Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #14

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

yeni forum y****k gibi olmuş giresim gelmiyor

değişiklik hiç sevmiyorum mesela

wow'da portallar değişmiş ona da çok uyuz oldum

main hesaba bile geçmeye üşendim o derece.

Mesaj tarihi:

ya bu foruma direkt gecmek yerine, aws de toplanan paralar ile bir yer kiralayip, 3-5 tane ayri forum kurulup sifirdan girin bakin bakalim diyerekten sey ettirilebilirdi aslinda. nasil customize ediyoliyo fln gorebilirdik.

bu sekilde onceden haber verilmisti ama, alternatifleri gorme sansimiz onladi. hos yil olmus 2019 eski forum gibi sade bulmak da zor.

bir zaman sonra alisilacak heralde. 

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Forumun kadimlerinden Sam  amca bildi

Kendisi

Ya namazını kılıp istihareye yatıyor

Ya şaman gücleri var

( Neyi bildi? Spoiler olur yazamam )

kizillelma tarafından düzenlendi
Ek
  • 3 hafta sonra ...

sevgili günlük gmailimdeki tüm emailleri silesim var çok pis

5000+ mail olmuş şöyle çat diye hepsini silsem inanılmaz olmaz mı, of düşüncesi bile içimi gıdıklıyor. ama korkuyorum arada lazım olan bişeyler vardır vs :c

updates klasöründekilerin hepsini sildim en azından o bile biraz rahatlattı mmmfs 3400+ mail

12-13 yıllık fotoğraflar buldum KEŞKE SİLSEYMİŞİM NOSTALJİ OLDUM ÖLÜYOM

Saeros tarafından düzenlendi

gmail sağolsun promotions updates vs diye ayırmış onların alayını sildim en azından 1600 civarına düştü ^^

Saeros tarafından düzenlendi
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

iş değiştiriyorum günlük. 2 yıl oldu terfi beklerken başka bir yerden teklif geldi %35 base maaş daha fazla oluyor üstüne primi var yıl sonunda ve sonunda cumartesi yarım gün çalışma saçmalığından kurtuluyorum. Çok istediğim kariyer anlamında iyi bir yer... 

ama yine mutsuzum be günlük. Sanırım mutsuzluğum bir ömür sürecek.

bekar yaşamama rağmen müthiş bir geçim sıkıntım ve gelecek kaygım var. Borçları bir türlü kapatamıyorum.

Oturduğum evden memnunum ama muhit bombok. Çok verimsiz, boş boş oturduğum zamanlar geçiriyorum. İçkiye, dışarıda eğlenmeye çok para harcıyorum. Bunları bir türlü düzenleyemiyorum. İnsanlara hayır diyemiyorum.

Belki de hayatımın en tatlı, en eğlenceli en güzel kadını ile birlikteyim 9 ay oldu ama ilişkiyi daha ileriye taşımaya cesaretim yok. Böyle boktan yani günlük.. 

Mesaj tarihi:
2 saat önce, bLackcha0s dedi ki:

iş değiştiriyorum günlük. 2 yıl oldu terfi beklerken başka bir yerden teklif geldi %35 base maaş daha fazla oluyor üstüne primi var yıl sonunda ve sonunda cumartesi yarım gün çalışma saçmalığından kurtuluyorum. Çok istediğim kariyer anlamında iyi bir yer... 

ama yine mutsuzum be günlük. Sanırım mutsuzluğum bir ömür sürecek.

bekar yaşamama rağmen müthiş bir geçim sıkıntım ve gelecek kaygım var. Borçları bir türlü kapatamıyorum.

Oturduğum evden memnunum ama muhit bombok. Çok verimsiz, boş boş oturduğum zamanlar geçiriyorum. İçkiye, dışarıda eğlenmeye çok para harcıyorum. Bunları bir türlü düzenleyemiyorum. İnsanlara hayır diyemiyorum.

Belki de hayatımın en tatlı, en eğlenceli en güzel kadını ile birlikteyim 9 ay oldu ama ilişkiyi daha ileriye taşımaya cesaretim yok. Böyle boktan yani günlük.. 

evet, forumun yeni PRAWLER'ı ilan edebiliriz seni artık. eskisi gibi mutsuz olman için açık sebepler yazamadığına göre dönüşümünü tamamlamışsın demektir. tebrik ederim. admin'ler ilk fırsatta title'ını verirlerse sevinirim.

Mesaj tarihi:
14 dakika önce, bLackcha0s dedi ki:

ahahah ya bak o beni çok etkilemişti bence hala onun yüzünden böyleyim ? 

mutsuzluk sebeplerimi yazdım abi borçları bitiremiyorum, hayat kalitemi arttıramıyorum. 

tek basina yasiyorsan zaten biter mi abi o borc , fatura kira aidat sik sok derken bi evin masrafi 1.5-2k degil mi her ay kafadan,onu biriyle paylasmadan yasiyorsan zor valla 

al hatunu yanina madem , masraflari paylasin, guzel bi semtte eve cikin is yerlerinize yakin,hem iliskiyide upgrade etmis olursunuz

guzel semt dedigim kadikoy bu arada , cunku dogmeat olmak kadikoy ovmeyi gerektirir

iyi sanslar

Mesaj tarihi:

prawler olunmaz, prawler dogulur abi. bLackcha0s ilerisi icin umut vadediyor yazdiklariyla ama bir prawler olabilir mi bilemiyorum.

Borc biter abi her sekilde. Hatunu yanina alirsan masrafin duser belki de mutsuzlugun huzursuzlugun artabilir. Single single takil.

Mesaj tarihi:

her aklıma geldiğinde buraya yazsam cidden olurum, geçerim belki de... Hastalık muhtemelen bu. Yoğun iniş çıkışları var. hayatın hep daha fazlasını istemek ve elimdekiyle memnun olmamak, eksikleri görmekle geçiyor.

• Yeni Oluştur...