Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

geçmiş olsun...

ben de 3. doz aşımı oldum cuma günü (2 doz sinovac 3.sü biontech) 

ve dün gece bildiğin hasta oldum, zor nefes alma da eklenince tırstım biraz corona mı oluyoz lam yoksa diye. bu akşam iyiyim şükür geçti boşa heyecan yapmışım.

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

nereye yazayım bilemedim.

Decathlon mağazasında aradığım bi mont maalesef sadece şuralarda 1 tane kalmış.

BURSA - SUR YAPI MARKA AVM veya

İSTANBUL - RİTİM İSTANBUL AVM

kendisine fast havale yapıp bana kargolamasını reca edeceğim. 

yanında dürüm+kahve

buralara uğrayacak patidaş yok mudur?

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

sevgili günlük

alerjiden dolayı burun tıkanıklığı başlayınca 5-6 yıl önce zorla bıraktığım otrivine-illiadin alışkanlığıma geri döndüm

5 ay boyunca her gün kullanınca burnumun ebesini şey ettim

bugün gittim doktora alerji için özel sprey verdi, ama otrivine-illiadin bağımlılığından oluşan et şişkinliği için beklemekten başka yapıcak bişey yok tabi.

12 saattir yalnızca ağzımdan nefes alabiliyorum ve büyük ihtimalle 15 gün filan böyle devam edicek en az

imdak

Saeros tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Ben de malesef aerius singulair ve sprey üçgenine döndüm akşamları maraton koşmuş gibi uykum geliyor ama burnum çok güzel açıldı nefes alabiliyorum resmen 

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Saeros dedi ki:

sevgili günlük

alerjiden dolayı burun tıkanıklığı başlayınca 5-6 yıl önce zorla bıraktığım otrivine-illiadin alışkanlığıma geri döndüm

5 ay boyunca her gün kullanınca burnumun ebesini şey ettim

bugün gittim doktora alerji için özel sprey verdi, ama otrivine-illiadin bağımlılığından oluşan et şişkinliği için beklemekten başka yapıcak bişey yok tabi.

12 saattir yalnızca ağzımdan nefes alabiliyorum ve büyük ihtimalle 15 gün filan böyle devam edicek en az

imdak

burun tıkanıklığı için verilen şey etleri şişirip burnu mu tıkıyor?

Mesaj tarihi:
3 saat önce, Cokomantis dedi ki:

burun tıkanıklığı için verilen şey etleri şişirip burnu mu tıkıyor?

evet

otrivine, illiadin gibi ilaclar 1 hafta, hatta 5 gunden fazla kullaninca burun etinin mukozanin falan canina okuyor

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

nabzım yükseliyor korkudan, heyecandan kollarım uyuşuyor, napıcam bilmiyorum. hiç beklemediğim bir anda çok hızlı biçimde alanında en büyük firmalardan birinde finans müdürü pozisyonu için teklif geldi global cfo ile tanışma ayarladılar falan tuhaf şeyler oluyor. sıfır ekip yönetme tecrübem var coaching falan mı alsam hızlıca acaba?

Mesaj tarihi:

management interviewlari ne kadar yalan ezberleyebildiginle ilgili

common int questions ara her senaryo icin bi yalan uydur.

give us a concrete example where you had to deal with a low performer falan diyecekler

what’s your management style

?

hayirli olsun

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...