sardalya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2020 sigarayi birak abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 hiç içmedim alkol vardı onu da çok azalttım ama yine de tüm borcum dışarıda yediğim içtiğim rakı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Olm 2-3 ay evden disari adimini atmadan makarna yiyerek yasasan biraz duzelir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 blackchaos da benden. kıyafeti ihtiyaç piradiminde üst katlara koymasından anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 minimalism e geçince oyle problemler kalmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 minimalism derken homeless'a döndüm abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 minimalismden kasıt ne. her gün aynı şeyi giymek falan mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Tuketimin mutlu etmedigini tadinca harcamalar azaliyor abi, baska turlu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 ben de bu arada less is more kafasındayım da benim hiçbir şeyim yok. cidden yok. pantolon yok pantolon bir tane. bot almam lazım yok. off anksiyetem azdı yine neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 her gun ayni seyi giymek degil,hergun ayni seyleri giymek yanlista degil.bi sure sonra ustune basina bu ne giymis gibi degerlendirecek basit insanlar olmuyor etrafinda cunku. ihtiyacin olan kadarini kadar giymek/almak,daha basit yasamaya basliyorsun.aslinda benimki biraz daha yuk azaltmakla basladi yurtdisina gitmeden once ihtiyacim olmayan herseyi sattim,satilmayanlari da aile ici dagittim.2 yildir cok ihtiyacim yoksa da pek bisi almadim hayatimin geri kalaninda ic camasiri corap almasam bile yetecek kadar kiyafet birikmisti evde o beyaz yakalalik ve online shopping kotu baya,kampanya indirim su bu derken dolaplar ev gereksiz stok copluge donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 9 saat önce, bLackcha0s dedi ki: ben de bu arada less is more kafasındayım da benim hiçbir şeyim yok. cidden yok. pantolon yok pantolon bir tane. bot almam lazım yok. off anksiyetem azdı yine neyse Abarttigin kadar olsa yolda taslarlar panpa. Varda ESKI BU YEAAA cekiyosn sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 kıyafet azaltmak güzel de yenisini alacağın zmaan daha çok para harcayasaksın ben depolamayı tercih ediyorum sürekli giydiklerim kullnılmaz hale gelince onları giyerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Ben ister istemez minimalisme girdim iyi oldu ama, zayıflayınca giyecek 1 tane kıyafetim kalmadı. Fiyatlar da kol gibi olunca idare edecek kadar kıyafet aldım işte 2 tane kotum var mesela, 5 gömlek 5 tane düzgün 5 tane dandik tshirtüm var giyip duruyorum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 benim problemim evet her şeyimin eski olması. Gömleği daha çok giydiğim için 4-5 tane kaliteli gömlek aldım o kadar. Ama mont, bot, ayakkabı, spor ayakkabı çok eksiklerim var bu itemları toplasam gerisi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 (düzenlendi) 2 mont 1 bot 3 spor ayakkabı 1 tane klasik ayakkabı 1 takım 2 beyaz gömlek 2 gri gömlek 1 siyah gömlek 4 tane kareli gömlek bitti hayatım edit: 15 senedir memurum ha bunlarla geçiyor günlük yaşantım birde siyah kazağım var gömlek üstüne giymek için tamam Ocak 21, 2020 Llama tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Dandik marka alın , en pahalı markanız Koton fln olsun Hm - Zara ya 2-3 Kati para verince kalite farkı çok olmuyor , arada LCW DeFacto da patlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 hangi beden giyiyorsun blackchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 medium genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 bu kıyafet konusu çok dert olmaya başladı, düz siyah tshirt giymeye başlayacağım yakında. geçenlerde gezmiştim birkaç mağaza ama düzgün bulamadım, nerden bulabiliriz ki acaba güzelinden bisiklet yaka? alayım 5-10 tane değiştire değiştire giyeyim hiç kasmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Büyük dert gerçekten kardeşim. Siyah t-shirt dünyanın en zor bulunan kıyafetlerindendir. Gir Mavi'ye al işte lan hangi mağazaları gezdin de bulamadın? Güzeli müzeli yok, düz siyah t-shirt işte. Her gün siyah giyme dönemi bitmedi mi bir de ya, biraz renkli giyinin lan içim kararıyor her gün kahverengi ve siyah giyen insanları gördükçe. Tamam siyahı ben de çok severim de hep de siyah giyilmez lan, gotik misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 gezdim diyorum düzgün yok diyorum olm nerenle okuyon mavidekiler dar kesimdi hep streç gibi sarıyor simitleri. lcw'dakiler çirkinlikten ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Yav nesi düzgün olacak diyorum ben de, düz siyah t-shirt yani. Bir de kim nerden önersin ki sana düzgün siyah t-shirt, düzgünün tanımı ne? Mavi'de hem vücudu saranlar var hem de bol olanlar var. Büyük bir Mavi mağazasına git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Ya da aklıma şimdi geldi, Kaft'ta basic renk t-shirt'ler de vardı sanırım. Ben hep baskılı aldığım için pek bakmıyorum onlara, ama bildiğim kadarıyla var. Gir oradan al, hem yakası daha geniş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Bisiklet yaka h&m yahut koton , hem logosuz bir sürü renkli ve nispeten ucuz,kalite tabi meh, bi boy buyuk Al çünkü yıkayınca çekiyor Ben son 1-2 yıldır sadece oversized t-shirt giyiyorum,çünkü t-shirt çok rahatsız bı kıyafet,hele bol değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2020 düz basic aramıyor bulamadığım için düz siyah giymeye başlıycam diyor yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar