applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 maçın özetini şuan izliyorum, maçta göremediklerim ile ilgili yorum yapıcam. 1- Beşiktaş penaltısı Şuan herhangi bir sebeple penaltı değil demek için ya kör ya ultra fanatik olmak gerekir. Kolu kapalı diyene yuhh, çarpma diyene bir daha yuh. Adam baya topu gözeterek hamle yapıyor yani. Dunyanın çalınmış en net 2-3 penaltısından birisi ve cücü bunu görüp ısrarla yok yok dedi bir yuhhh da ona. Var olmasa haklar yenecekti. şu penaltı için cidden burada sayfalarca ağlamışsınız yazık. 2-Vida/Eren pozisyonu öyle bacaklardan falan bir düşürme yok, ikisinin de gözü topta faulluk temas değil oyna devam. 3- Necip/Eren pozisyonu Var sanırım içerde dışarda olayına baktı, ki dışarda olduğu net. içerde olsa penaltı mıydı ? Necip'in teması çok net eren topa vurduktan sonra. Ama temas sonuçta bence içerde olsa penaltıyı çalacaktı cüneyt, dışarda olduğu için Var kapsamında değil devam doğru karar. 4- Vida el pozisyonu Topun ele geldiği çok net. Ama serdar aziz'in 15 metreden gelen topu elle oynamasına topun doğal konumu diyen gs'lilerin burada 15 santimden gelen top için sayfalarca ağlaması çok manidar. forumu arayıp tek tek çıkarırım 15 metreden gelen topu elle oynamasını nasıl temiz diye savunduğunuzu sırf üzülmeyin diye yapmıyorum. tertemiz devam pozisyon doğru karar. 5-GS penaltı pozisyonu Onyekuru-necip itişmesinde bir şey yok, necip aptallığına düşüyor faul yok orda. Necip yere düşünce ayağını kaldırmıyor, onyekuru koluyla çok net uzanıyor topa. Hem elle oynaması düşmesinden önce, hem de düşerken ayağını kendi takıp çok yalandan düşüyor gibi. düşüşe penaltı verilir verilmez de elle oynamanın temastan önce olduğu çok net. iptal doğru karar. TL: DR Vida'ya vermediği sarı kart dışında hatasız maç yönetmiş cücü. ağlamayı kısın biraz daha antrenman yapın edit: aslında hatasız maç yönetmiş demek yanlış, var kıçını kurtarmış. Varsız bir ortamda bizim penaltıyı yiyecek gs'ye yalandan penaltı çalacakmış 1-0 olacak maç 0-1 olabilirmiş.. Seni seviyorum VAR iyi geceler, iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 hakem yorumculugu prim mi yapıyo gençler arasında nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 @apple gerçekten tarafsız bir yorum yapacağına inandın mı? yani bu yazıyı bu şekilde hissederek mi başladın yazmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 evet. siz maçı izlerken birbirinizin gazına gelip olmayan şeyleri olmuş gibi görmüşsünüz. ben sakin kafayla çayımı içerek durdurarak izleyerek yazdım. kimi çıkıp eren'in açık koluna kapalı demiş, kimi gördüğü topa görmedi demiş. dışardaki topa penaltı diyip, 15cm'den gelen topa penaltı beklemişsiniz falan. benim yaptığım bir nevi amme hizmeti. sakin kafayla okuyup bir kere daha izleyip değerlendirirsiniz. yoksa 2 hafta sizin ağlamanızı dinleyeceğiz forumda penaltılar verilmedi diye. ok diyip geçelim futbola dönelim. ha ben yetkili merci değilim sonuçta yukarıda yazanlar kendi fikirlerim en nihayetinde. Tribünde görme imkanım olmayan pozisyonlar olduğu için de yorumu eve bıraktım. sıkılmış limonun davası olmaz, yorumla herhangi bir şeyi değiştirme şansım olmadığı için de objektifim. yanlış yorumluyor olabilirim orası başka konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 sıkılmış limonun davası ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Stringray said: yalnız şu hareket çok karizmatikti cidden sfsdf defence level 99 https://twitter.com/0smanlisporFK/status/1069334401643888646 ayağı kaymıştır, bilinçli yapabilecek kalibrede bir adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 d a r k l a n d i n i z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 halisahalarin vazgecilmez tackle i o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Dogru tespit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Bu arada Onyekuru pozisyonunda once faul mu var el mi var olayi var o yuzden cok net diyemiyorum. Penalti da olabilir. Onun disinda da pek hata yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Kale arkası kamerası dışında önce faul olduğu görünüyordu. Vidanın kartı dışında medel in ikinci sarısı da var atlanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Stringray said: yalnız şu hareket çok karizmatikti cidden sfsdf defence level 99 https://twitter.com/0smanlisporFK/status/1069334401643888646 Harbi marvel kahramanı gibi almış topu, bir pelerini eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Sotto said: Bu arada Onyekuru pozisyonunda once faul mu var el mi var olayi var o yuzden cok net diyemiyorum. Penalti da olabilir. Onun disinda da pek hata yoktu. Ters açıdan necipin çelmesi bariz gözüküyordu, cücü el diye gösteriyor el var tamam da çelmeden hemen 1 saniye sonra var düşerken değiyor kuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 DarKRideR said: Stringray said: yalnız şu hareket çok karizmatikti cidden sfsdf defence level 99 https://twitter.com/0smanlisporFK/status/1069334401643888646 ayağı kaymıştır, bilinçli yapabilecek kalibrede bir adam değil sende kudur lan yendik zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 ya sen önce -de -da ayır şenor fanı sdfsaf Stringray said: yalnız şu hareket çok karizmatikti cidden sfsdf defence level 99 https://twitter.com/0smanlisporFK/status/1069334401643888646 onyekuru yine kendini taktırıp 37 takla atmaya çalışmış sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 applev0dka said: ya sen önce -de -da ayır şenor fanı sdfsaf ayıramıyorum abi ilk okula 2 kere başladım baştan olmadı oturmuyor kafama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Şu maç GS nin yenilgisini hakketmiyor ama yapcak bi şey. Ben daha fark bekliyordum. Hakem hatası olmuş ama CUCU en azından cesaretli hakem. Doğru yanlış adam gitti VAR "AL" diye kendi bildiğini okudu. Şunu bir önceki hafta yapılmasını isterdim en azından i.ne hakem aşamasında kalırdı olaylar bu kadar büyümezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 applev0dka said: 4- Vida el pozisyonu Topun ele geldiği çok net. Ama serdar aziz'in 15 metreden gelen topu elle oynamasına topun doğal konumu diyen gs'lilerin burada 15 santimden gelen top için sayfalarca ağlaması çok manidar. forumu arayıp tek tek çıkarırım 15 metreden gelen topu elle oynamasını nasıl temiz diye savunduğunuzu sırf üzülmeyin diye yapmıyorum. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 https://twitter.com/uA_erman/status/1069385170170580994 çok net müdahaleden sonra ele çarpıyor. bunu izleyip nasıl iptal etti, anlamak cidden zor. galatasaray'ın ortada gözüken bütün pozisyonlar aleyhine gitti bu sezon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Bunu ilk izlediğimde necip'in ayağı yerdeyken onyekurunun sol ayağını taktırması ilk temas gibi görmüştüm. halbuki necip'in ayağı daha havadayken onyekuru'nun sağ ayağına müdahale varmış. Elden dolayı iptal yanlış gibi buna bakınca, hareket faullük mü değil mi o başka tartışma konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 cüno eli gösterdi öyle iptal etti hocam, o yüzden kızıyoruz. kör müdür nedir. zaten var'a gittiği kararlarda 10 saniye bakıp tek açıdan düşünmeden karar verdi. çünkü artistin teki, ben hemen çözerim diyor. 2-3 kere dikkatini verip izlese görürdü burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Celtics said: https://twitter.com/uA_erman/status/1069385170170580994 çok net müdahaleden sonra ele çarpıyor. bunu izleyip nasıl iptal etti, anlamak cidden zor. galatasaray'ın ortada gözüken bütün pozisyonlar aleyhine gitti bu sezon ya. Atatürk....Galatasaray.... Galatasaraylılar ölür Galatasaraylılık ölmez....Allah kerim Fatih Terim Galatasaray full Match aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz Adamın linki Twitter bio sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Ya tamam işte 3 gün önce Demirören Cücü ile buluştuğunda, bir şey olduğunda VAR'a gidersin sonrasında istedigin gibi iptal et kocum rahat ol demistir. Necip vs Onyekuru pozisyonunda VAR tekrarında genis yan acıdan once faulun sonra el mudahalesinin oldugunu cok net gosteren bir pozisyon var. Onu sadece 1 kere gosterdiler. Hatta ozete de koymamıslar fazla belli olmasın diye. Sonra onyekuru ile necip'in bacaklarını yapıstıran bir pozisyon var arka kameradan onu dondurup durdular. Sonra da o ilk acı hic yokmus gibi el verdi. Cunku adamın amacı penaltıyı iptal etmek. Aynı sekilde ilk VAR'a gittiginde de amacı o penaltıyı vermekti. Geldi. Pozisyonda ekrana 3 saniye baktı ve direk caldı. Eren'in Vida tarafından indirildigi pozisyonun incelenmesini gectim mac icinde tekrarı bile verilmedi sanırım. Kollarını leylek gibi acmıs Vida'nın eliyle oynadıgı topta mesafe falan isi olmaz. Cunku Vida o sırada zıplamıyor, kimse Vida'nın yanında falan da degil. O zaman savunma oyuncuları da rakip oyuncuya yakın olduklarında ellerini kollarını acarak girsinler savundukları alanı alan genisletsinler. Neden herkes elini arkasına saklamaya, vucuduna yapıstırmaya calısıyor? VAR konusmalarının hepsinin acıklanması lazım. Bu mac, onceki mac, butun maclar. İsini duzgun yapan adamların seffaflıktan cekincesi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Madcow şu maça bile ağlamayı başarmak cidden büyük başarı tebrik ediyorum seni Özel rütbe falan hakdiyor bence bu istikrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Su macta bile dedigin macta 3 tane net penaltı pozisyonumuz var, 2si VARda incelenip biri verilmedi oburu iptal edildi. Pardon ama hangi macta "aglayacagım"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar