dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 way ak. abi her seyin uzucu olmasi uzucu. yazdim da sildim ole. acizlik haci hep.
zipzip Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 discord falan yalan. bi tabda paticik açık değilse eksik hissediyor insan.
vivavale Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 7 dakika önce, zipzip dedi ki: discord falan yalan. bi tabda paticik açık değilse eksik hissediyor insan. this.
sacrolash Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 yeni forum y****k gibi olmuş giresim gelmiyor değişiklik hiç sevmiyorum mesela wow'da portallar değişmiş ona da çok uyuz oldum main hesaba bile geçmeye üşendim o derece.
reyou Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 ya bu foruma direkt gecmek yerine, aws de toplanan paralar ile bir yer kiralayip, 3-5 tane ayri forum kurulup sifirdan girin bakin bakalim diyerekten sey ettirilebilirdi aslinda. nasil customize ediyoliyo fln gorebilirdik. bu sekilde onceden haber verilmisti ama, alternatifleri gorme sansimiz onladi. hos yil olmus 2019 eski forum gibi sade bulmak da zor. bir zaman sonra alisilacak heralde.
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 (düzenlendi) Forumun kadimlerinden Sam amca bildi Kendisi Ya namazını kılıp istihareye yatıyor Ya şaman gücleri var ( Neyi bildi? Spoiler olur yazamam ) Mart 29, 2019 kizillelma tarafından düzenlendi Ek
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 (düzenlendi) sevgili günlük gmailimdeki tüm emailleri silesim var çok pis 5000+ mail olmuş şöyle çat diye hepsini silsem inanılmaz olmaz mı, of düşüncesi bile içimi gıdıklıyor. ama korkuyorum arada lazım olan bişeyler vardır vs :c updates klasöründekilerin hepsini sildim en azından o bile biraz rahatlattı mmmfs 3400+ mail 12-13 yıllık fotoğraflar buldum KEŞKE SİLSEYMİŞİM NOSTALJİ OLDUM ÖLÜYOM Nisan 17, 2019 Saeros tarafından düzenlendi
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 aha sae lan daha dun sildim ben 27k mail vardi, 6-7k ya indirdim.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 (düzenlendi) gmail sağolsun promotions updates vs diye ayırmış onların alayını sildim en azından 1600 civarına düştü ^^ Nisan 17, 2019 Saeros tarafından düzenlendi
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 onu sonradan yapmaya basladi 2007 den mailler var benim promotions fln ayrilmamis sdf
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 iş değiştiriyorum günlük. 2 yıl oldu terfi beklerken başka bir yerden teklif geldi %35 base maaş daha fazla oluyor üstüne primi var yıl sonunda ve sonunda cumartesi yarım gün çalışma saçmalığından kurtuluyorum. Çok istediğim kariyer anlamında iyi bir yer... ama yine mutsuzum be günlük. Sanırım mutsuzluğum bir ömür sürecek. bekar yaşamama rağmen müthiş bir geçim sıkıntım ve gelecek kaygım var. Borçları bir türlü kapatamıyorum. Oturduğum evden memnunum ama muhit bombok. Çok verimsiz, boş boş oturduğum zamanlar geçiriyorum. İçkiye, dışarıda eğlenmeye çok para harcıyorum. Bunları bir türlü düzenleyemiyorum. İnsanlara hayır diyemiyorum. Belki de hayatımın en tatlı, en eğlenceli en güzel kadını ile birlikteyim 9 ay oldu ama ilişkiyi daha ileriye taşımaya cesaretim yok. Böyle boktan yani günlük..
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 2 saat önce, bLackcha0s dedi ki: iş değiştiriyorum günlük. 2 yıl oldu terfi beklerken başka bir yerden teklif geldi %35 base maaş daha fazla oluyor üstüne primi var yıl sonunda ve sonunda cumartesi yarım gün çalışma saçmalığından kurtuluyorum. Çok istediğim kariyer anlamında iyi bir yer... ama yine mutsuzum be günlük. Sanırım mutsuzluğum bir ömür sürecek. bekar yaşamama rağmen müthiş bir geçim sıkıntım ve gelecek kaygım var. Borçları bir türlü kapatamıyorum. Oturduğum evden memnunum ama muhit bombok. Çok verimsiz, boş boş oturduğum zamanlar geçiriyorum. İçkiye, dışarıda eğlenmeye çok para harcıyorum. Bunları bir türlü düzenleyemiyorum. İnsanlara hayır diyemiyorum. Belki de hayatımın en tatlı, en eğlenceli en güzel kadını ile birlikteyim 9 ay oldu ama ilişkiyi daha ileriye taşımaya cesaretim yok. Böyle boktan yani günlük.. evet, forumun yeni PRAWLER'ı ilan edebiliriz seni artık. eskisi gibi mutsuz olman için açık sebepler yazamadığına göre dönüşümünü tamamlamışsın demektir. tebrik ederim. admin'ler ilk fırsatta title'ını verirlerse sevinirim.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 ahahah ya bak o beni çok etkilemişti bence hala onun yüzünden böyleyim mutsuzluk sebeplerimi yazdım abi borçları bitiremiyorum, hayat kalitemi arttıramıyorum.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 14 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: ahahah ya bak o beni çok etkilemişti bence hala onun yüzünden böyleyim mutsuzluk sebeplerimi yazdım abi borçları bitiremiyorum, hayat kalitemi arttıramıyorum. tek basina yasiyorsan zaten biter mi abi o borc , fatura kira aidat sik sok derken bi evin masrafi 1.5-2k degil mi her ay kafadan,onu biriyle paylasmadan yasiyorsan zor valla al hatunu yanina madem , masraflari paylasin, guzel bi semtte eve cikin is yerlerinize yakin,hem iliskiyide upgrade etmis olursunuz guzel semt dedigim kadikoy bu arada , cunku dogmeat olmak kadikoy ovmeyi gerektirir iyi sanslar
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 prawler olunmaz, prawler dogulur abi. bLackcha0s ilerisi icin umut vadediyor yazdiklariyla ama bir prawler olabilir mi bilemiyorum. Borc biter abi her sekilde. Hatunu yanina alirsan masrafin duser belki de mutsuzlugun huzursuzlugun artabilir. Single single takil.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Prawler mutsuzluk elementali abi, başkaları prawler olamaz. Belki dönem dönem prawler'laşabilirler.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 her aklıma geldiğinde buraya yazsam cidden olurum, geçerim belki de... Hastalık muhtemelen bu. Yoğun iniş çıkışları var. hayatın hep daha fazlasını istemek ve elimdekiyle memnun olmamak, eksikleri görmekle geçiyor.
Öne çıkan mesajlar