Mal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 (düzenlendi) Zor günler katlancaz böyle artık canımızı sıkmadan. Normal değil hiç bişey zaten. Temmuz 11, 2020 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 ayasofya cami yapilinca laikciler sus pus oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 trollemek lazım o ilk cumayı lgbt, tkp falan kim varsa mualif aykırı o cumaya katılmak lazım ssffh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 ne kadar komik bi fikir, gördünüz mü kudurdular diye ekmeklerine yağ sürelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 lan ekmek yağdan görünmüyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 günler zor geçiyor günlük. Kendimi nereye, neye vereceğim bulamıyorum. Tüm hayatımı dolduruyormuş meğerse. Şimdi bomboş, yapayalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 oyunlara, filmlere ve işe tabi , kendini sürekli meşgul et çok düşünecek fırsat verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Sevgili günlük Güzel bir yerden bir iş ihtimali vardı, olmadı. Canım sıkkın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 @Aket-Atum canın sağ olsun. daha iyileri olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2020 Sevgili günlük, Neredeyse 7 aydır allah'ın unuttuğu bir ülkede rehin kalmış vaziyetteyim. Saçma sapan işlerle uğraşmaktan kafayı yememe az kaldı, duvarlar artık üstüme geliyor. Sonraki proje olan Kırgızistan'a ne olur kalıcı olarak gitmeyeyim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 bahaneler yalnizca kaybedenler icindir ayixxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 oo şifreyi buldun demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 yukarda yazdim ya dr bahane arama hala akjsdklaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 1 saat önce, pascalnouman dedi ki: bahaneler yalnizca kaybedenler icindir ayixxx noldu la şekerlerini dökmüşler diye duyduq : ))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 sen benle nasil konusuyorsun densiz ben galericiyim serefsiz !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Sevgili günlük, Dün detroitte bi sahafa gidiyordum, tam dükkana girerken dükkanın sahibi geldi "bı 5 dakka dışarda bekleyebilir misin? Tuvalete gidip gelecem" E içeri al sen gelene kadar kitap bakam? Yok büyük liability, hayatta olmaz hatta suç fln dedi Uyuz oldum tabi, sordum Amerikalı arkadaşlara, normal abi dediler, kimse almaz öyle dükkana 1 dakka bile olsa, kafana bişi düşse yaralandın diyelim adam suçlu olur fln diye akıl yürüttüler Bu ne dandik yaşamdır ya, ne kalitesiz hayat, valla tez zamanda ülkeme dönmem lazım, bu ne hiyarlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 banada arada gelio oyle, sonra guncel ekonomik verilere ve dolar kuruna bakiyorum nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 17 dakika önce, DoGMeaT dedi ki: Sevgili günlük, Dün detroitte bi sahafa gidiyordum, tam dükkana girerken dükkanın sahibi geldi "bı 5 dakka dışarda bekleyebilir misin? Tuvalete gidip gelecem" E içeri al sen gelene kadar kitap bakam? Yok büyük liability, hayatta olmaz hatta suç fln dedi Uyuz oldum tabi, sordum Amerikalı arkadaşlara, normal abi dediler, kimse almaz öyle dükkana 1 dakka bile olsa, kafana bişi düşse yaralandın diyelim adam suçlu olur fln diye akıl yürüttüler Bu ne dandik yaşamdır ya, ne kalitesiz hayat, valla tez zamanda ülkeme dönmem lazım, bu ne hiyarlik okuyorum okuyorum nerede sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 bende anlamadım. ki türkiye'de de kimse bırakmaz öyle. hırlı mı hırsız mı nerden bilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 çalmasın diye almamış işte, adamın da zoruna gitmiş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 43 dakika önce, DoGMeaT dedi ki: valla tez zamanda ülkeme dönmem lazım gel gel panayır var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Dükkan sahaf, kitapları sirtlanip çalacak miyim yahu, bence Türkiye'de kimse kovmaz, çay fln söylerler, yan dükkandan çocuk çağırır ona bekletir, işin görülsün. Türkiyede informal ilişkiler daha kolay Dönmek için önce ensemin kalın olmasi lazım, gurbetci gibi olmam lazim, henüz o moda gelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 böyle kekolukları özlüyorsanız ne işiniz var oralarda hiç gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 sırtlamana gerek yok, 1 tane alsan da çalınmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar