Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 3 sene once sokaktan "cok yaslandi, son zamanlarini guzel yasasin" diye aldigim, 3 senedir yegane dostum, beni gomecek bu gidisle dedigim direncli, seker mi seker pamuk kedim handan, 3 saat kadar once vefat etti. Cok guzel kediydin be. Umarim gittigin yerde kenardan ittirecek bi suru sey vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Basiniz sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 19 yıl yaşıyorlarmıymış yahu şaşırdım üzücü bir kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 BAŞIN SAĞOLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Of abi çok üzüldüm valla. Benim de kedim var, ölürse ne yaparım diye yatmadan kafama takılıyor. Çok kötü birşey. Sanırım başka kedi edinmek iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 basin sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 boyle durumlarda evcil hayvanlarin gomulebilecegi yerler yok di mi turkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 3 dakika önce, neutrino dedi ki: boyle durumlarda evcil hayvanlarin gomulebilecegi yerler yok di mi turkiyede? Bahceye gomduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Başın sağolsun Bizim kedi daha 1 yaşını doldurmadı ama şimdiden ilerde nolcak, oğlan nasıl karşilicak, kim bilir o zamana kadar ne yaşanmışlıklar olcak diye düşünüyorum böyle üzücü haberler duydukça. Etrafımda bir çok hayvan sever var ilk hayvanından sonra bir daha sahiplenmem diyen ama malesef ömürleri bu kadar. Seninki de şanslılarındanmış, güzel de yaşamış anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 @Xenocide iyi olmus abi bahceniz olmasi guzel, huzurla uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Başın sağolsun, huzur içinde uyusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 başın sağolsun. 32 dakika önce, neutrino dedi ki: boyle durumlarda evcil hayvanlarin gomulebilecegi yerler yok di mi turkiyede? belediye alıyor ya kireçleyip gömüyor ya da yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 abi oncelikle icime indi. harbi birisinin kizi oldu sandim. ikincisi basin sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Haklisin baslik biraz şey olmus. Editlemeyi bulamadim herkese tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 kısa ömründe, çoğu hemcinsinin hiç tadamayacağı huzur ve mutluluğu yaşatmışsınızdır ona,bunu düşünüp teselli olmaya çalışın geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 güzel kediymiş, güzelde yaşamıştır. rip handan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Başın sağolsun. Üzücü bir durum ama 19 sene bir kedi için çok çok iyi bir zaman. Umarım benimkilerin de yaşları kızın gibi uzun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 acılar gerçekten de paylaştıkça hafiflese keşke. başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 başın sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Başlığı görünce elim gitmedi önce... Huzur içinde uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 oof of benimkiler de 19 yıl yaşasa keşke : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar