sardalya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 guzel yakaladin, ama onu da bulamiyor. ama katiliyorum her tshirt kalibi her bedene olmaz, mavininkiler benim icin mukemmel 20 tane ayni tshirtten var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 tasarti diye bi tisort markasi vardi kapandi. ondan sonra kaft ve bimilyoncular turedi 10 yildir giydigim tshirtte ne bi solma ne yakasinda kolunda buzulme pamuklanma var. en az 300kere yikanmistir.yemeksepetinden hediye kazanmistim normal tshirt 5 lirayken bunlar 20liraydi keske 10 tane alsaymisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 4 saat önce, Liebe dedi ki: gezdim diyorum düzgün yok diyorum olm nerenle okuyon mavidekiler dar kesimdi hep streç gibi sarıyor simitleri. lcw'dakiler çirkinlikten ölüyor h&m fiyat performans olarak iyi. magazada dene ama online al. dun indirim vardi 14.99'tan 5 tane crewneck aldim, simdi kalmamis siyah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 2 saat önce, Fin dedi ki: tasarti diye bi tisort markasi vardi kapandi. ondan sonra kaft ve bimilyoncular turedi 10 yildir giydigim tshirtte ne bi solma ne yakasinda kolunda buzulme pamuklanma var. en az 300kere yikanmistir.yemeksepetinden hediye kazanmistim normal tshirt 5 lirayken bunlar 20liraydi keske 10 tane alsaymisim. boyle para kazanamiyorlar iste, cok iyi mal ureten firma batar. timberland bot aldim 2 sezonda ici yirtildi gittim bitane daha aldim simdi Apple da kendi cihazlarini bozmakla unlu cikip ozur dilediler hatta yavaslattiklari icin iphone’u dandik mallar doldu etrafimiz bu yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Benim 2012de aldığım timberland hala taş gibi. Hatta sonrasında bir daha bot almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 planned obsolescence sizin dediğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Gunnuk naber. Geldim gezdim okudum gidiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 sevgili günlük bu virüs mevzusunun allah bin belasını versin. bugün valideyle ev temizliği yaptık, köşeleri silip, perdeleri söktüm taktım. allah bin belanı versin senin virüs müsün nesin. yaş : 33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 @xwhiplashx zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2020 günde 12 saat çok oluyor lan günlük. dikkat et et nereye kadar. millet covid-19 dan kaçıyor. biz üzerine raid düzenliyoruz corona olsakda karantinada dinlensek demeye başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 19 saat önce, Laurelin dedi ki: hahhaha olum nerden buldunuz ya hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 yaşarsak emekliliğe 7 sene kalmış akifares bul beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 cidden mi fresia UO'ya 40'inda mi basladin naptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 benim gibi anksiyetesi olan insanlar için bu evde oturma olayı işkence... Sürekli bir şey yapmak zorundaymışım, verimli geçirmem gerekiyormuş gibi bir hissiyat var. Bundan dolayı da asla hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Dışarıya çıkalım, Kaş'a gidelim artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 temizliğini yaptın mi? ben duvarlari bile sildim mobilyalari ters cevirip altlarini sildim islak bezle öyle şeyler yap vakit geçiriyor,olmadi ekmek,kafadan 3-4 saat oyaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 disarida ne yapiyodun ki verimli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 sorun zaten genel olarak verimsiz olması dışarıda bir şey yapmıyordum en azından işe git-gel zamanını meşgul ettiği için haliyle de bu hissiyata kapılacağın süre sayısı çok azalıyordu. mserdark değinmiş bu olaya; https://www.youtube.com/watch?v=afeHPFIPBlY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 bu adamı youtube da goruyorum arada, dur izliyim dedim sen koyudugunda kameraya sapik gibi bakti bakti ya ne bu ya neyin kafasini yasiyorsun diyip kapadim bi dahada izlemem msdark egzersiz yapin egzersiz,verimi de takmayin,kendinize iyi bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 (düzenlendi) bu adami banliyorum blokluyorum her yerde karsima cikiyor ya. teknoloji bunlarin eline kaldi Nisan 19, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 @goldbäreni kınadım, her gördüğümü trollemek istiyorum, zor tutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 elimde bir litre şarap var. rakı yapmak için kullanılan alkol şişesinden buna biraz katsam ölür müyüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Hahhahahahahhahahhahahhahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 5 dakika önce, sylvanas dedi ki: elimde bir litre şarap var. rakı yapmak için kullanılan alkol şişesinden buna biraz katsam ölür müyüm? ölmezsin cok koyma yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 1 litre sarap mi daha agirdir 1 litre raki yapmak icin kullanilan alkol sisesi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar