Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 14.Hafta: Beşiktaş-Galatasaray (02.12.2018)

Celtics

Öne çıkan mesajlar

maçın özetini şuan izliyorum, maçta göremediklerim ile ilgili yorum yapıcam.

1- Beşiktaş penaltısı
Şuan herhangi bir sebeple penaltı değil demek için ya kör ya ultra fanatik olmak gerekir. Kolu kapalı diyene yuhh, çarpma diyene bir daha yuh.

Adam baya topu gözeterek hamle yapıyor yani. Dunyanın çalınmış en net 2-3 penaltısından birisi ve cücü bunu görüp ısrarla yok yok dedi bir yuhhh da ona. Var olmasa haklar yenecekti.

şu penaltı için cidden burada sayfalarca ağlamışsınız yazık.

2-Vida/Eren pozisyonu
öyle bacaklardan falan bir düşürme yok, ikisinin de gözü topta faulluk temas değil oyna devam.

3- Necip/Eren pozisyonu
Var sanırım içerde dışarda olayına baktı, ki dışarda olduğu net.
içerde olsa penaltı mıydı ? Necip'in teması çok net eren topa vurduktan sonra. Ama temas sonuçta bence içerde olsa penaltıyı çalacaktı cüneyt, dışarda olduğu için Var kapsamında değil devam doğru karar.

4- Vida el pozisyonu

Topun ele geldiği çok net. Ama serdar aziz'in 15 metreden gelen topu elle oynamasına topun doğal konumu diyen gs'lilerin burada 15 santimden gelen top için sayfalarca ağlaması çok manidar. forumu arayıp tek tek çıkarırım 15 metreden gelen topu elle oynamasını nasıl temiz diye savunduğunuzu sırf üzülmeyin diye yapmıyorum.

tertemiz devam pozisyon doğru karar.

5-GS penaltı pozisyonu

Onyekuru-necip itişmesinde bir şey yok, necip aptallığına düşüyor faul yok orda.
Necip yere düşünce ayağını kaldırmıyor, onyekuru koluyla çok net uzanıyor topa. Hem elle oynaması düşmesinden önce, hem de düşerken ayağını kendi takıp çok yalandan düşüyor gibi. düşüşe penaltı verilir verilmez de elle oynamanın temastan önce olduğu çok net.

iptal doğru karar.

TL: DR

Vida'ya vermediği sarı kart dışında hatasız maç yönetmiş cücü.
ağlamayı kısın biraz daha antrenman yapın

edit: aslında hatasız maç yönetmiş demek yanlış, var kıçını kurtarmış. Varsız bir ortamda bizim penaltıyı yiyecek gs'ye yalandan penaltı çalacakmış 1-0 olacak maç 0-1 olabilirmiş..

Seni seviyorum VAR

iyi geceler, iyi forumlar
Sosyal ağlarda paylaş

evet.

siz maçı izlerken birbirinizin gazına gelip olmayan şeyleri olmuş gibi görmüşsünüz. ben sakin kafayla çayımı içerek durdurarak izleyerek yazdım.

kimi çıkıp eren'in açık koluna kapalı demiş, kimi gördüğü topa görmedi demiş. dışardaki topa penaltı diyip, 15cm'den gelen topa penaltı beklemişsiniz falan.

benim yaptığım bir nevi amme hizmeti. sakin kafayla okuyup bir kere daha izleyip değerlendirirsiniz. yoksa 2 hafta sizin ağlamanızı dinleyeceğiz forumda penaltılar verilmedi diye.

ok diyip geçelim futbola dönelim.

ha ben yetkili merci değilim sonuçta yukarıda yazanlar kendi fikirlerim en nihayetinde. Tribünde görme imkanım olmayan pozisyonlar olduğu için de yorumu eve bıraktım.

sıkılmış limonun davası olmaz, yorumla herhangi bir şeyi değiştirme şansım olmadığı için de objektifim. yanlış yorumluyor olabilirim orası başka konu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Bu arada Onyekuru pozisyonunda once faul mu var el mi var olayi var o yuzden cok net diyemiyorum. Penalti da olabilir.
Onun disinda da pek hata yoktu.

Ters açıdan necipin çelmesi bariz gözüküyordu, cücü el diye gösteriyor el var tamam da çelmeden hemen 1 saniye sonra var düşerken değiyor kuru
Sosyal ağlarda paylaş

Şu maç GS nin yenilgisini hakketmiyor ama yapcak bi şey. Ben daha fark bekliyordum. Hakem hatası olmuş ama CUCU en azından cesaretli hakem. Doğru yanlış adam gitti VAR "AL" diye kendi bildiğini okudu. Şunu bir önceki hafta yapılmasını isterdim en azından i.ne hakem aşamasında kalırdı olaylar bu kadar büyümezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

4- Vida el pozisyonu

Topun ele geldiği çok net. Ama serdar aziz'in 15 metreden gelen topu elle oynamasına topun doğal konumu diyen gs'lilerin burada 15 santimden gelen top için sayfalarca ağlaması çok manidar. forumu arayıp tek tek çıkarırım 15 metreden gelen topu elle oynamasını nasıl temiz diye savunduğunuzu sırf üzülmeyin diye yapmıyorum.

bu
Sosyal ağlarda paylaş

Celtics said:

https://twitter.com/uA_erman/status/1069385170170580994

çok net müdahaleden sonra ele çarpıyor. bunu izleyip nasıl iptal etti, anlamak cidden zor. galatasaray'ın ortada gözüken bütün pozisyonlar aleyhine gitti bu sezon ya.

Atatürk....Galatasaray.... Galatasaraylılar ölür Galatasaraylılık ölmez....Allah kerim Fatih Terim Galatasaray full Match aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Adamın linki Twitter bio sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam işte 3 gün önce Demirören Cücü ile buluştuğunda, bir şey olduğunda VAR'a gidersin sonrasında istedigin gibi iptal et kocum rahat ol demistir.

Necip vs Onyekuru pozisyonunda VAR tekrarında genis yan acıdan once faulun sonra el mudahalesinin oldugunu cok net gosteren bir pozisyon var. Onu sadece 1 kere gosterdiler. Hatta ozete de koymamıslar fazla belli olmasın diye. Sonra onyekuru ile necip'in bacaklarını yapıstıran bir pozisyon var arka kameradan onu dondurup durdular.

Sonra da o ilk acı hic yokmus gibi el verdi. Cunku adamın amacı penaltıyı iptal etmek. Aynı sekilde ilk VAR'a gittiginde de amacı o penaltıyı vermekti. Geldi. Pozisyonda ekrana 3 saniye baktı ve direk caldı.

Eren'in Vida tarafından indirildigi pozisyonun incelenmesini gectim mac icinde tekrarı bile verilmedi sanırım.

Kollarını leylek gibi acmıs Vida'nın eliyle oynadıgı topta mesafe falan isi olmaz. Cunku Vida o sırada zıplamıyor, kimse Vida'nın yanında falan da degil. O zaman savunma oyuncuları da rakip oyuncuya yakın olduklarında ellerini kollarını acarak girsinler savundukları alanı alan genisletsinler. Neden herkes elini arkasına saklamaya, vucuduna yapıstırmaya calısıyor?

VAR konusmalarının hepsinin acıklanması lazım. Bu mac, onceki mac, butun maclar. İsini duzgun yapan adamların seffaflıktan cekincesi olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...