tarafında da açıkçası çok güzel kısa hikayeler çıkıyor sonra son bölümde tüm karakter gelişimini piç edip normale döndürüyorlar karakterleri orası da sarmıyor muhtemelen takip etmeyeceğim major karakterleri. misal doom için çok güzel build up yaptılar sonunda alaksız bir şekilde eski kafasına döndü, hulk vs de aynı şekilde. thanos desen çok güzel bir serisi çıktı sonra boka sardı. 50 yıl devam etmeyecek yazılıp biten seriler ilgimi çekio ya da eski seriler günümüzde çizgi romanların çoğu bok gibi maalesef ki satışlarda mangaların tokatlaması bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 6 saat önce, axedice dedi ki: Secret wars neymiş diye baktım da çok dandik ya plot, direk uyarlamaz baya bi değiştirirler heralde. Bu arada eternalsı hala izlemedim ama öyle bi big bad reveal falan gelmedi sanırım orda? Yani kang var işte lokide gördük, bilmiyorum filmlere geçer mi yoksa yalnızca dizilerde mi devam eder ama beyonder falan o kadar kozmik olaylara girmeyebilirler, dr doom görürüz en fazla. kang antman 3'de de var. phase 4'ün thanos'u olacak sanırım. eternals'da big bad reveal var ama biraz tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Bunlar şimdi multiverse ile bir çorba yapacak, sonra bütün multiverse'ler tek bir universe olacak. O zaman da X-Men gelecek. Aha yazıyorum buraya. Reset + X-Men. 3-4 yıl sonra görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2021 Kang Secret Wars’a baş kötü olarak yerleştirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Keşke fantastic four’u da alsalar da hakkını vererek bir galactus yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Fantastic Four yapıyor Marvel zaten. Yönetmeni Jom Watts hatta. Bi kaç seneye çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 https://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Cinematic_Universe:_Phase_Four Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 (düzenlendi) iyi bari, canına okumuşlardı en son 'reboot' ile. Ant-Man and the Wasp: Quantumania çekimleri türkiye'de başlamış, vay be. Aralık 28, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 (düzenlendi) spiderman ilk civil war'da açıklandığında, Norman Osborn üzerinden Dark Avenger's gelecek diye çok bekledim ama boş oldu. End game'den sonra çok iyi kurgu olurdu. Aralık 28, 2021 lord_gorthaur tarafından düzenlendi ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, Sam dedi ki: iyi bari, canına okumuşlardı en son 'reboot' ile. Ant-Man and the Wasp: Quantumania çekimleri türkiye'de başlamış, vay be. Çekimler biteli aylar oluyor diye biliyorum. Hatta bakanlardan birisi açıklamıştı. 28 dakika önce, lord_gorthaur dedi ki: spiderman ilk civil war'da açıklandığında, Norman Osborn üzerinden Dark Avenger's gelecek diye çok bekledim ama boş oldu. End game'den sonra çok iyi kurgu olurdu. Daredevil dizisinde Kingpin'i oynayan Vincent D'onofrio Civil War filmi çekilmeden önce "bu filmde yeralmak istiyorum çünkü Tony Stark'ın Kingpin ile pazarlık yapıp onun ekibini kahramanlara karşı kullanması olayı filmde harika olur" demişti, Disney vizyonsuzluğu işte, kullanmadılar tıpkı Infinity War'da birkaç saniye görünmek için koşa koşa gelecek Charlie Cox ve diğerlerini kullanmadıkları gibi. (O yüzden No Way Home'da Charlie Cox'un figürandan hallice sahnesini gördüğümde "ulan aklınız şimdi mi başınıza geliyor?" diye düşünüp sinirden yumruklarımı sıkmıştım. Dediğin gibi, sadece Oscorp'un MCU'a -herhangi bir şekilde- eklenmesi bile şu anki faza muazzam kapılar açabilirdi. Kullanılamadı. Vincent D'onofrio bu hafta Kingpin'i ileriki filmlerde evrenin ana kötüsü olarak görmek istediğiyle ilgili birşeyler söylemişti. (CBR) İlginçtir ki bu ay başlayan Devil's Reign event'inde Kingpin kahramanlara karşı toplu bir ifşa hareketi başlatıp onlara karşı av başlatıyor. Bir kez daha emin oldum ki bu adam ya kesinlikle çizgiromanları yakından takip eden bir adam yada bizim gibi geek tayfa ile arası gerçekten iyi. Yararlanmaları lazım, artık daha fazla boşa harcanmasın, yazıktır. Aralık 28, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar