Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Mark ruffalo düşük ücret alıyor bence fjdj. Hulk kısmı masraf bari oyuncudan keselim diyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 marvelin karşıt ucu olarak hemen fular sineması akla geliyor ama öyle değil aslında. bir sürü mainstream kaliteli film var ve ben buradaki tartışmaların yirmide birini göremiyorum o filmler için. "revenant, leonardo oskar alsın diye çekilmiş knk" diye yorum atıp geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Xenus nolur daha fazla taste deme abi. Rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 (düzenlendi) orrayt den Nisan 11, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 ben diyebilir miyim taste hmm ağızda bir tat bırakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 burdan hemen şp şap a bağlayalım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 bi de hazır yeri gelmişken mobilden direk reklam yerine şu karikatür çıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Lan geldiğini bilmiyordum. Dolmuş imaxler hep. Kötü günler için sakladığım iki beleş imax biletim var. Onu gomeyim ben de hemen ilk boş zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 gectigimiz haftalarda biletimizi aldik imax. yihu! bekliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 16 saat önce, deftonez dedi ki: adamlar 2 saatlik boktan filmlerin hikayesinde bile tutarlı olamayacak kadar kötü hikaye yazıp, playstation 3 seviyesi cgi kullanacak kadar kötü prodüksiyon yapıyorlar. bunun sebebi becerememeleri değil, nasıl olsa hitap ettiğimiz kitle ne versek alacak diye düşünmeleri tabi ki. sinema dünyasının mcdonalds'ı bu filmler. pislik olsun diye arada bir gidip yiyorsun işte. Hikaye kendi içinde tutarlı, retcon nerdeyse olmadı ve özellikle son filmlerde CGIlar hep çok iyiydi. Starwars gibi marveldan bence çok daha iyi bi source materialı batırmak yerine eğlenceli şekilde anlattılar. Şimdi sen neyi eleştiriyorsun bi madde maddde yaz onların üstünden tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 filmin süresi 185 dakikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Spoiler thanosu tam devirecekken "yavuklumu öldürdün " diye yumruk atmak mesela, çukur dizisi tier bir hareket. hala da tutarlı hikaye falan demeyin la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 herkesin tuttuğu kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Spoiler infinity war kimsenin sacrifice yapmayıp (iron man'in kaptanı aramaması, vijının kafasından taşı almamak, vb.) thanosun en sevdiği şeyi sacrifice etmesi ve bu yüzden kazanması felsefesi üzerineydi. star lordun herşeyi bok etmesi aslında sadece seyirciyi yanlış yere yönlendirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 2 saat önce, mokoko dedi ki: filmin süresi 185 dakikaymış son 15 dakika credits bekleyeceğiz yine 15 saniye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 3 saat önce, goldbären dedi ki: İçeriği gizle thanosu tam devirecekken "yavuklumu öldürdün " diye yumruk atmak mesela, çukur dizisi tier bir hareket. hala da tutarlı hikaye falan demeyin la. Spoiler Starlord karakterinin gelişimine bakıldığı zaman çok tutarlı bir hareket. Annesini çocukken kaybetmiş bir adam, evinden kaçırılıyor. Ailesiz büyüyor. Babasını buluyor, babası da manyak bişi çıkıo.Yıllarca onu yetiştiren kişi, onu korumak için ölüyor. Aşık oluyor. Sırf Thanos kazanmasın diye, sevdiği kadına silah doğrultuyor ve sıkıyor. Sonra Thanos'un Gamorayı öldürdüğünü öğreniyor. Duygusal olarak bakıldığında gayet doğru bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Abartı bi sahneydi şimdi ben de beğenmemiştim orayı. Gereksiz drama. Da yani koskoca seriyi sadece 1 sahne üzerinden mi itin ben eşşeğim sokuyoruz? Her filme böyle bi kaç sahne yazacaksın ki iddanın arkası kuvvetli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Leave Quill alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 8 saat önce, axedice dedi ki: Hikaye kendi içinde tutarlı, retcon nerdeyse olmadı ve özellikle son filmlerde CGIlar hep çok iyiydi. Starwars gibi marveldan bence çok daha iyi bi source materialı batırmak yerine eğlenceli şekilde anlattılar. Şimdi sen neyi eleştiriyorsun bi madde maddde yaz onların üstünden tartışalım. en net aklıma gelen antman'de vardı. filmin başında büyüme küçülme olayını açıklarken yok atomlar birbirine yaklaşıyoda bilmemne diye açıklama yapıp kütlenin sabit kaldığını söylediler, sonra bütün film adam 80 kilo vücuduyla böceklere falan bindi, tank küçültüp beline koydu. bu kadar contradiction kuranda bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 marvel magic o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 aboooov leak olmuş. silinmeden izlemek isteyen tıklasın. https://mobile.twitter.com/UsmanZats/status/1118022358428557312 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 ben göremedim tekrar bulabilir misiniz? hypetan kuduran çevremdeki herkese spoiler verip keyiflerini kaçırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 yorumlarda bile spoiler var her dilden ne olduğu anlaşılıyor bulaşmayın hiç tadınız kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 off ne kadar kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar