Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 çok teşekkürler umarım geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 geçmiş olsun black allah acil şifalar versin. Hem kendinizin hem onun moral motivasyonunu yüksek tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 geçmiş olsun... ben de 3. doz aşımı oldum cuma günü (2 doz sinovac 3.sü biontech) ve dün gece bildiğin hasta oldum, zor nefes alma da eklenince tırstım biraz corona mı oluyoz lam yoksa diye. bu akşam iyiyim şükür geçti boşa heyecan yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 nereye yazayım bilemedim. Decathlon mağazasında aradığım bi mont maalesef sadece şuralarda 1 tane kalmış. BURSA - SUR YAPI MARKA AVM veya İSTANBUL - RİTİM İSTANBUL AVM kendisine fast havale yapıp bana kargolamasını reca edeceğim. yanında dürüm+kahve buralara uğrayacak patidaş yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2022 hangi mont hacım güzelse alalım kendimzie asdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Pek güzel değil yahu dağcı montu. istanbul da ki satılmış. Bursalı yok mudur. Yok mu ulaaàa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 (düzenlendi) sevgili günlük alerjiden dolayı burun tıkanıklığı başlayınca 5-6 yıl önce zorla bıraktığım otrivine-illiadin alışkanlığıma geri döndüm 5 ay boyunca her gün kullanınca burnumun ebesini şey ettim bugün gittim doktora alerji için özel sprey verdi, ama otrivine-illiadin bağımlılığından oluşan et şişkinliği için beklemekten başka yapıcak bişey yok tabi. 12 saattir yalnızca ağzımdan nefes alabiliyorum ve büyük ihtimalle 15 gün filan böyle devam edicek en az imdak Şubat 23, 2022 Saeros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Şu breath right bantlar kurtarmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Ben de malesef aerius singulair ve sprey üçgenine döndüm akşamları maraton koşmuş gibi uykum geliyor ama burnum çok güzel açıldı nefes alabiliyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 2 saat önce, Saeros dedi ki: sevgili günlük alerjiden dolayı burun tıkanıklığı başlayınca 5-6 yıl önce zorla bıraktığım otrivine-illiadin alışkanlığıma geri döndüm 5 ay boyunca her gün kullanınca burnumun ebesini şey ettim bugün gittim doktora alerji için özel sprey verdi, ama otrivine-illiadin bağımlılığından oluşan et şişkinliği için beklemekten başka yapıcak bişey yok tabi. 12 saattir yalnızca ağzımdan nefes alabiliyorum ve büyük ihtimalle 15 gün filan böyle devam edicek en az imdak burun tıkanıklığı için verilen şey etleri şişirip burnu mu tıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2022 öyle bi sormuş ki eczaneden aynısını isteyip evde gizlice XS çüküne sıkacak sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 5 saat önce, eldar dedi ki: Şu breath right bantlar kurtarmıyor mu? bant degil de matkap soksam burnuma anca kurtarir su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 3 saat önce, Cokomantis dedi ki: burun tıkanıklığı için verilen şey etleri şişirip burnu mu tıkıyor? evet otrivine, illiadin gibi ilaclar 1 hafta, hatta 5 gunden fazla kullaninca burun etinin mukozanin falan canina okuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 On 24.02.2022 at 02:35, goldbären dedi ki: öyle bi sormuş ki eczaneden aynısını isteyip evde gizlice XS çüküne sıkacak sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 fsx'de uçarken şehirlere "çocuk yapmayın" diye broşür yağdırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Kafasi calisan insan zaten yapmiyor yapiyorsa da ben eşşeğim ben naptim diyip pisman oluyor kanka bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 nabzım yükseliyor korkudan, heyecandan kollarım uyuşuyor, napıcam bilmiyorum. hiç beklemediğim bir anda çok hızlı biçimde alanında en büyük firmalardan birinde finans müdürü pozisyonu için teklif geldi global cfo ile tanışma ayarladılar falan tuhaf şeyler oluyor. sıfır ekip yönetme tecrübem var coaching falan mı alsam hızlıca acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 management interviewlari ne kadar yalan ezberleyebildiginle ilgili common int questions ara her senaryo icin bi yalan uydur. give us a concrete example where you had to deal with a low performer falan diyecekler what’s your management style hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 İlk defa dis cektirdim, implant takacaklar. Ne fena bi seymis. Sabaha kadar kendi kanimla beslendim yattigim yerde. Aramizda disci varsa saygilarimi sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar