Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Alacak bişi kaldı mı yahu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 https://store.steampowered.com/app/70400/Recettear_An_Item_Shops_Tale/ 6 lira, mutlaka alın. kapitalizm ho! zamanında korsanladığım için reklamını yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 bu arada şuraya da bakın ara sıra https://www.gog.com/connect steam'deki oyunları gog'a ekleme şeysi, ara sıra yeni oyunlar ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 O eskilerden conquest of the new world ve stonekeep var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 eskilerden grim fandango remastered'i aldım ben de. haftasonu yükliyim de oyniyim. celeste'ye %20 gelmiş daha fazla gelmez heralde ama az daha beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 ac serisini 4-5 oyundur oynamıyordum ama indirimli odyssey bulup oynadım. baya beğendim. seri değişmiş sonunda. origins'te buna benzermiş sanırım. 68tl ye değer mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Cokomantis said: bu arada şuraya da bakın ara sıra https://www.gog.com/connect steam'deki oyunları gog'a ekleme şeysi, ara sıra yeni oyunlar ekleniyor. Bunu yapmanın ne esprisi var ben çok anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 oyuncuların kendi platformlarındaki kütüphanelerini genişlettiriyolar işte. kendi pazarlarının geleceği için oyuncuları kendilerine daha bağımlı hale getirip daha kalıcı olabilmek için. oyuncular için ise steam dışındaki alternatif kütüphaneleri genişliyor. win - win. steam kütüphanelerindeki tüm oyunları (onlarca, yüzlerce) başka platforma taşıyabilse steam'i bırakacak bi dünya adam vardır. uzun zamandan sonra bugün girdim bi baktım ana sayfaya, en popüler oyunların yarısı hentai+çöplük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 df said: ac serisini 4-5 oyundur oynamıyordum ama indirimli odyssey bulup oynadım. baya beğendim. seri değişmiş sonunda. origins'te buna benzermiş sanırım. 68tl ye değer mi. değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 1050ti ile acı çeker miyim odyssey ve origins alsam? yoksa xbox'a mı alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 mobili ile cektim ben 1050ti ac odysessy icin konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 benim de notebook. o zaman hiç bulaşmıyım. tw atilla ve britania alıp geçeyim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Darksun said: jurassic world %75 indirim yemiş, 53,50 ye inmiş. dlclere falan soyle bir baktimda ana oyun yeterli bence JP deneyimi icin gayet. 3-5 extra ve "melez" dinozor icin dlcler pek degecek seviyede degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 dlc aldık kuramıyoruz neden olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 bendede bazi dugmeler calismiyor an itibariyle, kapadim actim. yogunluk vs birsey olabilir hmm. edit: genel bir problem varmis, https://www.reddit.com/r/Steam/comments/a8btlc/trying_to_buy_a_game_but_the_purchase_button_isnt/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Son çıkan deus ex ve sezon pakedini, pillars of eternity 2yi ve asscred odyssey gold edisyonunu aldım. Goldda asscred 3 remastered da geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Norak said: bendede bazi dugmeler calismiyor an itibariyle, kapadim actim. yogunluk vs birsey olabilir hmm. edit: genel bir problem varmis, https://www.reddit.com/r/Steam/comments/a8btlc/trying_to_buy_a_game_but_the_purchase_button_isnt/ hata maili geldi bi daha satın al dedi şimdi satın alamıyorum : ) beklicez demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 totemic said: Cüzdana para yükleyecekseniz Bkm mobil uygulaması üzerinden alın %25 indirim var. En yüksek 50₺ var o da 37.5₺ lira. Günde en fazla 2 satın alma yapıyorsunuz toplam işlem sayısı 2000... Çok teşekkürler hiç bilmediğim bişeydi çok iyi oldu terazine tıkladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Redeagle said: Son çıkan deus ex ve sezon pakedini, pillars of eternity 2yi ve asscred odyssey gold edisyonunu aldım. Goldda asscred 3 remastered da geliyomuş. bende alacaktım sezon pakedini ama yorumlarda bonus accountda sadece 1 kullanımlık yazınca almadım. Oradaki itemlar hariç season pass ne ekliyor bilemedim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Itemlar mühim değil 3 dlc veriyor. Biri oyun bittikten sonra hikayeye etkisi az bir görevi çıkarın dlc yapcaz demişler. Baya komik yani çok bariz kesildiği. İkiyle üç fena değil sonuncusu özellikle farklı tarzda fiyatı çok değilse değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Darksun said: bende alacaktım sezon pakedini ama yorumlarda bonus accountda sadece 1 kullanımlık yazınca almadım. Oradaki itemlar hariç season pass ne ekliyor bilemedim hehe. Itemlar önemli değil abi. Praxis kitleri kullanırsan oyun gereksiz kolaylaşabilir bile. Sezon pakedine 2 hikaye dlcsi dahil. Onları ayrı ayrı almaktan ucuza geliyor diye pakedi aldım. Asscreed gold edisyonda hikaye dlclerini ekliyor diye aldım. Bir üstünde itemlar falan vardı ama direk salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 shadow of war ı aldım da anasının nikahı kadar yer istiyor hdd de.seneye oynarım herhalde (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 ben de mac var. pc alırsam diye hala güzel oyunları alıyorum. ama bu winter sale de tuttum kendimi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Frostbite said: shadow of war ı aldım da anasının nikahı kadar yer istiyor hdd de.seneye oynarım herhalde (:P) dlc lerini kurmazsan 80gb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 İndirimden Manual Samuel aldım. İndirimde değildi ama Kenshi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar