fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Oturdum 34 sayfa eski mesajlarimi okudum. Cok malmışım ama çok neşeliymişim lan. Eski neşemi istiyorum ben nereye başvuruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Farkettiyseniz depresyondayım Forumda da kimse kalmamış zaten, nerde lan millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 şuradan başlayalım http://www.youtube.com/watch?v=vwCq9EM5F7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Depresyonda herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Drama yapmaya gerek yok abi, oldu bitti gitti. Sosyal bir aktivite edin, haftasonlari bir taraflara kac, her hafta bunun planini yap filan derken farkli olaylara yogunlasiyorsun. Cadir al, camping iyidir veya bisiklet alip bisiklet turlarina katil. Istanbul da her hafta tur hazirlayan organizasyonlar var mesela, buradaysan bilgilendiririm. O kadar enerjim yok dersen de; oyunlara sar. Yalniz kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 twitch, hentai filan izle. başkalarıyla iletişimli oyun oyna. dota lol gibi filan bol bol küfür edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Topiğinde de yazmıştım burda da yazayım senin s**ini da**ğını yesin gızlar bu da geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Dünyanın en yüzeysel tavsiyesini vereceğim. KOŞ. Evet abi, koşuya sar. Spor saati al bir tane, istatistiklerini takip et. Vücudunu bir makina olarak düşün, sürekli geliştiğini gördükçe mutlu ol. Runners high yaşamaya başlayacaksın bir süre sonra, uzun koşularda. KOŞ abi, cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Bir de evet herkes gitti, forum resetlendi. Herkese laf sokup prim kasan esprili dahi çocuklar dönemi geri döndü. Birkaç yıla doğal denge kurulur. WELCOME BACK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 ilişkiden çıkanı mmo paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Koşmak ne yiea. Pisiklet masterrace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 ben de benzer bir darbeden sonra koşuya falan verdiydim kendimi. bir süre iyi geliyor gerçekten. ama asıl ilaç tüm gücünle hayata devam etmek. rutine sarılmak. yeni fırsatlara açık olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 direk mala vurmak abi. et ete degdikce unutuyosun. kosu mosu hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Aceace said: Koşmak ne yiea. Pisiklet masterrace. abi denedim 1- Pisiklet çok vakit alıyor 2- güzel bir koşudaki kadar kendimi zorlayayım dersen daha da çok vakit alıyor. Koşu 1 saat = Bisiklet 4 saat (Bence) 3- PAHALI. Bir sardın mı, sonu yok resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 kosu candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 wowa başla aga koşu moşu sana gelmez tank aç biraz da iyi oynarsan en popi adam olursun ortamdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 https://www.facebook.com/100000378866514/posts/2078330475522894/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 sipeyskeyk said: Aceace said: Koşmak ne yiea. Pisiklet masterrace. abi denedim 1- Pisiklet çok vakit alıyor 2- güzel bir koşudaki kadar kendimi zorlayayım dersen daha da çok vakit alıyor. Koşu 1 saat = Bisiklet 4 saat (Bence) 3- PAHALI. Bir sardın mı, sonu yok resmen abi olay da sarmasi zaten, mesguliyet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 hareketi boşver oturduğun yerde spor yap. el ve kol sporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Black-ice said: şuradan başlayalım http://www.youtube.com/watch?v=vwCq9EM5F7Y bugün de başkası adına utandık. ımyeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 sipeyskeyk said: Aceace said: Koşmak ne yiea. Pisiklet masterrace. abi denedim 1- Pisiklet çok vakit alıyor 2- güzel bir koşudaki kadar kendimi zorlayayım dersen daha da çok vakit alıyor. Koşu 1 saat = Bisiklet 4 saat (Bence) 3- PAHALI. Bir sardın mı, sonu yok resmen Vakit alıyor derken? Sallıyorum Bebekten Sarıyer'e 45 dakika sürüyor. Çok uzun sayılmaz.(15 km.) Pahalı gibi görünüyor olabilir ama o kadar da diil. 1500 liraya giriş seviye bir pisiklet alıp 5 sene kullanabilirsin. Koşmak da neymiş... Meh. Allah bilir sen evlenince konsolcu falan da olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Aceace said: Meh. Allah bilir sen evlenince konsolcu falan da olursun. Anneme küfür etsen daha hoş karşılardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 ana bacı yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Senin çocuklarına gofret alıp erken yaşta glikoz şurubu ile tanıştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 evet dede kasstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar