vaperon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Yayınlandı. Bilginize. Netflixten alıntı: Lise öğrencisi Ichigo bir anda ölüm meleği yetenekleri elde edince güçlerini geri vermeyi çok ister. Ama önce birkaç ruh toplamalıdır. Yorum - Spoiler içerir! Yine bir Netflix klasiği olarak orjinal konudan oldukça farklı ama kilit noktalar işlenmeye çalışılmış. Zabimaru belki de filmin tepe noktasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 yamaji ownage varsa bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 bi dk, niye ichigo lezbiyen trans zenci değil? *triggered* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 japon yapimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 death note boktan boktu bu nasıl acaba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2018 kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 guilty pleasure filmi olmuş. orihime saçlar niye siyah mk fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 memeler nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Dakikada kac kurosaki-kun diyor? KONO REIATSUUUU!, MASAKAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Seyrettim. Bleachin hatrına seyredilir diyecem de muhtemelen bir çok kişi yarıda keser. ayrıca meme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Ben bunu izlenecekler listesine bir alayim. Bir ara bakarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 beklediğimden iyi çıktı. vakit öldürmek için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Gayet iyi olmuş hemen boklamayın hatta devamı da yakın zamanda gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 bleach in kendisi neydi ki bu ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 fillere boğmasalar kendisi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 mangasının bitimini hatırlatayım o zaman. kaptanlara build up yapıp sonra ne olduğunu unuttular. bu kadar uzatmasa gayet izlenebilir olurdu. espada arancar quincy hep tekrara girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Naruto da gelir bunun üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Efektler bütçesine göre çok iyi. Kadroda benim için tanıdık 4 kişi (Miyavi, Erina Mano, Souta Fukushi, Masami Nagasawa) vardı ama Japon sineması, TV dizileri ve idollerine çok tanıdık olmayan insanlar için he denilip geçilecektir. Savaşlarda çalan müzikler çok iyi uyuyordu. Hikaye ve işleniş Arc'ı/seriyi tek filme sıkıştırma furyasının bir diğer örneğiydi. Beni rahatsız eden tek husus Ichigo'nun başkasının koruma ve acımasına muhtaç biri gibi gösterilmesi idi ama Manga'daki evren ile bu film aynı olmadığı için çok gömmeyeceğim. Soul Society'nin sadece 1 dakika (o da tek odadan ibaret) göründüğü, kaptanlardan sadece 2-3 kişiyi gördüğümüz bir filmde subplot aramayacağınızı umuyorum. İzleyip geçin, çok tavava yapmaya gerek yok. 5.7 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 matsumoto var mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 samaella said: matsumoto var mı ? :D yok, olsa 7'yi basardım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Eğlenceli olmuş, efektler gayet iyi olduğu için garip kaçmamış cok. Kapisma sahneleri animeden çok daha iyi. Sonrasında gittim animeye tekrar baktim o bolumlere. hic izlememiş arkadaşlarla izledim beğendiler. Bölüm bölüm olması da iyi. Hikaye olarak en başını işliyor sadece. Ben tüm soul society arcini çok hızlı bir şekilde isleyecek diye korktum da olmadı öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar