feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Var. Kedim kızgınlık dönemindeydi. Değinmek istediğin nokta bu evde mutlu olmadığı ise, hepimiz Hamuru çok seviyoruz ve özenle bakıyoruz çünkü. Ha bunun dışında onu mutlu edemediğim noktalar varsa, ben bilmiyorum. Asla sesimizi bile yükseltmedik. Kış olduğu için cam dahi açılmıyor evde sineklik takılana kadar. Misafirlerimiz geleceği için annem cam silmeye yeltendi bu eve taşındığımızdan beri ilk defa. Annemi görüp atlamış, önce popo sallayarak. Sürekli hareket eden bez nedeniyle oyun oynayacağını düşündüğünü sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Evde kedi besleyip kısırlaştırmamak bilinçli bir tercih mi peki, yoksa o da bu borç vs durumlarından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 haluk levent'e yazabilirsin bakıyor bu işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 abi 2k falan için kredi ne. nakit avans bile çekilir okadar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?27,8941905,8945226#msg-8945226 1.700 TL veririm macbook air'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Ben parayı bu laptoptan kazanıyorum abi. Satabilecek kadar çifterli eşyalarım yok. Teşekkürler ama. Bu arada, tanıdık bir veteriner bulduk sanırım. Orası ile görüşeceğiz. Fakülte ile özel veterinerlerin fiyatları arasında dağlar kadar fark yok artık çünkü. Eğer kabul ederlerse taksit taksit ödeyebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 ginaly said: https://forum.paticik.com/read.php?27,8941905,8945226#msg-8945226 1.700 TL veririm macbook air'e. abi yazmadan edemedim. şu çok çirkin ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Ya ben biraz pişman oldum yardım istediğime. Teşekkürler ama herkese. Şunu belirtmek istiyorum, "asla paramız olmuyor çok kötü durumdayız" başlığı değil bu. ŞU AN 2,000 liram eksik. Bunun için brainstorm istedim, shitstorm oldu burası. Parayı buldum varsayalım. Macbook airin parasını da birkaç ay biriktirmiştim ginaly merak ediyorsan eğer. Hamur iyileştiğinde başlığı güncellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 yinede eksiğin olursa şu kadar eksik var diye yaz. özel mesajla ulaşmak isteyen ulaşır, faturadır fotoğraftır özel mesajla gönderirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 @Mal sıfırının 1.200 dolar olduğunu belirttiği sandalyeyi (circa 7.500 lira o dönem) https://forum.paticik.com/read.php?27,8925671,page=1 3.500'e vermeye razı https://forum.paticik.com/read.php?27,8925671,page=4#msg-8925732 birisi için bence güzel fiyat teklif ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 feverfeverray said: babam elçilik çalışanı abi :( diplomatların görev süresi bitince eşyalarını veriyolar böyle hiç yıpranmamış bu arada, fotosu: :D ilginç adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 ya ben de paranın bulunamamasından ziyade ailenin öncelikleriyle alakalı olduğunu düşündüm de yazmak istemedim açıkçası. sanki aile istemiyormuş da onlara rağmen sen kovalıyormuşsun takip ediyormuşsun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Babamın ruh hali biraz öyleydi ya dün bu arada, açık konuşmak gerekirse. Babamla çok kötü birbirimize girdik dün zaten. Ben evde değilken oluyor ne oluyorsa çünkü. Ben babamdan 6 senede 2 kere para istedim, bu nedenle şu başlık para isteme amacıyla açılmamış olmasına rağmen benim için çok zor oldu. 18 yaşımdan beri kendi paramı kendim kazanıyorum ve bugüne dek böyle bir durumda hiç kalmadım. Neticede aile arasında olan tüm para ortak havuzda birleşti. Ne yapılması gerekiyorsa yapılacak. Son görüşülen veteriner beni umutlandırdı. Ben her ay elimdeki tüm parayla taksit taksit ödeyebilirim, açıkta kalan miktara göre tek seferde de ödeyebilirim, sıkıntı yok bunda. Kötü bir maaş almıyorum, fakat 6 gün önce maaş aldığım için kalan para yetmedi duruma müdahale etmeye. Mutlaka FAKÜLTE olacak dendiği için ve fakültelerde böyle bir taksitlendirme söz konusu olmadığı için buraya geldim. Medica özel veterinerler için 10,000 tl -/+ fiyat verdi çünkü, çok astronomik bu. Ama şu an umutluyum. Çok ters zamanlamayla oldu bu olay sadece. İçimi döktüğüme göre, gidiyorum. Tekrardan; gerçekten minnettarım yardıma koşan herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Kediyi anne mi atmıştır diyorsun gold? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 yatalak kalsan gene paticik'ten yardım istemeyecen ben bu baslıktan bunu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 hah duymak istediğimiz buydu aslında, babalar mal olabiliyor bazen onda sorun yok yani utanılacak bir şey yok :( baştan cleanin closet gircen böyle mevzularda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 neutrino said: Kediyi anne mi atmıştır diyorsun gold? yok, çıkan masrafı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Yatalak kalsam kimseden istemem, kendi canım neticede. Kedi olunca durum farklı. :) Yardım isteme konusunda pek iyi değilim. Aileden kaynaklanıyor bu. Daddy issues'e derail olmasın konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 µh said: yatalak kalsan gene paticik'ten yardım istemeyecen ben bu baslıktan bunu anladım abi yatalak kalsan patinin nası bi yardımı olacak zaten, forumdan çok şey bekliyorsunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 en fazla gold gelir altından sürgüyü alır bezini falan bağlar. yatalaklık durumunda pati'nin yapabileceği maksimum fayda bu olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 µh said: yatalak kalsan gene paticik'ten yardım istemeyecen ben bu baslıktan bunu anladım boş yapma çıkar ver 2k o zaman. dekontu da koy buraya. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 50 atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 neutrino said: µh said: yatalak kalsan gene paticik'ten yardım istemeyecen ben bu baslıktan bunu anladım abi yatalak kalsan patinin nası bi yardımı olacak zaten, forumdan çok şey bekliyorsunuz sdf ne biliyim bi baklava, 1.5 dürüm falan allah ne verdiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Şunları da eklemek istedim, gününüz şenlensin (son fotoğraf hariç). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Geçmiş olsun. Derneklerden falan yardım alabilirsin yada sosyal medyayı kullanabilrisin. gofound.me deneyebilirsin. Sadece pati ile sınırlı kalma bence. ayrıca Banka kredisi için çalışan bir yakınını kefil gösterebilirsin. Belki baban bu konu da yardımcı olabilir. Yamuluyorda olabilirim. Kendi çapım da bikaç araştırma yapayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar