Xaero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Yerli Vampire Diaries olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 bu fragmanı izledikten sonra vazgeçtim. izlemem bunu fgfdgbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 asdsa cringefest inb4 "ama yerli projelerimizi desteklemeliyiz yoksa başka türlü nasıl gelişecek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 böyle bir şey benimde yapasım var, oyuncular fln baya efsanede konsepti tam oturtamamışlar, belki izleyince daha bi manalı gelir bilemedim. benim kafamda hep şehirde uzakta allahın dağında köyde vs geçen şeyler var. ortamdan tırsacan bir kere yoldan geçerken mezarlık görecen yusuf yusuf atacan yanda dere sesi olacak, yılanıdır kargasıdır arkadan bir sesler gelecek ne olduğunu bilmicen, o hissi verdin mi o konuya ister üç harfli ister katil ister vampir sok ama böyle gotik gotik ergenlerle istanbul caddelerinde vampir bize uymadı. belki çekimden flndır ama mutlaka izlicem ilk bölümü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Saeros said: asdsa cringefest inb4 "ama yerli projelerimizi desteklemeliyiz yoksa başka türlü nasıl gelişecek" (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Milamber said: oyuncular fln baya efsanede wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 şu kıvırcık elemanı bi yerde izlemiştim youtube'da iyi oyuncuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ne kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Bi true blood degil. Izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Aket-Atum said: https://www.youtube.com/watch?v=WKfyFwF-T-4 Bu ne lan namaza başlıyorum ben 57. saniyede çıkan elemanı sille tokat dövmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 elçin sangu görmek için izlerim belki diyordum fragmanı izledim güzel kadın görmek için daha başka film veya dizi izleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Abi kurgu bile kötü, dizi fragmanının editi nasıl bu kadar kötü olabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 bi şans verip izleyeyim dedim.ilk bölüm tahmin ettiğimden iyiydi de 2. bölüm rezaletti ya bitmek bilmedi resmen. oyunculuk rezil ama türk yapımına göre baya cesur sahneler de var yakında akit sitesine haber olur aslfnaslf #çukurluvampirlitürkromantikdizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 blutv dışında izlenmio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 umarım izlenmiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Abaaavvv =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 yaşamayanlar ne abi yaşamayanlar ne ya. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 ahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 şu fragmanın sonunda çalan "yerli ve milli rage against the machine" buymuş https://www.youtube.com/watch?v=j56cst9cBlY sallan yuvarlan rakınrol esprisi mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Bizde bu tur dizilerde oyunculuk cocukken kizlari ellemek icin oynadigimiz doktorculuk oyunlarinda yaptigimiz roller kivaminda oluyor sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 goldbären said: şu fragmanın sonunda çalan "yerli ve milli rage against the machine" buymuş https://www.youtube.com/watch?v=j56cst9cBlY sallan yuvarlan rakınrol esprisi mi acaba? Dizisiyle de müziğiyle de 20 sene geriden takip ediyoruz. Umarım levent'teki plazaların önüne geöçip eylem yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 dizi zaten belli de? 2000 lerin başın da bu adamlar dan çok daha iyi sound oturtmuşlugumuz var bizim. ratm benzerliği falan zaten geç, gülerler adama. radical noise aklıma geldi adamlar da 20 yıl ileriden gidiyorlardı. sonra şimdiki pentagram vokali Gökalp ergenin "the climb" ı vardı. (gerçi ikside hala var arada konser veriyorlar) onlarda herhalde türkiye ye fazlaymış. şimdi böyle grupları görünce bir tarafımla gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Silphatos said: ne kötü1 haftalık blutv denemeyle önce 2 bölüm undeadz izledin sonra adana01 2 sezon bitirdim asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Fransuxa said: yaşamayanlar ne abi yaşamayanlar ne ya. abv undead? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Kimsiniz lan kimsiniz? KİMSEYİZ AĞĞĞĞBİİİİİİİİ ÇOKKKK İYİİİİİİİİİİ YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYĞĞAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar