deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Özellikle ABD'de yaşayan arkadaşlar, neden Iphone alıp geçmiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 telefonda tek kriterim bataryanın uzun olması. diğer özelliklere neredeyse bakmıyorum bile. şu devirde en iyi batarya iphone pro max'larda olduğu için el mahkum iphone'cu olmaya doğru yöneldim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 deadwoll, 01.03.2023 09:42 tarihinde dedi ki: Özellikle ABD'de yaşayan arkadaşlar, neden Iphone alıp geçmiyorsunuz? Android'i daha çok seviyorum, usb-c herşeyimi şarj ediyor (kulaklik-kamera-go pro vs) , telefonumu da etmesini istedim Apple'ın bataryası biraz daha iyi olsa kabul ederim, ama aradaki fark çok büyük, iosa geçme ve yeni kablo sokma pahasına iPhone alcam next time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Apple USB-C'ye geçebilir belki next-gen'de. Kablo mevzusu kötü ama artık wireless chargerlar falan işi çözüyor. Başka apple ürünlerin varsa bağlantıları kablosuz zaten. Pro max'lerin şarjı bayağı iyi ve uzun süre stabil kalıyor pil. Öyle aldım 1 yıl sonra pil öldü olayı yok pek. Onun haricinde kamerası püsürü piyasanın en iyisi bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 (düzenlendi) apple'ın son modellerinde de usb-c yok mu? aa yokmuş ben var biliyordum. Mart 1, 2023 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Is yerine, misafirliğe, seyahate giderken kablosuz şarj cihazını alıp götürmek pratik olmuyor. Sırt çantasına 1 kablo atıp tüm cihazları şarj edebileceğini bilmek güzel Kablo zaten kolay yalan olan bişi, ucu bozuluyor temassızlik yapıyor, birileri çalıyor, sen kaybediosun fln, daima yedeği olması gereken bişi, bı tane lighting aldım derdim bitti olmuyor, tek tip kablo valla hayatı kolaylaştıran bir şey Sonraki nesil usbc gelirse kesin iPhone alırım Android'i daha çok sevdiğim halde. Widget olayında android çok daha modern iosa göre. Ana sayfadan inboxu scrollamak, appi açmak yerine, yahut Spotify playlisti scrollamak fln, iosa niye gelmiyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Fold kral... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 ya bu son fold 4e ne diyorsunuz? tablet taşıma işinden kurtulacakmisim gibi hissediyorum. gelen giden musterilerimde var bi kac kez denedim pdf excel vs goruntuleme sarjida cok iyi sadece tasarim olarak biraz kaba geliyor ama ofis isleri ve musteriye urunu tanimakta agirlikli olmak uzere cok iyi ekran buyuklugu epey cezbediyor. s22ultra ya gore kamera vs biraz altta kaliyor sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Tableti ne amaçla kullandığına göre değişir yerine geçip geçemeyceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Telefon alacaklar bugün son, yarından sonra deli zamlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Ne zammı geliyor yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Gümrük kıymeti 200 den 350 dolara çıkıyormuş. Çok üst seviye telefonlara dokunmuyor, daha çok orta/alt segment telefonlara geliyor. En az %20 olucak oda zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Tabletler için geçerli mi bu zam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 abi ne kadar saçma ya garibanın telefonuna mı kaldınız ya zaten akıllı telefonun yoksa neredeyse devlet gözünde yoksun çoğu işlemini e-devletsiz yaapmiyorsun, bu belli ki artık temel ihtiyaç, neyi zorluyorsun awk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Patron çıldırmış https://www.teknosa.com/realme-gt-2-pro-8gb-128gb-su-yesili-cep-telefonu-p-125079052 12.999 liraya SnapGen1 GorillaVictus 8 ram Uzun süredir böyle f/p gelmedi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2023 https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-128GB-Mavi-Türkiye-Garantili/dp/B0BJF68C2H/ 12T kullananlar memnun mu? amazonda 3 taksitle Nothing phone 1i kestirmiştim gözüme sonra kargoyu cuma gününe denk getirmeyi beklerken hem nothing %10 daha zamlandı hem de bunu gördüm. 12T'nin fiyatını 4k düşürmüşler sanırım fiyat sitelerinde hep 20k listeleniyor kıyaslanmaz gibi duruyor donanıma bakınca ama bilemedim ikisinide kullanan yada gören varsa yorum yapabilir mi* elimde yaşını hissettiren bir mi A3 var, esasen onun gibi android One devam edeyim istiyordum ama o grupta yeni telefon bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 kardesime 9T almistim 3 sene once fln hala kullaniyor dandroid alcaklara samesung yerine sayomi almanizi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Benim 9T bu ay 4. yaşını doldurdu en ufak bir yavaşlama yok. Pop-up kamera masterrace, sonraki modellerde devam etselerdi keşke. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 11T Pro aldım. Şu ana kadar oldukça memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2023 2020se alsam ikinci el, pili %80 civarlarinda olanlar goruyorum uyguna, gider mi o? Applestoreda pili degistirilebiliyor dimi hala onlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 25k civari fiyat performans telefonu gunumuzde hangisidir? Kendim xiaomi mi 9t kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 s23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 S23fe cikicak onu beklemeni oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 ayfon se 2022 al gec dandroidle ugrasma hele samesung... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2023 android se için şarzı çok hızlı bitiyo diyolar. ben de ondan alcaktım ama vazcaydım o yüzden, ip7 alıp pilini mi değiştirsem diyorum o yüzden sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar