Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) Microsoft kübik tasarıma geçerek çok mantıklı bir iş yapmış. Muhtemelen sıcaklık ve ses konusunda da Series X daha başarılı olacaktır. Haziran 12, 2020 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 1 edisyon daha ve sonuc, pc kasasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 6 saat önce, razzRaziel dedi ki: altta siyah stand gözüküyor, ne kadar sağlam tutuyor acaba... eğimli yapmışlar yatay kullanım için korkunç bir karar. halbuki japon mühendislerin kafası çalışır bu tarz detaylara. futuristic tasarım yapacaz diye içine etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Series X ile koca kara kutu diye alay ediyordu insanlar. Tasarımıyla öne çıkacak şimdi Hala PS5'in ses ve depolama sistemleri ile ve GPU'daki daha yüksek CU hızlarıyla daha iyi donanıma sahip olduğunu düşünüyorum. Ama Game Pass'a karşı bir şey çıkartamazlarsa bence geri kalacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 PS Now üzerinde de deli içerik birikiyor aslında hatta nicelik olarak baya 5-6 katı sayılır ama her ülkede olmaması büyük dezavantaj. Dün sunum sonunda PS NOW release date tarihinde bütün store olan ülkelerde olacak fln gibi bir çıkış yapsalardı baya iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 peki ne zaman çıkıyor? release date'i göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) Büyük olması kötü degil bence, ısınması daha kötü olurdu. Bi de yamuk olmasından içinde boş alan olacagını düşünüyorum, hava akımı olur oralardan. Yalnız rengi begenmedim ben. Farklı renkleri çıkar gerçi tahminimce Haziran 12, 2020 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 1 saat önce, bLackcha0s dedi ki: peki ne zaman çıkıyor? release date'i göremedim. kimse goremedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 ama bazi oyunlar sonbahar 2020 diye anons edildigine gore eylul - ekim diye tahmin ediyorum baya bi oyun da christmas 2020 release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 büyük olsun abi nolcak ısınmasın yada 2 sene sora uçak motoru sesi çıkarmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 En geç 26 Kasım derim. Şükran günü o gün, Bir hafta önce filan çıkartırlar en kötü hediye olarak alacaklar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) yalnız disk drive'lı versiyonunu önce gösterdiler ama digital edisyon çok çok daha iyi duruyor simetri nedeniyle. ilk önce digital olanı yapmışlar gibi sanki. son dakka mı aklınıza geldi drive'ı koymak, ortaya sokamadınız mı, ya da madem ortaya olmuyor, power rangers robotu kafası şeklinde yapmak zorunda mıydınız =/ Haziran 12, 2020 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 tv nin oraya bi yerine koydugun bi kutu ya, görünüşü şekli çok önemli değil, sessiz ve serin dursun isterse dikdörtgen prizma olsun önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Ya olur mu CESUR tasarım yapmışlar, tabii ki evin en güzel yerine koyup sergileyeceksin kızlar tav olacak falan. @Esh gelip işin cesaret boyutunu anlatsın, kolay mı bi pileysiteyşını böyle tasarlamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 duz olmayinca ustune pc koymak zor olur amahmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 düz kutu yapmayıp şekilli şüküllü alet yapmışlar işte, ne takıldın CESUR TASARIM dedi diye aksidice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) 25 dakika önce, Cokomantis dedi ki: Spoiler Fixed. Haziran 12, 2020 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 lol thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) Abi dün bazı yayınlarda da gördüm, böyle şekli yüzünden üzerine bir şey koymak mümkün olmayacak falan gibi yorumlar. 10k verip oyun konsolu alıyorsun, sehpa değil. tabi ki de üstüne altına bir şey koyar bunlar diye tasarlamadılar aleti yani. Konsolun asıl işlevini yerine getirmesine bir engeli olmadığı sürece bu tasarım benim için okey. Dik hali hoş duruyor ama yatayda biraz meh. Her haliyle XPSU'dan daha şık duruyor tabi. bir de beyaz toz/kir gösterir konusunda bir şey diyim. Abi benim PS'in siyahlığı 2 gün sürüyor, 3. gün rengi değişiyor vallahi siyahda toz daha sinir bozucu bir şey. Aleti silince vay diyorum ne güzelmiş kendi rengi sdasfas Haziran 12, 2020 applev0dka tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 kutudan daha güzel. siyah, pis, düz, kutu... bence muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 11 dakika önce, applev0dka dedi ki: Abi dün bazı yayınlarda da gördüm, böyle şekli yüzünden üzerine bir şey koymak mümkün olmayacak falan gibi yorumlar. 10k verip oyun konsolu alıyorsun, sehpa değil. tabi ki de üstüne altına bir şey koyar bunlar diye tasarlamadılar aleti yani. o meta eleştiri abi, o kadar gömüyosun ki hani kullanmayacağın zaten belli, "güzel saksı altlığı lelelele" diyosun. ŞAKAYI AÇIKLATTIRDIN =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar