Khiran Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 MIS mezunuyum aslında ama çeviri yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2019 neguzelmis iste daha ne istion freelance calision, gelirin iyi, bundan fazlasi bela istemeye giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Okul hayatindan is hayatina gecince, arkadaslarla gorusme ciddi bicimde azaliyor. Ozellikle Istanbul gibi bir kentte yasiyorsan. Ben Tr ye tatile geldigimde gorusuyordum elemanlarla, hepsi sen gelmesen bisi yaptigimiz yok diyordu. Birde millettin colugu cocugu olunca sosyal hayat iyice mala bagliyor. Dasaa tekrar gecmis olsun. Hissettiklerini cok iyi anliyorum, Istanbul da herkes birbirini ayakustu zikmek derdinde. Vaktiyle bizim eski hatun(uzakdogulu) tatile geldik, taksicinin teki, abi bunu birak rus al, onlar daha iyi gibi sacma sapan bir laf etmisti. Sana ne ulan, onundeki yola bak once. Sinirlendim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 On 20.08.2019 at 19:26, dasaaa dedi ki: bir insan cinayet islemeye ne kadar yaklasir gormus olduk. cinnet nedir, nasil getirilir? bu aksam a haber'e falan cikardim sanirim. "valla nasil oldu ben de anlamadim tam olarak. bi baktim kafatasini acmisim." six feet under'in bir bolumunde, kahvaltida masada oturan kocasina daliyordu kadin tava ile... simdi hatirladim onu. neyse abi. kotu her bir sey. O kritik aşamada sende çok sinirli oluyorsun dikkat et kendine.benim salak kardeşim birde o süre içerisinde davalık olmuştu.gerçekdren katil olmaya ramak kalmıştı benim içinde.aynı durumları bende yaşadım 2015 de ve hala etkileri devam eder bende...o yüzden dikkat et en hafif atlatmaya bak yoksa gelecegini bile etkiliyor maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Çok sıkıldım aşçılık yapmaktan, bı süre mola vericem, yoruldum Dog walker/sitter olarak işe başvurdum bugün,interview var haftaya, Amerikan kızıl haç pet ilk yardım kursu veriyormuş online, onu almam lazım 25 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Neguzelmis. Istedigin an is degistirebilmek harika olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 kopek yurutmek istiyosan sen de degistirebilirsin istedigin zaman isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 geriliyorum ben biraz kopeklerin yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Gecen sene istanbulda doggo diye bi app kopek yurutucu ariyordu. Sadece kadikoy, besiktas ve zeytinburnu ilcelerinde hizmet veriyolarmis. Bu nedenle de bu ilcelerden basvurulari degerlendireceklermis. Mail attiydim "Ben her yere gelirim bana yol komaz. 13 yildir kopek bakiyorum. Ustune 4 yildir da cift kopek gezdiriyorum. Benim gibisini bulamazsiniz. Alin beni" diye yazdim. Ki oyle yani. 2 köpeği bir arada yürütmek ayrı mesele. "Yok istemiyoz biz sadece ayni ilcedeki yurutuculerle kopek sahiplerini tercih ediyoruz. Sariyer'de hizmet vermiyoruz" diye cevap verdiler. Mal heralde bunlar diye sallamadim. Bu sene ise basladiktan 3 gun sonra aradilar. Tum İstanbul'a hizmet vermeye karar vermisler. Eski basvurulari kontrol ederken beni bulmuslar. Ben cok ideal bir yurutucu olurmusum. Cok tecrubeliymisim. "Artik tam zamanli ise basladim. Tesekkur ederim" dedim. Telefondaki kiz 2 kere inatla "peki isinizden istifa edip köpek yurutmek istemez misiniz" diye sordu. He tabi oldu anam. Zar zor buldugum isten istifa edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 iyi para var mi, iyi para varsa yuruturuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 12-13 dolar saati, bişi değil ama bana yeter suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 (düzenlendi) Lan Amarika'da akraban olcak. 1 yil evlerinde kalip it gezdircen (elektrik suya ortak olarak) sonra gelcen Türkiye'de parayı yicen... Hatta telefonu falan da amarika'dayken alcan. Kebap... Ekim 31, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2019 1 saat önce, DoGMeaT dedi ki: 12-13 dolar saati, bişi değil ama bana yeter suan Yetmez bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 burda 15 kopek gezdirip ustune insan gezdirip para alan var ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 insan gezdirebilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 doggo iyiymiş ya haftaiçi hafta sonu bir sürü boş zamanım oluyor gezdiririm ben şişli tarafında. hem ek gelir (ne kadar veriyorlar acaba :p) hem de seviyorum. Zaten kuzenin 2 köpeği var gezdiriyorum onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Güzel bi ilan hazırlayıp etrafa assanız kendinize çalışsanız olmaz mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 türk esnafı mantığı. olmaz girişime destek olmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 köpek gezdirmeyeceksen köpek sahibi olmanın anlamı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 yogunluk cocugu bakiciya neden birakiyosan ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 bakıcıya baktıracaksan neden çocuk yapıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 hasta olursun köpeği gezdiremezsin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 hasta olacaksaniz neden kopek aliyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 köpek sahibi olacaksanız neden bakıcıyı gezdiriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2019 gezecekseniz köpek bakıcısını neden hasta ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar