roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Kız arkadaşımın kedisi deli gibi tüy döküyor ve tüyleri iyicene topak topak olmuş. Saçlarını kestirmemiz lazım ancak epilepsi olduğu için uyuşturucu kullanmadan bu işi yapacak bir yer arıyoruz. İyi bir yer bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 O topak topak tüyler hafifçe çekiliyor elle. Çıkmıyorlarsa asılmayacaksın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 tarayacaksınız, taradıktan sonra elinizi hafif ıslatıp kalan tüyleri alacaksınız, günde 2 posta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Hiç elletmiyor kendisini maalesef. Sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Kedi sakinlestirilmeden tras edilemiyor ya. Hele kendi taratmayan kediyi tras ettirmek falan hayal. Bir tane furminator alip kedinin pesinde evi donmekten baska careniz yok ne yazik ki.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Topaklasmaya başlayan yerleri makasla alıyorum ben. Biraz mahallenim delisi modeli oluyor kısalı uzunlu ama traştan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Elletmeyen kediyi uyuşturmadan nasıl traş etmeyi düşündünüz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 benimki pek seviyor furminatoru ya, sevdirmeyen ayarında mı yapamıyor acaba? ismi lazım değil ayı bir arkadaşım "aman kedinin tüyü eve dökülmesin" diye hayvan gibi bastıra bastıra yapıyordu bezdiriyordu hayvanları, ayının önde gideniydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 benimki de sevmiyor diye bıraktım artık. tüyleriyle barışık olmayı tercih ettim. bi de furminator yoluyor bazı tüyleri o kedileri deli ediyo. biraz da ondan sevmiyolar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 ben de temizlik için yapmıyorum ki, aklıma gelmiyor bile. arada kediyi sevindirmek için yapıyorum hoşuna gidiyor diye. mayışıyor miv miv diyor falan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 kediler o zibiyi ya seviyor ya sevmiyor. manyak gibi bastirarak yapanlari ayri tutuyorum ama ben sahsen kedimi 7/24 ovarak hamur haline getirmis bi insanim. Hayvan hicbir kosulda saldirgan degil aksine asiri uysal. Istedigin sekilde eg buk katla hicbir girisimde bulunmuyor ama gel gelelim taramaya kalktigimda cildiriyor. Ayni deliligi eve elektrik supurgersi cekerken ve paspas yaparken gosteriyor. Kisacasi cok emin olmamak lazim. Ben o kadar uysal yetistirdim yine de su, tarak, tras olma konusunda buyuk sikintilar yasatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Kediyi tıraş ettirmek çok büyük eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Furminator iyidir ya, ya seviyor ya sevmiyor değil de benimki ortası, sabit durmuyor ama yaptırıyor. Ama 1 kere banyo yaptırayım dedim, tırnakları da kesmiyorum ben, yara olmayan yerim kalmadı korkudan işedi hayvan, bıraktım sonra. Artık haftada 1 kuru şampuan + furminatör yapıyorum, kadife gibi hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Mecbur kalmadikca (ustune kimyasal dokulurse vs) kediyi yikamayin. Kuru sampuan da sikintili. Kalinti kaliyor. Kedi yaliyor. Illa yikayacaksaniz kurallar: -fiskiye kullanma. -akan su olmayacak -ayakta durdugunda govdesine degmeyecek kadar su dolduracaksaniz -ilk islatmadan sonra ph i kedi icin olan sampuan hemen -masrapa ile durulayacaksiniz -suratina kafasina asla su gelmeyecek. Oralar nemli bezle sonra silinecek. Bu onlemlerle dahi paniklerse sizi paralar. Bazilari sudan olumune korkuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 masa said: Kediyi tıraş ettirmek çok büyük eziyet. Sana göre kedinin varlığı bile kediye çok büyük eziyet. Bizimkini yazın bir iki kez tıraş ettirdik, uysal bayağı uyuşturmaya falan gerek kalmadı ama bir şey değişmiyor bir iki ay sonra uzuyor zaten tıraş o yüzden gereksiz. Furminator çok seviyor, deli oluyor mır mır kendini taratmak için, haftada bir iki kez yeterli onda da çok fazla alıyor tüyleri yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 buraya lazım bu gif Norak said: https://giant.gfycat.com/OpulentImpishFoal.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 kesmiyo ki? keser gibi uyapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 gif çok iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 aktiftablet said: kesmiyo ki? keser gibi uyapıyo istese keser ama kesmiyor, en lezzetlisi böyle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar