goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 hayır creatörün adı falan yazmadan araya direkt giriyor o final açıklamalar nasıl sıkıştıysan artık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 o final açıklamalarda bir konu azıcık battı: Spoiler Kadın tekrar çocuk sahibi olamadı, They were wrong... Hani bütün dizinin tonu "bilimin önüne çıkamazsınız" iken tohturlar bilmiyor sevgi kazandı gibi bir açıklama olmuş çelişmiş bence esas mesajla bu detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Artik ne kadar uğraştıysa kadın, bilimi bile yenmis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 üstüne ceketimi atsam hamile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 13 saat önce, µh dedi ki: morfüyus gözlüğü acayip yakışmış yalnız morf gözlüğü değil o, sapsız olması lazım bozuk meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 (düzenlendi) Spoiler 8 dakika önce, Silphatos dedi ki: morf gözlüğü değil o, sapsız olması lazım bozuk meme aaa doğru Haziran 8, 2019 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 ruslarin miki maus'u gibi, gozlukleri de cakma iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 On 06.06.2019 at 20:41, Sam dedi ki: http://www.nuclearpowersimulator.com/ "dyatlov'dan iyi yaparım" diyenler için ehu. %97 demand satisfied yaptım en son plant condition düşürmeden. 6295 skor. Heh guzel oyunmus, soyle yaptim ben fuel rod %50ye gelip yenilemeden; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) amateurs. biz bu işleri dyatlov'dan öğrendik, core'u hafif hafif vurduracaksın ki push'lasın. bi de sonsuza gidiyo olm bu sıkıldım en son Haziran 9, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) ya birak yepisyeni pompayi kirmissin.. ohoo radyoaktif gaz da salmissin ortama, dyatlov 1 sen 2. Haziran 9, 2019 neutrino tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 abi hızlıresim kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 fark etmez terfimi alır çeker giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 On 8.06.2019 at 14:32, neutrino dedi ki: Artik ne kadar uğraştıysa kadın, bilimi bile yenmis sdf On 8.06.2019 at 05:18, goldbären dedi ki: o final açıklamalarda bir konu azıcık battı: İçeriği gizle Kadın tekrar çocuk sahibi olamadı, They were wrong... Hani bütün dizinin tonu "bilimin önüne çıkamazsınız" iken tohturlar bilmiyor sevgi kazandı gibi bir açıklama olmuş çelişmiş bence esas mesajla bu detay. yalnız şuna bir cevap yazma gereği hissettim çünkü dizinin mesajı “bilimin önüne çıkılmaz”dan ziyade “bilim yalanlarla bastırılamaz”. diğer mesajı da insan ruhunun sindirilemeyeceği. kadının hikayesi benzerlerini ben ve ailem yaşadık. babam 1960’ların başında aplastik anemi olduğunda tedavisi yok, yattığı yerde her gün naaşlar çıkıyor. babam sabah işe gidiyor ona rağmen, ya napıyorsun filan dediklerinde cevabı “çalışamazsam yaşamamın anlamı yok”, göçmen ailesinin oğlu. 40 yıl sonra bile hala doktorlara söylediğinde “kefeni nasıl yırttın” diye soruyorlardı, kaç doktorun öyle şaşırdığını gördüm. en sonunda 71 yaşında lenfomanın en ağır çeşidinden gitti ki 20li yaşlarında geçirdiği aplastik anemi ile risk faktörlerinin aynı olduğunu gördüm. yani evet, 50 yıl gecikmeli olarak o bedel ödendi ama azmin gücü bir gerçek bugün rakamlarla açıklanamasa da. ben 12 yaşındayken gene doktorlar “bunun bacağı kangrene gider, kesmek gerekir” dedi, babam “ben bu çocuğu yürütürüm” diyen doktoru bulana kadar devam etti aramaya. çok şükür bacağım da yerinde, yürüyorum da hala 23 yıl sonra. kadın da işte sonunda aşmış direnciyle, ihtimalleri tersine zorlamış. çernobil önündeki anıt nükleer bulutun önünde sırtıyla karşılayan bir adam. o çernobil hodoru bile herkes ölürken 22 yıl daha yaşamış sayısız skin graftı geçirerek. bazı insanlarda bünye + azim + moral istatistiklerin üzerinde işte. babam lenfomanın o türünde yaşayabilme süresinin üst limitine ulaşmıştı işte. kadınla ilgili yazılanı “sevgi bilimi yendi”den ziyade “insan ruhu istatistikleri yanıltmaya kadirdir” şeklinde almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 abi ölüme gönderiyoruz, 1-2 aya ölürler dedikleri dalgıçlardan ikisi hala yaşıyor. allah RadAway spamlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Bilmiyorum daha kibar söylenebilirdi. doktor ne anlar mesajı aldım ben ondan ama aile sağlığı merkezinde istediği ilacı yazmıyor diye doktor boklayan çok hasta dinledim ondan olabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 2 gunde 5 bolumu bir cirpida izledim. Cok cok iyi. Konuda yazilabilecek her sey yazilmis. Izledikce aklima surekli radyasyonlu cay muhabbeti geldi, politikacilardan bir kez daha igrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) çocuklar yapmayın ama yawww https://i.ibb.co/F45kZDx/Capture.png Haziran 10, 2019 samaella tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 İnanılmaz korkutucu bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 (düzenlendi) City 40 | Netflix Haziran 11, 2019 Xaero tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 4 bolum izledim. kedi köpek mevzusunu fazla uzatmışlar. Atladım o kısımları zaten. Ana bacı küfür edip. Onun harici güzel dizi. Bugün bitiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 https://www.boredpanda.com/instagram-influencers-ghost-town-chernobyl-pripyat/ bırak gitsinler abi darwin award candidate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 ne aşağılık insan lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 zararli olacak kadar radyasyon yoktur yerlesim bolgesinde heralde, yillardir turizmi yapiliyor cunku cernobilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 bişi yok olm artık orda gidip de bodrumdaki iftaiyeci üniformalarını suratına sürmedikten sonra öle çok sıkıntı yok. normal şehirlerde olandan 5-10 kat fazla bişeydi şehirde. zaten evet yıllardır gidiliyo yani, popüler olunca millet akmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar