khalad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=80dqOwAOhbo Konusu açılmamış galiba. Çağatay'ı baş role atmışlar 4 bölüm izledim fena değil.Netflix'in ilk türk yapımı dizisi umarım daha iyileri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 1 bolum zor dayandim. sacma sapan bisi. us'dan icinde kapalicarsi eminonu ayasofya gorunsun istanbul ayagina yabancilara marketing, catlamali patlamali bisiler yapin demisler, setting de low level marvel olsun bu ara tutuyor iste. bunu sicmislar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Oyunculuk yerlerde, hikaye fena değil gibi ama sahneler falan kötü. Sırf merağımdan izleyeceğim hepsini ama leş. Netflix biraz uyanık olsa da Behzat Ç. fonlasa keşke :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 bence sıkıntı yok son yıllarda en azından iğrenç türk dizi kültürünün dışında şeyler çıkmasına seviniyorum. geniş teen kesime hitap eden klişeli fantastik aksiyon dizisi yapmışlar işte. netflix bu tarz yabancı dizilerle dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Oyle de, su oyunculara 3 kurus ders aldirsalar, daha duzgun diyaloglar yazsalar ne olur yani. Ilk nolumde bir falci teyze sahnesi var, potansiyeli super ama uygulamasi rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 fragmana baktım izleme gereği duymadım, iron fist in türkiye şubesi gibi geldi, büyük ihtimalda daha boktan halidir fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 https://twitter.com/benneizledim/status/1073656334472658947 böyle bişi varmış dizide :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 adam yakışıklı diye kıskanmayın mis gibi dizi izle geç beyin gerektirmiyo 9/10 italyan falan olsa 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 oyunculuguk hic rahatsiz etmedi ama kurgu ve kalite direk meh hani. mekan gecisleri kadraj cok buyuk sikinti hani netflix nasil olay verdi bu rezalete 1.sinif üni proje ödevi gibi duruyor hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 diziyi gorunce aklima hemen ironfist gelmisti buda ironshirt sanirim, keske efektlerde vs biraz paraya kiysalardi, yine de tumunu izlicem bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Dublaj - Götümüzden kan alırlar lan! + We will be seriously fucked! Bazı sahneleri durdurup ingilizce seslendirmeyle tekrar izliyorum da, gerçekten çok zengin bir dilimiz var sdfd. Tersten Cem Yılmaz olmuş dublaj çoğu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Tahmin ettiğim kadsr kotu değildi de yönetmen kovuldu falan deniyordu valla adamlar haklı yonetmen sicmis diziye snsjsh iyi bir yonetmen elinde guzel is cikarmis yazik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 o kadar abartılacak kadar kötü değil. bitirdim bu arada. tamam çok çok daha iyi olabilirdi ama sci-fi sektörüne adım atışımız netflix sayesinde. eğer bu dizinin ikinci sezonu için adam akıllı bir yönetmen ile anlaşılabilirse çok daha iyi bir iş çıkabilir. Dip Not: keşke Çağatay'ın rolüne başkasını bulsalarmış. adam itici geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 niyeyse bana türk oyunculuğu, bu son dönemdeki çağatay ulusoy falan acayip itici geliyor çok yapay gibi ya. ön yargı işlemiş olabilir ama bilemedim hiç izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 yok ya haklısın Çağatay,Kenan imirzalıoğlu,kıvanç filan vs. hepsi rezalet bence yani şu kurtlar vadisinin baş rolündeki adamdan farkları yok benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 kıvanç tatlıtuğ yine bir nebze ya bence, fena değil yine o, daha kaliteli işler yapmaya çalışıyor gibi. ama bu çağatay ulusoy ve nesli meh baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 ne yazıkkı geçmişi silemiyorsun bu meslekte https://www.youtube.com/watch?v=Q833SyVLgDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 khalad said: sci-fi sektörüne adım atışımız netflix sayesinde. u wat nao https://i.imgur.com/sAwI7fs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 bu manken oyuncu furyasında açık ara kendini en çok geliştiren kıvanç oldu ki en kötüsü oydu başlarken. baya sırıtmayan, hatta rolüne göre iyi performanslar verebilen bi adam oldu. helal olsun, yakışıklıyım diye onun altına sığınmadı. diziye gelirsek BOK ÇUVALI. kusura bakmayın, hiç imtiyaz veremem. 3 bölüm izledim, bitiririm de çünkü bölümler fln çok kısa, yanda ps4 oynarken kenarda ses yapsın diye bitiririm. başka türlü bitmez. eksiklerini saymakla bitmez. - yönetmenlik ve kurgu felaket. rts'de 2 sene okumuş ve giriş derslerini almış biri olarak bile teorideki çok basit şeylerin uygulanamadığını görmek çok acı ya. üstelik iyi bütçesi olan bir dizi. ortalamaya hitap eden dizi yapabilirsin, diyaloglar ve senaryo kontrolünde olmayabilir ama senin bu kadar rezalet geçişler, yönetmenlik yapmaya hakkın yok. - oyunculuklar okan yalabık dışında kötü. hazar ergüçlü'nün ilk bölümün sonunda çağatay'ı dövdükten sonra eliyle toz silkme sahnesi var. cringe'lerden cringe beğen, ben utandım yemin ediyorum. yönetmen falan napıyorsun dememiş mi o kıza. çağatay ulusoy da baya vasat ama hazar ergüçlü dizinin açık ara en kötüsü. nbc bunu kimin torpiliyle oynattı acaba ahlat ağacında. - diyaloglar... abi dediğim gibi genel kitleye hitap edebilirsin ama bu kadar vasat olmamalı ya. neyse yine bu en son takılacağım şey herhalde, daha kötüsü var çünkü, o da senaryo. - ok, süper kahramanımsı dizi. ok, istanbul'u tanıtalım worldwide project. ok tamam, formüllere göre gidersin de... bir karakteri paldır küldür motivasyonunu anlatmadan yüksek perdeden diziye sokuyorsun, o duyguların hiçbiri bana geçmiyor ki. muhafız ilk yarım saat manevi babasına sallayıp duruyor, aralarındaki ilişkiye dair doğru düzgün bir şey yok. adam ölünce (spoiler saymıyorum ilk bölüm zaten) triplerden tribe giriyor. işin daha kötüsü elemanın baba dediği adam ölmüş, oradaki diğer karakter sen muhafızsın ölümsüzler var falan diyor. abiiiiiiiiiiiii. - aksiyon sahneleri, efektler patates ötesi patates. imkan falan demeyin, 90'lı yıllarda değiliz. gayet temiz işler çıkartan türk yapımları var teknik olarak. bahane değil bunlar. - dizinin tek iyi yanı en başta dediğim gibi kısa olması lol. 30-35 dakikalık bölümler var. zaten dizi gibi değil arka arkaya ekleyip film gibi çekmişler. bölümlerin kendi içinde hiçbir yapısı mapısı yok. dümdüz 400 sayfa senaryo yazıp yardırmışlar bildiğin, kurgu hak getire. diziye FARKLI BİR ŞEY DENEMİŞLER torpiliyle bile verebileceğim puan: 4/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Ben sadece son bölümü atlatarak izledim. Gercekten elle tutulacak bi yani yok. Gülsem mi utansam mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 biri netflixe böyle sacmalık ergenlikler yerine ezel akay a puslu kıtalar atlası çektirmesini söyleyebilir mi birilerinin dünyayı kurtarmadığı adam gibi kurgu fantezi izlemek istiyorum marvel sıcmıkları yerine pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Bunda kurtarilmaya calisilan Istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Bu diziye iki açıdan bakılabilir. Yabancı dizilerle kıyaslarsak, bazılarının söylediği kadar berbat bulmadım ama vasat; bunun yerine başka bir dizi seyretmeyi tercih ederim. Normal televizyon kanallarında yayınlanan Türk dizilerini ise döver. En azından gayet hızlı akan bir dizi. Mesela senaryoyu sündürmek için yapılan uzun ve anlamsız bakışmalar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Mimikler ve tonlamalar çok darladı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 hızlı akması televizyonda yayınlanmaması yüzünden. akmazsa geçip gidiyorsun zaten ben ilk bölüme az baktım sonra atladım son bölüme, sıçanzi olduğunu gördüm ve zaman kaybetmediğim için mutluyum. türkiyeden süper kahraman dizisi çıkar, filmi çıkar, çizgi romanı çıkar. bekleyin sadece zaman gerekiyor böyle şeylerin gelişmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar