Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia RTX 2000 Serisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artariel said:

1080ti gibi kartları azıcık kemer sıkarak alabiliyorduk ama rtx'te kantarın topuzu kaçmış. doların artmasının yanında asıl etmen, dolar bazında fiyatların da artık dayanılmaz bir seviyeye çıkması. monopolynin en büyük zararı bu. geri zekalı raja, amd grafik biriminin içine sıçıp üstüne intel'e kaçmasıyla tüyü dikti, şirkete en az 2-3 yıllık r&d ve üretim kaybı yaşattı. amd, ryzen serisiyle dötü toparlamış olmasaydı sağlam bir çöküşe girebilirdi. şimdi navi'yi bekliyoruz ama pek umudum yok, navi sanırım ps5 için özelleştirilecek bir sürüme de sahip olacakmış. vega'lar türkiye'ye uğramadı bile sanırım. varsa yoksa rtx, gtx, hepsinin fiyatlar absürt ötesi. uyduruk 1050ti bile 1700 liraya vurmuş.

bi saniye hisseleri 10 dolardan 1 yilda 30 dolara cikan firmayi mi kotuledin hicbi keywordu bilmedigim icin okuyamiyorum da.
Mesaj tarihi:
Yok abi, minerlar dönem dönem ürün satın alıyor, düzenli müşteri değiller. Hem AMD hem Nvidia'nın CEO'ları söyledi bunu defalarca, gamerları hedefliyoruz dedi ikisi de.

Minerlarla neyin alakası var, bu yeni seri RTX'lerin bu kadar pahalı çıkmasının nedeni minerlar sdfsd
Mesaj tarihi:
geçen evi toparlarken 2005-2010 arası lvl dergileri çıktı içlerini karıştırdım biraz.

donanım fiyatlarını görünce gözümden bir damla yaş süzüldü.. bedavaymış ya her şey. level diyince aklıma geldi
Mesaj tarihi:
Beklendiği gibi 20xx serisi baya kötü çıktı.

2080 1080Ti'a sidegrade. 2080Ti 4K'da falan oynuyorsanız az daha iyi de fiyatı da saçma sapan yüksek.

1080'den veya 1080Ti'dan falan upgrade yapacaksanız yeni seriyi bekleyin derim, değmez.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

geçen evi toparlarken 2005-2010 arası lvl dergileri çıktı içlerini karıştırdım biraz.

donanım fiyatlarını görünce gözümden bir damla yaş süzüldü.. bedavaymış ya her şey. level diyince aklıma geldi

ss atsana bi kaç tane yahu
Mesaj tarihi:
hangi teste inanayım bilemedim
hoş alacağımdan da değilde merak ettim ama her kafadan farklı bir test sonucu çıkıyor
youtube aleminde kim var bu benchmark işini hakkıyla az çok bilimsel bir şekilde yapan
Mesaj tarihi:
Nvidia DLSS analysis:
how AI tech can make PC games run 40 per cent faster

But does image quality hold up?

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-dlss-turing-tech-analysis

https://www.youtube.com/watch?v=MMbgvXde-YA

hmmm..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Akşam haberlere bakarken denk geldim, adamlar o kadar akıllıca bir yaklaşım sergilemişler ki hayran kaldım. AI cidden gümbür gümbür gelmeye devam ediyor :)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
DLSS bariz bir şekilde diğer tüm AA lardan daha iyi görüntü kalitesi verecek deniliyordu. Linklerdeki resimlerde TAA daha iyi görünüyor. Daha az sistemi yorarak, performansı arttırdığı kesin ama.
  • Yeni Oluştur...