cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Onunla da ayni seyi savunuyoruz gerci neden friendly fire actim birden bende bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Çünkü itici bir hitli pislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 benn hiç tartışmaya girmedim ama sıkıyorum öyle sağa sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 (düzenlendi) hintli mendebur basarisiz troll oldugu icin hani ayni dusunsen bile diosun acep benmi yanlis birsey savunuyorum diye Mayıs 9, 2020 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Elma votkası konsolcu tier argümanlarla gelmiş hakkaten, bazı yerlerde düşük kaliteli kaplamalar göze çarpıyor misal o kapanan kapı vs. ama PC için free DLC olarak yüksek kalite kaplama olabilir, bu konsol versiyonu olabilir vs. çok fazla bilinmeyen var ve kaldı ki herkesin dediği gibi bu oyun için baya önemsiz bir detay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 On 08.05.2020 at 08:13, Bone dedi ki: grafiklerinden ziyade atmosferi çok daha önemli. ilk oyun bu konuda çok başarılıydı. sokaklarda dolaşırken sanki gerçek bir şehri dolaşırmış gibi farklı insanlar, farklı yaşantılar görüyorduk. bunda da öyle detaylar olur umarım. Ben bunu bekliyorum baska seylerdense zaten bu detayi yapabiliyorlarsa oyun cogunlukla olmus gibi geliyor. O kadar yildan sonra umarim sacmalamazlar. Hadi o olmadi sadece modlamasi adam akilli olsun gene bir sekilde duzeltirler oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 (düzenlendi) abi başta dans eden adam benim de bi gözüme batıverdi ama zaten 1 sene önce gameplay videolarını fln izlemiştik gayet de iyiydi grafikler diye geçiştirdim. niye şimdi internette hayp oldu anlamadım. dowgrade fln mı oldu nedir. al işte gayet mis grafikler. bir tek oynayan mal ve konsolcu bir de oyun biraz boş bu aşamada diye tepkiler vardı. Mayıs 11, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 o nasıl thinblood lan? yeni sistemde thinblood lar lvl 6 vicc li simitçi gibi mi başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 (düzenlendi) Eski gameplay trailer da hafiften 25 FPS performans maksimum gibi gozukuyor. Acaba konsol da falan calistigindan midir ? Yoksa ne bileyim,genel olarak performans sorunlari oldugundan mi ? Ondan dolayi grafiklerde degisiklik yapilmis olabilir mi ? Genel performans sorunlari ve konsollardan dolayi ? Mayıs 11, 2020 MaxDamage tarafından düzenlendi Ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 30 değil de 25 olduğunu nasıl anladın abi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 (düzenlendi) 7 dakika önce, Black-ice dedi ki: 30 değil de 25 olduğunu nasıl anladın abi :d Yillarin fakirligi usta dandik bilgisayarlarda cok 24 FPS CS oynadim Mayıs 11, 2020 MaxDamage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 31:42'den basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 daha fazla karakter donmemesi ilk oyuna hakaret olur. en azindan onemli karakterlerden biri donmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 oo Elif'in heykelini Collector's Edition'da satıyorlarmış. sırf onun için alınır mı ya, cnms Elif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Damsel de iyi ama asıl Jeanette/Therese ve Velvet olmazsa ayıp ederler. Kenardan köşeden bi cameo olsa bile göstermeleri şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 (düzenlendi) @ShadowFury Bende Jack'i merak ediyordum geri gelir mi diye. Haziran 14, 2020 MaxDamage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 On 13.06.2020 at 21:31, Bone dedi ki: oo Elif'in heykelini Collector's Edition'da satıyorlarmış. sırf onun için alınır mı ya, cnms Elif. Elif kim lan? Oh wait yoksa bad trip elif mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 ne bad trip'i lan, taş gibi Tremere işte. zaten Tremere oynuycaktım, ek bahane oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 3 saat önce, Frostbite dedi ki: Elif kim lan? Oh wait yoksa bad trip elif mi?? https://vtmb.fandom.com/wiki/Elif_Parmak yerli ve milli vampirimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Hmss harbi taş gibiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 bildiğin arnavut kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 dağ kadrosundan yapmasınlar da, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 caine'in özel kalem müdürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 benim bacımı figür yaptılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Sam tarafından paylaşıldı:
Ibretlik
Laurelin tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git