Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 evet ben de uyarsın diye ekledim, dönüp dolaşıp çıktığı anavatana dönmüş konsept ehu. fena değildi fragman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 heh di mi, zaten buyuk robot dovusu, kaiju falan ekrana kilitleyen seyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Kengan Ashura hakkında hiçbir haber çıkmıyor, iptal ettiler herhalde... Dorohedoro noldu onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 DOROHORODOHOODOREDRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Dorohedehödöro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Netflix'e Anime yazdım bugün, Skull Island diye birşeyin yerini ayırtmışlar, onu farkettim. Sanırım Kong: Skull Island ile Godzilla vs Kong arasında olan olayları bu animede işleyecekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 Terminator Anime duyuruldu. Production I.G. yapıyormuş. Kaynak: ANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 YOK ARTIK en uçuk hayallerimin bile ötesinde, şu an öyle bir heyecanlandım ki. vay canına, tüylerim ürperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2021 (düzenlendi) kaynak ann ! güzel olabilir ama ben bile heveslendim. Şubat 28, 2021 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Netflix, Türkiye'deki abonelik ücretlerini artırdı. Abonelik için sunulan 3 paket de zamlanırken, en büyük yüzdesel artış, temel pakette gerçekleştirildi. Netflix, son olarak 20 Haziran 2019'da fiyatlarına zam yapmıştı. Zammın ardından yeni Netflix abonelik ücretleri şu şekilde: Temel plan ücreti: 17.99 liradan 26.99 liraya yükseltildi. (Yüzde 50 zam) Standart plan ücreti: 29.99 liradan 40.99 liraya yükseltildi. (Yüzde 37 zam) Özel plan ücreti: 41.99 liradan 54.99 liraya yükseltildi. (Yüzde 30 zam) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Tek videoda neden Netflix'i fund etmeniz gerektiğinin özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 (düzenlendi) bruce dickinson mu lan o stan bush'muş eşşek kadar yazıyo asdf Mart 5, 2021 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 hayır hüsnü komiser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 hüsnü öldü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Netfiliş bunlar netfiliş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 (düzenlendi) Way of the Househusband cok kotu olmus. Guzelim malzemenin icine etmisler, yapan arkadas manga ve anime arasindaki farki anlamamis. Powerpoint slideshow gibi bisi yapmis. Bir tek voice acting cok iyi. Nisan 9, 2021 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 (düzenlendi) daha çok motion comic gibi olmuş, Nisan 9, 2021 lord_gorthaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Way of the Househusband slideshow demeye gelmiştim ben de, manga güzeldi oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 JC Staff One Punch Man season 2 ye de kalitesizliginin darbesini vurmustu. Adamlar live action kadar ozenmemis seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 (düzenlendi) Ryu Ga Gotoku oyunlarını ve oradaki raconları pek bir sevdiğimden Way of the Househusband'ı es geçmeyi düşünmüyorum, pazar sakin kafayla izlerim. Ama bahsettiğiniz olay bana yabancı değil, Netflix'deki Backstreet Girls'de karakter konuşurken göz kırpamıyorlar, yürüyemiyorlar yada koşamıyorlardı bile, o yüzden slideshow'luk seviyesi beni şaşırtamaz. Gerekli gereksiz her sahneye bas hız çizgilerini, karakter bağırırken yüzüne zoom yap, işin yarısı halloluyor. Ne gerek var kasmaya? Edit: Ulan Netflix, çakallıkta Disney'le yarışabilirsin, ne diyeyim lan size. Nisan 9, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Netflix'in Ultraman'ı 2. sezona gelmeden yeni bir Ultraman anime filmini onaylamış. Bu yeni Anime önceki serideki Shinjiro Hayata yerine Ken Sato isimli başka bir karakteri işleyecek, ayrıca Sola Digital Arts ve Production I.G. yerine James Cameron'un pek çok işiyle hatırlanabilecek olan Industrial Light and Magic tarafından yapılacak. Kaynak: Tsuburaya Productions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 Dota, Dorohedo, Kengan Ashura yeni sezonları ne zaman gelecek ya? Witcher ve Cowboy Bebop da bekliyorum, kısmetse gelsin onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar