BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 kahveci dediğin hele hele butik kahveciyse sattığı şey zaten ortam oturma rahatlığı muhabbeti bilmemne sen bunları satma fazla oturma zittir git de sonra 20 tl ye kahve sat hadi oradan diyorum eğer haftasonu problemi varsa haftasonuna ayrı menü çıkartırsın ya da italya uygulaması yaparsın ayakta kahve 5 tl oturarak 8 tl diye gelip oturan adama kalk git bilgisayar açma kitap okuma diyecekse neden kahve açmış ki gitsin kahvehane açsın dururp dururp "çay almayan var mı " diye bağırıp masaya cay atardı zorla gelmesinler abi bana kar marjı bilmemne mesajları ile kahvenin sütü maliyeti belli döndürmüyosa dükkanı zam yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 mekana coreklenip tek kahve ile bos bos pinekleyenlere batmis. begenmiyorsaniz gitmeyin. serbest piyasa iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 kadıköy esnafının burnu fena havalarda ya sadece beyaz türklerle ve naif insanlarla muhattab olduklarından , müşteriyle nasıl muhattab olunması gerektiğini unutmuşlar,hatta umurlarında da değil. eskiden beri böyle bu kropka , osuruklarını nimet sanıyorlar , kahveleri güzeldir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 yargisiz infaz mi bilmiyorum ama, kadikoy gibi kisi basina 3 kahveci dusen bir yerde alteratif cok hakikaten. Bir kahve alip 4-5 saat oturmak etik degil en basta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 (düzenlendi) Bence gayet haklilar cünkü ortada bir matematik var ama olayi yaklasimlari fazlaca dürüstce bizim ülkede dürüst davranis linc ile karsilanir onun yerine her yarim hadi bilemedin 45dk bir birisi gidip efendim ne alirdiniz dese sorun cozulurdu hic boyle lincde yemezlerdi. Hem böylelikle mesela müdavim olarak oraya gelenlere anlayis gosterirsin ama bir kere gelmis hic kalkmayan hödügün birini de sallarsin. Batmalari gerekiyor ama yaptiklari aciklamadan dolayi degil yöntemlerinden dolayi. Ikinci alternatif alip gitme ve oturma fiyatini farkli yaparsin alip gitme 5tl olur digeri 30tl herkes mutlu.Cimriler de defolsun gitsin dersin. Mart 15, 2019 oldun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 On 13.03.2019 at 18:32, Komodo dedi ki: Önceki sayfalarda değinildi mi bilmiyorum da, adamlar kendi işletmelerinin adını bile yanlış yazıyor. Çok birşey beklememek lazım. "10.000 tl kira veriyoruz" gibi bir laf etmişlerdi. Senin gelir gider tablondan müşteriye ne? Zorla mı açtırdılar sana orayı? Zamanında bu üçüncü dalga kahveci furyası yayılınca ufacık dükkana o kiraya razı olup gaza gelip açmışlar şimdi de küstah küstah laflar ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Bak çocuklar işsiz kalacak diye de ağlamışlar tam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 alişanla buse varolun düğününü takip eden adam kitap okusa ne olur okumasa ne olur https://eksisozluk.com/entry/76694361 denyo tipin teki gitmiş oturamamış 5 saat sinir yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 (düzenlendi) aahahah yumurta göte dayanınca hukuk emekçi hakkı felan hemen aglamıslar hiç gerek yok abi batsınlar işine gelince artist artist cevap vermeyi biliyorlar twitterdan Mart 16, 2019 BonePART tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 On 13.03.2019 at 12:11, serjuhan dedi ki: Yani bir noktada haklı olsalar bile bunu bu şekilde söylemek direk kendi ayağına sıkmak olmuş. Farklı şekilde bunu alttan alta empoze etsen neyse ama direk olarak "YASSAK KARDEŞİM" dersen siki tutarsın. Kapanışı yakındır abi not alın. direk değil direkt. hiç mi rahatsız olmuyorsun yazarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Cümleler büyük harfle başlar, hiç mi rahatsız olmuyorsun yazarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 @ZyrobodSen baş harfleri vb. büyük yapmıyorken ne kadar rahatsız oluyorsan ben de o kadar rahatsız oluyorum. Ayrıca şu başlıkta o kadar çok yazım hatası varken bir buna takılmışsın. Bir kuyruk acın mı var hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 aga siz hastasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 17 dakika önce, serjuhan dedi ki: @ZyrobodSen baş harfleri vb. büyük yapmıyorken ne kadar rahatsız oluyorsan ben de o kadar rahatsız oluyorum. Ayrıca şu başlıkta o kadar çok yazım hatası varken bir buna takılmışsın. Bir kuyruk acın mı var hayırdır? kuyruk acım yok. mesajları okurken yazdığını gördüm ve kusasım geldi. doğrudan anlam kayması var. yanlış kelime kullanıyorsun açık açık. bu tembellikten vazgeçmek gerekiyor. burada dolmuşlarda da görüyorum, adam "direk" yazılı tabela asmış cama. yazıktır, günahtır. ara sıra tdk veri tabanından sorgulama yapabilirsin acaba kelimeyi doğru mu yazıyorum diye. evet, ilk kelime büyük harfle başlar, haklısın, bu benim eksiğim fakat şükürler olsun ki anlamı "doğrudan" olan "direkt" kelimesini "direk" diye yazıp direğe toslamıyorum. savunma mekanizmanı harekete geçirmeden önce dur bir düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Ya bir de muhattap alıp cevap yazdık adama. Hastaymış yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 direk yerine direkt yazıver sen de ne tartışıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 iyide bayrak direkti diye bişey yok bayrak direği var. top kale direktinden döndü demiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 teknik direktöre konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 tviti yazan arkadaşta belli ki adamın yüzüne bişey diyememiş ezik gibi internete ağlamış sfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Adam aglamasa nasi haberimiz olacak. Once dovsun sonra mi aglasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar