Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Merhaba, Şöyle elden düşme bir makinam var. Ivır zıvırlar genelde eski ama zamanının iyi parçalarından, işlemcisi overclock'luk. Ekran kartı dandikti ama kendim 1080Ti alınca eldeki 1080'i buna taktım, bir de sıfır kasa aldım, tek kart satıp miner muamelesi göreceğime komple vereyim dedim. Monitör, optik vb. yok, temel bir kasa. MSI Z97 Gaming 5 Anakart Intel i5-4690k (LGA 1150) CPU + Doğru düzgün bir CPU soğutucu (Noctua idi sanırım) Corsair Vengeance 2x8 GB DDR3 Sandisk 240GB SataIII SSD Zotac GTX 1080 AMP! Seasonic 750W Gold PSU Aerocool CyberX Advance Kasa Artıları: Üzerine bir depoluk HDD/SSD eklense gayet üst düzeye yakın bir makina oluyor hala. İşlemcisi, anakartı ve soğutucusu overclock için güzel aletler, GPU da yeterli olunca bottleneck yemeden gayet idare ediyor işini. Eksileri: DDR4 değil, kasa hariç hiçbir parçanın artık garantisi yok, anakart biraz eski kaçtığı için üzerinde kasanın tepesindeki USB 3.0 portu takacak yer yok ve dolayısıyla ancak arka portlardan USB 3.0 kullanılabilecek, bir de anakartın kasanın arkasında kalan port bölümüne takılan alüminyum kapak yok, açıkta duruyor orası. Riglerden düşme kartları 3'e falan iteliyor millet sağda solda, şu paket programa biçtiğim değer 4.000 TL. İstanbul içi elden, kargo tavsiye etmem ama alıcı ödemeli ve alıcı riske razı olursa vermeye üşenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 işlemciyi alırım ama fiyatı öldürürüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 2.500tl el sıkışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 2750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 2800 türk lirası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 bu mezarcılara pabuç bırakma gerekirse kendi içimizde değerlendiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 2900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 2950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 2951 + çeyrek dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 4000 iyi fiyat lan ölücülük yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Çeyrek dürüm nedir ya ben bu şartlar altında yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 goldbären said: bu mezarcılara pabuç bırakma gerekirse kendi içimizde değerlendiririz. Battlefieldda da icinde degerlendiriyolardi dun, gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 sistem çok iyi 4000 bedava ihtiyacı olan alsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Çok uygun değil mi fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Biri baltalasın lan... Ciddi diyom bakın biri baltalasın.. Baltalanmazsa ben hatuna "Bana bilgisayar alalım mı?" dicem sonra beni ıslak terlikle kovalayacak... O yüzden biri baltalasın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 senin hatun baya anne moduna girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 dayağı ye makinayı kap ekran kartı fiyatına resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Bacyo bey şunu bana rezerve etsene bugünlük, bir durumlara bakayım konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 oha fiyat çok iyi lan. 3000'e switch aldım lan ben. daha önce niye açmadınız ilanı ya şöyle 3 ay önce falan asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 tunch said: senin hatun baya anne moduna girmiş Ya yok annelikten diil. Eşimin çalıştığı rehabilitasyon kurumu kapatıldı. İş arıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 editledim çok karıştıracak işi. Ekran kartını tek verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Ayfonun 10k oldugu devirde bedava lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Pist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 fiyat böyle çok düşük oldu mu bait mi lan denir eski üye olmasa dsf. alacak varsa alsın fiyat süper. millet 3 bine ps4 falan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ceset kokmuş buralar lan, mezarcılar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar