Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 phantom menace'dan itibaren hic bir filmi kacirmadim ama bunu izlemicem sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Last Jedi'dan kötü mü onu görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 15 sene önce Star Wars dendi mi akan sular dururdu, 2015e kadar azalmış olarak da olsa devam etti. Episode 8den sonra o eski heyecanım merakım hiçbirşey kalmadı. Yarın akşam arkadaşlar rakıya çağırdı ona gideceğim. Spoiler yeme gibi bir çekincem bile yok. Bir kaç gün sonra belki giderim, yine de güzel ve inşallah birşeyleri açıklayan bir film olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 15 sene önce biz 13 yaşındayken dururdu belki de yetişkinlerin yine taktığını sanmıyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Şu star wars duygusallari öldürecek beni djd. Rogue one disinda butun sw filmleri ortalama zaten. Siz sw 'den sıkılmışsınız yoksa eski seri çok iyi ama bu son 3 film les değil. Vasatliklari olsa da ove ove bitiremediginiz 6 filmle kıyaslayınca ki 1 2 3 direkt çöp zaten yeni seri bence iyi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 lan ne ara izlediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 @red, ben her sw filmini bir sekilde sevebiliyordum, bunu sevemedim, sevilecek gibi degildi benim icin. esim bile hepsi olse de kurtulsak'a kadar geldi filmin sonunda, oflaya puflaya aglanacak yere gule gule bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2019 1 saat önce, Red dedi ki: Şu star wars duygusallari öldürecek beni djd. Rogue one disinda butun sw filmleri ortalama zaten. Siz sw 'den sıkılmışsınız yoksa eski seri çok iyi ama bu son 3 film les değil. Vasatliklari olsa da ove ove bitiremediginiz 6 filmle kıyaslayınca ki 1 2 3 direkt çöp zaten yeni seri bence iyi kalıyor. butun filmler cok vasat oyuncak satcaz diye yaptiklari seye nerdlerin bu kadar baglanmasina kendileri de sasiyordur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Seyrettim, Star Wars Holiday Special'dan daha iyi bir film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 (düzenlendi) 20 saat önce, Red dedi ki: Şu star wars duygusallari öldürecek beni djd. Rogue one disinda butun sw filmleri ortalama zaten. Siz sw 'den sıkılmışsınız yoksa eski seri çok iyi ama bu son 3 film les değil. Vasatliklari olsa da ove ove bitiremediginiz 6 filmle kıyaslayınca ki 1 2 3 direkt çöp zaten yeni seri bence iyi kalıyor. 2002den beri forumdayım, bu acc ile 2004 falan olması lazım. Hemen hemen her dönem aktiftim. 15 sene üstü zamandan bahsediyoruz (arada forumun 1 seneye yakın kapalı kaldığı kısmı falan çıkarsak bile). Bütün başlıklarda, bütün konularda tüm forumda okuduğum mesajlar arasında bundan daha haksız bir mesaj görmedim bugüne kadar. Ki buna yıllar önce "Bir inşaat şirketinde patronun oğlu mevkisinde çalışan" üyenin "halı sahanızı basar sizi döverim" tehdit mesajları falan da dahil. Şildinizi takdim edelim. Aralık 20, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Ben çok sevdim. Gerçekten. Görsellik, müzikler, oyunculuklar çok iyiydi. Öyküde ufak tefek sorunlar vardı ama güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Abi forumda 15 senedir yazıyorsun ve gerçekten gordugun en haksiz yorum sw serisinin kötü olması ise sağlam fanboy olman lazım fkdkd. Nostalji sizinki tamamamen. Nasıl jurassic park cocuklugumuzda yer edindi fakat gerçekçi oldugun zaman ilk filmden sonrası vasattir mesela. Sw de aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 forumda 15 senedir yaziyorsun ve vizyon bolumunde ilk defa Red mesaji mi gordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Bence 1-2-3 derken 4-5-6'yı kastettiğini düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 (düzenlendi) Abrams'ın bundan bir 10-15 sene sonra, yani rahat ve dürüst konuşacağı kadar zaman geçtikten sonra, bu filmin yapım süreciyle ilgili neler diyeceğini çok merak ediyorum. Çünkü Abrams bu kadar kötü değil, böyle bir filmin ortaya çıkmasında kesin başkalarının da payı vardır. Aralık 20, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 1-2-3 7-8'in yanında şaheser yine. Jarjar'a rağmen. 9'u daha izlemedim, izleyesim yok zaten. 8'den bile daha kötü olduğuna dair çok fazla yorum var. 8'den bile kötü olmak büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Gitmeye pek niyetim yoktu aslında ama cidden 8'den bile kötü bir film yapmayı becerebildilerse sadece bir film ne kadar kötü yapılabilir onu görmek için izlemeye gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Ben TLJ'ı beğenen biri olarak bu filmi rezalet buldum ama TLJ'ı beğenmeyenlerin de büyük kısmının bu filmi seveceklerini sanmıyorum. Bana göre 9 filmin en kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 (düzenlendi) nasıl daha akıl almaz hikayeler yazarız twistler kasarız diye saçmalamışlar ehehehe. hikayeden spoilerları içeren link var aşağıda, umrunda olmayan açsın okusun. Spoiler https://screenrant.com/star-wars-9-rise-skywalker-movie-spoilers/ zaaa bonus: https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/starwars-the-rise-of-skywalker-skywalkerin-yukselisi-filminde-escinsel-sahne,AS5y_HRnM0Cux9USFSu5fg/o9WZzWybXEGrEEzABeB7gQ Aralık 20, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Ben birkaç gün sonra bir kere daha gideceğim. Jhon Wick'den sonra daha iyi film girdi de vizyona ben mi kaçırdım? Şahane SW filmi işte gidin izleyin sonra gene hobi olarak gömersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 2 saat önce, Komutan dedi ki: Abrams'ın bundan bir 10-15 sene sonra, yani rahat ve dürüst konuşacağı kadar zaman geçtikten sonra, bu filmin yapım süreciyle ilgili neler diyeceğini çok merak ediyorum. Çünkü Abrams bu kadar kötü değil, böyle bir filmin ortaya çıkmasında kesin başkalarının da payı vardır. Direk su benim aklima geldi filmden cikinca. İmkansiz yani bu kadar kotu yapmasi. bolca oyuncak icin urun ve model kasilmis ama gerisi sacma sapan kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 abrams bu kadar kötü biri sinema bileti hediye etsin bu rezaletibüyük ekranda izleyip salonda bağıra bağıra sövmek stiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 hiç beğenmedim. tek bişey hariç. Spoiler sw'ye ilkokulda lukedan falan önce dark forces 2 ile başlamıştım. renk renk saberlara hep hastayımdır o yüzden. bu seri başlamadan artık birinin kılıcı sarı falan olsun derdim. son sahnede bana resmen selam çaktı abrams. 10/10 best star wars ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 aynen jj baya kötü ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2019 abramsdan daha kötüsü gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar