Promenader Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 6 saat önce, Sam dedi ki: neredeyse 20 yıl bekledim ama forumda blizzard'ı herkesin yuhaladığı günleri de gördüm. bugün herkes yuhalasın bir şey olmaz. yeni wow xpack çıkınca 60 eurolar subslar paşa paşa alınacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 oyun campaign yaparken atıyor windows a .. bu nasıl reforged Emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 10 saat önce, Sam dedi ki: neredeyse 20 yıl bekledim ama forumda blizzard'ı herkesin yuhaladığı günleri de gördüm. abi sen nasıl "o zamanki konjonktür başkaydı, yine öyle olsa yine desteklerim" diyosun sıyrılmak için, bence bliz de dönemine göre eleştirilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 gold kubat damage açmış skdksks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2020 1 saat önce, goldbären dedi ki: abi sen nasıl "o zamanki konjonktür başkaydı, yine öyle olsa yine desteklerim" diyosun sıyrılmak için, bence bliz de dönemine göre eleştirilmeli dönemine göre eleştirdim ki ben hep zaten. düzgün yapınca da övdüm. "blizzard'dan babam çıksa yerim"in dengi "reis'i yalnız bırakmayız", bunları ben demedim ama başkaları dedi, kalanlar da alkış tuttu. 20 yılda hala değişmeyen işte oyun şirketi savunmak için ad hominem'e başvurulması, o da 2040'a azalarak bitecek inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 ad hominem değil ki bu. ad hominem olması için "bethesdayı hala savunanlar var ekieki" demem lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Sam in wc3 u sevmemesinin tek nedeni upkeep idi, turtlelarken 50 tank basip rakip usse atamiyor diye kiziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Tüm bu konuşmadan ve tartışmadan yalnızca tek bir anlam çıkıyor: Retri Pala FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 4 saat önce, Laurelin dedi ki: Sam in wc3 u sevmemesinin tek nedeni upkeep idi, turtlelarken 50 tank basip rakip usse atamiyor diye kiziyordu upkeep ikinci sebep de birinci sebep strateji oyunlarındaki gelmiş geçmiş en kötü armor sistemini kullanmasıydı, tam bir hilkat garibesiydi. burada millet aylarca savundu bana karşı, sonra expansion'da değiştirdiler. sonra da kimse "kendileri de beğenmemiş, haklıydın" demedi lol. çünkü "reis'i yalnız bırakmayız" kafası hakimdi. bilizort reis fırıldak gibi dönse de np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Beyler enazindan ufak sistem iyileştirmeleri bile gelmedi .. oyundan atmalar donmalar gırla sizce ne zaman oturur reforge .. refund yapmayı düşünüyorum ama toplarlar ümidiyle beklemeyi de aklımdan gecirmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 toparlarlar toparlarlar. siz satın almaya devam lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 esinize dostunuza da alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 valla başarılı olsa bi bunu alıcaktım en azından blizzard'ın şu haline rağmen, ama bunu bile yapamadılar. gerek yok artık birşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 2 saat önce, hailandkill dedi ki: Beyler enazindan ufak sistem iyileştirmeleri bile gelmedi .. oyundan atmalar donmalar gırla sizce ne zaman oturur reforge .. refund yapmayı düşünüyorum ama toplarlar ümidiyle beklemeyi de aklımdan gecirmekteyim Refund yap toplarlarsa yine alirsin. Kimse refund yapmazsa neden duzeltsin adamlar enayileri bulmuslar oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 (düzenlendi) sen refund yaparsın da, bakalım blizzard kabul ediyor mu sdfs Ocak 31, 2020 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2020 35 dakika önce, k1nJo dedi ki: sen refund yaparsın da, bakalım blizzard kabul ediyor mu sdfs charge back yaparsın enson çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Duyuruldugunda pre-order etmistim, acikcasi sonrasinda takip etmedim development’i. Actim oyunu prologue’u oynadim, karakter animasyonlari falan 20 fps. Bok gibi gorunuyor oyun. Karakter portreleri falan saka gibi kotu. In-game sinematiklerin gelistirilecegini hatirliyordum, zerre birsey yok. orjinalinden daha kotu gozukuyor cidden. Reddit’e baktim, ortalik toz duman. Ticket actim, refund’ladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 (düzenlendi) işin kötüsü herifler çalışan eski clientı yok etmişler, hani canın çalışan campaign oynamak ister vs... oynayacağım yok da denemek için hesaptan classic tft setup indirdim b.nete bağlanıp 30gb indirmeye çalışıyor :D Şubat 1, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Metacritic User Score, 0.6 lele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2020 ben de bir katkıda bulunayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Refund Complete! You’ve completed the process. The product and amount listed below will be refunded to your select payment method. Refunds can take up to 72 hours to process. You will receive an email confirmation with this order number. ulan ilk defa blizzard hayal kırıklığı yaptı bir oyununda .. blizz sanırım ipini çekiyor yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 (düzenlendi) 17 saat önce, Norak dedi ki: Metacritic User Score, 0.6 lele 0.5'e düşmüş. bu kadar düşük user score ilk defa gördüm metacritic'te. Warcraft III: Refunded Şubat 2, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 abi çok iyi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2020 ahahah 10 numara yapmış, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar