Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Vicdansizlar bütün memeleri kesmişler cidden, 1 metre kobrayi kesmemisler ama. Ertesi gün kargo olmasa iptal etmiştim üyeliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 total kesme bir yana benim hissettiğim blade runner sinema sansürü gibi ekranın bir yerine odaklanıp geri kalanı croplamak, ama sırıtıyor belli oluyor böyle. para verilip sansürlü hizmet almak cidden iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 dl ettim simdi baya bir sahne zoom in yapilmis. bazilarinda da emin olamadim ama ortadogu icin sanki farkli acidan cekmisler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 ortadoğu cut asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 On 25.06.2022 at 14:22, Scalanova dedi ki: Gizli içeriği göster instead killed by Black Noir adamimin super powerlarina bakayim derken ustteki inanilmaz spoileri yedim comicsden. merak eden varsa baksin. insallah degisiktir comicsden olaylar. wikisinden yedim edittori : Is The Boys comic different than the show? The comic book, definitely an edgy product of the '00s, is a hyper-cynical, hyper-violent look at superheroes. The show definitely lifts a fair amount of concepts and characters from the book, but is otherwise its own separate entity ulan... merak eden zaten siteye girer bakar bi de niye buraya yaziyosun ki boyle? butun bolumleri izledigim icin cat diye actim spoileri, tesekkurler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 lan son anda bi gördüm kapadım tam anlamadık hakikaten yazılır mı abi CAPS AÇIK falan uyar ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Spoiler sayilmaz ya, dizide farkli gelisecek olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Bölüm 7: Spoiler Black Noir flashback'inde ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 güzeldi bu bölüm baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Hay yapacağınız işi dedirtmis finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 (düzenlendi) gereksiz Kimiko/Frenchie kısımları hariç baya iyi sezon olmuş. Finalde genel olarak iyiydi bence ama sezon hype'na yetememiş. Spoiler her sezon sonunda aynı noktaya döndürmeleri baydı biraz artık. 3 sezondur boys vs Supes gidiyo ama status quo hiç değişmiyo. Game of Thrones gibi paso karakter öldürsünler demiyorum ama böyle de olmuyor. En azından bu sefer dağılmadılar da 4. sezon başlarında butcher bi kere daha boysu toplamasını izlemicez sdf noir'ı harcadılar o kötüydü. bide Starlight o kadar build up sonunda soldier boyu geri itti sadece. Bari kör etseydi filan. Jensen, soldier boy çok iyiydi bide bütün sezon. getirirler umarım geriye. Temmuz 8, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 ben bu kadar kötü bir storyline görmedim. 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 3 saat önce, progamer dedi ki: İçeriği gizle bide Starlight o kadar build up sonunda soldier boyu geri itti sadece. Bari kör etseydi filan. Spoiler şu sahneye çok güldüm ya sjdf nasıl bi hüsrandı dedim sonunda starlight bişey yapıcak, yok yine bi bok olmadı black noir rip :c üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Ikinci sezonda salmistim direk. Toparlayamdim bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 starlight keske olse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 dün 6. bölümü izledim, herogasm bayağı kesilmiş gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Bu sekilde devam etsin elli sezon.. Super keyifli izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 (düzenlendi) etmesin illa kalite düşecektir, tadında kalsın güzel kapatsınlar bitsin. sizin gibi seyirciler yüzünden kaliteli içerik yetişmiyor streamlerde... (ondan sonra açar 3 saat stranger things bölümü izlersin şikayet ede ede) Temmuz 9, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 (düzenlendi) Exagercutulelok ettim canim. Ama severek supernatural de izledim yani, hic umrumda degil kalite sanat, ben seveyim yeter the old man guzel bak.. Lebowski falan.. Temmuz 9, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 21 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: starlight keske olse Frenchie, mother milke de geberebilir. Kenobide iyi giden bir sezondu cidden, o kadar bölüm build up'a yazık olmus şu final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 3 saat önce, Scalanova dedi ki: the old man guzel bak.. Lebowski falan.. yav onu da izliyorum ama bi eksiklik var. ikinci sezona da uzatmışlar şimdiden ona da ayar oldum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Black bird de guzel basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2022 The Bear Ya da bu gold senlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2022 Aga bu final nedir ya. Lan tamam cizgi romandakinin aynisini yapmana gerek yok da, bu kadar da sicilmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar