aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 ip'nin sahibi white wolf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 https://www.epicgames.com/store/tr/product/vampire-the-masquerade-bloodlines-2/home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 32 lira mi, whaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 çökün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 5 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 İşte bunlarla gel epic i destekleyelim. Mesela gider alırım şimdi bu oyunu ben 30 liraya, çünkü bana ne steamden açar epicten oynarım vampiri de. Tüketici dostu olsun canımı yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 İlk Epic faturam hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 steame cancelı basıp buna yapıştırdım. teşekkürler epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 2 saat önce, serkanay dedi ki: bu white wolf ccp nin iptal ettiği oyunu alan firma değilmiydi? white wolf'u ccp almıştı sonra paradox'a sattılar tümünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 aaaaaaaaaaaaaa lan 129a steamden preorderladıydık iptal edip epicten alayım diyecektim tam ama steam walletla almıştım zaten apra çıkmadı epicten alsam boşa para vercez yine dursun steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 İşteyken gördüm alim dedim eve geldim storedan kaldırmışlar. Ne iş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Tüh ya yazık oldu. Kaçırdık güzelim indirimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Oh iyi ki acele edip almışım. Yanlış manlış indirim yaparsa epikten tabii ki alırık, bak xclusive yerine böyle deallarla gelsin canımızı yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2019 EHehe aynen yapıştırdım 69 TL ye premium edition u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 henuz linklememisler - sneak peek pre-alpha gameplay diye bir embed var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 ya bi yandan güzel gözüküyor da öbür yandan da bi odunluk var animasyonlarda, combat bi tırt gözüküyor. ne iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 (düzenlendi) pre alfa diye polish basmamışlar/yetiştirememişler. üstüne anlatan herifin sesi de tipi de ezik, lip sync zamanlama olarak düzgün gayet ama animasyon odun gibi bütün suratta. hıyar gibi close-in olmayaymış keşke ora. nerde smiling jack/bender, nerde şu Haziran 11, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 resmen thin blood'ız diye betafag gelmiş bize masquarade öğretiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 32 liralık eğlendirir her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sam tarafından paylaşıldı:
Ibretlik
Laurelin tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git