-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Ben de alışamadım zaten fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Haftalardır adı paticik olan bi forumun açılmasını bekliyoruz llamacığım, halihazırda hepimiz ılığız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Arkadaşlarım neden mutsuzsun dediğinde 'paticik kapalı' diyordum, 12 tane arkadaşım benimle görüşmeyi kesti. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Ben alıştım. galiba ılığım. Hadi wiccu.net'e girip alış veriş yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 yeni forumun ibanı diye okuyorum. herşey para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 sakin cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 (düzenlendi) Ne kadar cok bosluk var lan alisamadim agliyorum su an Edit: Youtube embed yok hadiiii Mart 11, 2019 Kojiroh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 (düzenlendi) ad block filtresi ile boşluk falan kalmıyor. Mart 11, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Bu piramidler, çiftlik bank piramidi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 offf piramitin allahı forumda. alıntının yanındaki artı işaretiyle 4-5 tane msj seçin sağ altta çıkan kutuya tıklayın. artıladığınız bütün mesajlar ayrı ayrı mesaj yazma penceresine gelecek. sonra teker teker tutup birbirinin içine sürükleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 (düzenlendi) 13 saat önce, -Deno- said: Hayır? edit formatı değişmiş baya patlamış işte Mart 11, 2019 Promenader tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 8 saat önce, Black-ice said: ad block filtresi ile boşluk falan kalmıyor. nasil? hangi ad block ile neyi filtreledin. sc koysana bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 RunUo a gecmis gibi oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Abi runuo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 futbolu güncelden filtreleme gelir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 (düzenlendi) taşınırken eski garbagelar sayılacak şekilde mi taşındı lan Mart 11, 2019 tiLi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 kendi kendimi alıntılayıp alıntılanan yazıyı mesaj yazma ekranından sildim bakalım bildirim geliyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Az önce, Mal dedi ki: kendi kendimi alıntılayıp alıntılanan yazıyı mesaj yazma ekranından sildim bakalım bildirim geliyormu birde silmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 iki türlüde gitmiyor bildirim. başkasının alıntılanan metnini mesaj yazma kutucuğundan silerek gönderince bildirim gider mi belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 yeni forumun ilk banını ben yedim bu arada test mest ayağına gitti kaç yıllık clean sheet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2019 iptal olmuş o test, sicilin temiz yine hadi iysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Ban derken, bir ara ban çekilişi vardı, ne oldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 çekilişi yapan küstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Aldığım istikbarata göre @chrome ilk banlanan olmuş . Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar