sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 (düzenlendi) Efendim olay sosyal medyada baya büyüdü. Olay bu: Haftasonları böyle bir uygulama yapıyorlarmış... Yeni de değil he 2017den beri bu tarz reviewlar var zomato gibi sitelerde kendileri için. Hatta sırf bu konuda da değil, baya baya sebepsiz yere müşteriyi üst kata almayan, direk mekana almayan falan bi yer gibi duruyor. Neyse konu o değil de, sizce bir işletme bunu yapmalı mı para kazanmak için? Aşağıda kendilerinin açıklamasını da koydum. Şu anda büyük linç yiyorlar sosyal medya ve ekşi'de: Bu da ekşisözlük başlığı: https://eksisozluk.com/kropka--5231712 Bir yandan adamları anlıyorum ve kendi mekanları isterlerse sabahtan akşama sadece kendileri otururlar ve kimseyi de almazlar içeri. Ama bir yandan da böyle bir kural koyarsan cezasına katlanırsın. Halbuki bunun orta yolu var, gerçekten uzun oturup sipariş vermeyenlerin zarar verdiğini düşünüyorsan, takip edersin, 1 saat boyunca oturup 1 kahveden fazlasını almayan bir daha sipariş sorarsın, vermiyorsa kalkmasını rica edersin. Evet bunu takip etmesi kolay değil ama kapıya "Laptop ve kitap yasak" dersen ağzına ağzına vururlar. Şahsen ben hiç gitmemiştim, son 1-2 aydır civardaki bütün kahvecileri tek tek deniyorduk 2 arkadaşımla, sıra elbet buraya da gelecekti ancak bu durumda boykot edip pas geçeceğim. Mart 13, 2019 sabonis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Yani bir noktada haklı olsalar bile bunu bu şekilde söylemek direk kendi ayağına sıkmak olmuş. Farklı şekilde bunu alttan alta empoze etsen neyse ama direk olarak "YASSAK KARDEŞİM" dersen siki tutarsın. Kapanışı yakındır abi not alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Bunu yapmak yasaktır şunu okumak yasaktır gibi bir yaklaşımdan ziyade "Hafta sonları Kitap okuma ve bilgisayarla ilgilenme zamanınızı kontrollü kullandığınız için teşekkür ederiz" gibi bir uyarı koysalarmış daha anlayışla karşılanırlarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Rekabetin bu kadar fazla olduğu bir sektör de ve kadıköy gibi bir yerde intihar olmuş. Bende denemeyi düşünüyordum ki geçen gün önünden geçerken niyetlenmiştim. neyse artık listeden çıkartalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 telefonla oynayana bişey diyemezler o zaman. kafe baya güzel görünüyor yeşili çok iyi kullanmışlar gider içerim kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 2017'den beri bu tarzda yorumlar geliyorsa eger ve aciklarsa demek ki dogru seyler yapiyorlar demektir. gitmeyin haci sizde. batsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Bu tarz sadistliği seven müşteri var. Mesela Adana'da bi kebapçı var, müşterilerine sövüyor ve istediği yemekleri getirmiyor. İçerisi tıklım tıklım. Müşteri: Abi bana 1.5 dürüm ver, humus yaptır, arkadaşa pirzola Garson: Abi s.ktir et sen pirzolayı. tavuk şiş veriyorum arkadaşa, ortaya ciğer yapıyorum. Dürüm yerine acılı porsiyon ye. Müşteri: ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 bunun karikaturu vardi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 5 dakika önce, dasaaa dedi ki: 2017'den beri bu tarzda yorumlar geliyorsa eger ve aciklarsa demek ki dogru seyler yapiyorlar demektir. gitmeyin haci sizde. batsin öncelikle artık double "enter" basmayın mesajlarınızda, çünkü tek enter zaten 1.75 space gibi bişi olmuş yeni forumda fazlasıyla yeterli. çift olunca aşırı boşluk oluyor öbür konuda ise 2017'de zomato'ya yapılan birkaç yorum ve twitter'da 1-2 tweet var. Şu anki gibi viral olup 100binler tarafından okunmadı. Bu sefer baltayı taşa vurdular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 baska yerde acar. neden double enter'a karsisin kardesim? iyi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 20 tl verip 10 saat oturuyorsunuz adamlar devamlı gelsin gitsin istiyor müşterileri haklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Selam, Hafta sonları 'ekran yerine çevrenize ve sohbetinize bakın' falan tarzında bir yaklaşım uygulayabilirdi. Ayrıca 'yaptığın açıklamayı da adam gibi bir Türkçe ile yapabilseydin' diye geçmiyor değil insanın aklından! Bence çok daha uygun bir üslup ile akıllıca bir dil kullanımı ile insanları uyararak istedikleri yaklaşımın sergilenmesini sağlayabilirlerdi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 mesaja bakilirsa turkce konusmayi bilmiyorlar o yuzden incelik beklemek fazla olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 (düzenlendi) haftasonları masa ücreti alsınlar o zaman. Mart 13, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 haftasonu pavyon olarak calissinlar. karli is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Selam, Oldu olacak konsomatris de çalıştırsın, müşteriye ha'bire kahve sipariş ettirsin! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 sosyal medyada linç yiyen daha güzel konular var onları taşısaydın foruma bu olayın üstüne konuşmaya bile değmez çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Ben de merak ettim; acaba gerekçesi, birbirinizle sohbet edin mi yoksa bir bardak çay içip saatlerce oturmayın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Ben mutlu oldum bu yaptıklarına. Neyse en azından kalabalık olmaz haftasonu ugradiigmizda yer bulamama şansı sıfır. Böyle yerler artar insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 neden "doğru" ya da "yanlış" olmak zorunda ki bu uygulama? neden linç ya da destek? isteyen gitsin istemeyen gitmesin abi, çok takılmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 5 saat önce, paramecium dedi ki: Selam, Oldu olacak konsomatris de çalıştırsın, müşteriye ha'bire kahve sipariş ettirsin! Saygılar. https://www.maxim.com/news/fellatio-cafe-geneva-2016-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 7 saat önce, paramecium dedi ki: Selam, Hafta sonları 'ekran yerine çevrenize ve sohbetinize bakın' falan tarzında bir yaklaşım uygulayabilirdi. Ayrıca 'yaptığın açıklamayı da adam gibi bir Türkçe ile yapabilseydin' diye geçmiyor değil insanın aklından! Bence çok daha uygun bir üslup ile akıllıca bir dil kullanımı ile insanları uyararak istedikleri yaklaşımın sergilenmesini sağlayabilirlerdi. Saygılar. Buna biri twitter'da yazmış, biraz kitap okusaydın en azından düzgün cümle kurabilirdin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 KROPKA mi KORPKA mi mesajda yanlis yazmislar kendileri de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Selam, Son metin en azından daha düzgün bir dil kullanılarak yazılmış ama belirtildiği gibi isim noktasında çelişki yaşayarak yine farklı bir tat ortaya koymuş Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar