Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 politikli giricek mi acaba derken "yutup ne güzel bi sürü anti resist rhetoricler, inclusive content var <3" diye daldı lol acaba dislike ratio'su 10:1 falan olursa gamer'lar ırkçı faşis dedirtebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 bu kadın kesinlikle çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 scott pilgrim hali iyiydi, sonra estetik burun plastik meme falan standartlaştı, bi de fazla artisleşti. zaten marvel ne ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 15 saat önce, goldbären dedi ki: zaten marvel ne ya lol çizgi roman firması, çizgi filmleri ve filmleri felan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 oo pasif agresif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 olduğu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 chadwick boseman kolon kanserinden ölmüş 43 yaşında, bu genç yaşta yazık. black panther’de sevmedim ama daha iyi rolleri vardı james brown’ı oynadığı gibi. daha geçen hafta da 21 bridges ve marshall’ı izlemiştim, şaşırdım şimdi haberde görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 gerçekten üzüldüm ben de görünce, rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 aa, ne alaka lan. rip =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Black Panther'da çok iyi olmuştu. üzüldüm. 2. Filmi 2021'de çekecez diyorlardı yalan oldu böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2020 trailer güzel olmuş, hiç bilmiyorum konuyu ama vision'a ne olduğunu merak etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 loki daha enteresan gözüküyor hiçbir şey anlaşılmasa da. tom hiddleston tam uydu role. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Loki yi multiverse e sokucaklar. O universe senin, bu universe benim diye gezicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 wandavision başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 2 bölüm malum sitelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Koca What If'i "Kaptan Amerika kadın, Starlord zenci olsaydı nolurdu" SJW'sine mi evriltmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 bütün "What If" serisinin iki bölümünü görüp SJW demiş olmanda yani ne bilim. Triggered SJW ablasından hiç bi farkın yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 e kadın değil de peggy carter oluyor işte kaptan ingiltere, o ikisi dışındaki charlar aynı galiba. ilginç olabilir, fena değildi trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar