Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Arkadaşın az çakal değilmiş, senin kulaklık ona vergi indirimi olarak yansımış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Gel ey denizin nazlı kızı nûş-i şarab et Çık sahile gel sinede bir âlem-i âb et Mestane bakışlarla beni mest-ü harab et Çık sahile gel sinede bir âlem-i âb et Beste: Aleko Bacanos Makam: Acem Aşiran Usûl: Yürük Semai Of offf .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 bu sefer olcak galiba hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Esneklik çalıştıktan sonra hastalanırsan halsizlik ağrıları fena ağlatıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 ulan biri kalemimi almis yurumus gene bulucam la bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Seyahat ediyorum Otel rahatsız Mekanik bı gürültü var , oda soğuk, yastık dandik Dişimi fircalayamadim Hatun canımı sıktı Hepsi birleşti heralde öyle bi rüya - kabus bastıki, korkuyla uyandım Rüyamda köpeğime ötenazi yapıyordum hastaydı, ama beceremiyorum, kötü şeyler oluyor Ve hepsini hissettim, pişmanlık özlem korku igrenme, yaşadım hepsini Saat 4, ve öyle bi uyandım ku yataktan koşarak kaçtım, sikerim böyle uykuyu diye 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Araba yıkamaca, ev temizlemece, badem kırmaca ve bahçe işleriyle geçen yoğun bir gündü 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2023 Ev aliyoruz, teklif verdik kabul oldu simdi mortgage, avukat, tasinma isleri halledilecek. Heyecanliyim ama bi yandan da faizler yuksek, odenen para cok, x yil sabit faiz mi degisken mi bi suru karar var. Bi yandan da isyerinde terfi firsati var pozisyon degisikligi ile ona calismam lazim. Yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2023 tebrikler x2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 en son tras olurken berber demisti abi acilmaya baslamis diye baktim aynada, evet, hayvan gibi, sol on tarafimda baya azalmis sacim 35 yasindayim ya ben neymar gibi sacimi bleach ettirmeye ozeniyordum, asdf, dokulmeden hemen yaptiram mi, yoksa iyice agzina mi sicar sacimin simdi oyle bisi yapsam, mohawk fln yaptiram yada, gitmeden tam aklimda kalan fantazileri yapam, orta yas bunalimina girdim sanarlar ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 bombay fasulyesi ne guzel bir seymis la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2023 selam hayirli cumalar saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Bence bütün böcekler ölmeli Doğaya faydaları filan hep yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 alkol sorunu için ne yapmak gerekiyor ki günlük. nereyi arıyorsun ne yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 https://www.yedam.org.tr/alkol-bagimliligi 115 aranabilir muhtemelen mesai saatleri içinde çalışıyordur. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Hepimiz para için çalışıyoruz değil mi? 10 yıllık çalıştığım şirket de %50 zam yapsın, lokal bir firmada geleceği meçhul standard bir pozisyon yerine şimdiki işimi her zamanki gibi yüksek performansta yapmaya devam edeyim. Hiç yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Uzun bir aradan sonra evde yalnız bir gece geçirdim. Karanlık korkum çok fena artmış. Gece uyanınca korkudan gözümü açamadım. Dalga geçmesin diye anneme söylemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 en berbat sehirlerarasi otobusler nedense bilinen firmalarin ist-ank hattinda gold gibi issiz olsam kallavi bir sikayet mektubu yazardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 istanbul ankara arasını otobüsle gidecek kadar fakir fukara değiliz şükür...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 evden ciktigin mi var nereye gidiyosun allasen soylesene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 gofret almaya 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 getirde gofrik var. bence yorma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 gofret almaya derken odadan daire kapisina demek istedi zati sen yanlis anladin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 bu olen kuslar falan nereye gidiyorlar acaba. ya belediyeler iyi calisiyor ya da kediler sayesinde. az once milyonlarca serce besledim iki simitle. orada aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2023 30bin küsür ₺ kasko mu olur ya günlük Zorunlu sigorta da 7bin küsür çıkıyor ve sigortaların çoğu teklif bile vermiyor bu zorunlu şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar