sardalya Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Artariel said: 1080ti gibi kartları azıcık kemer sıkarak alabiliyorduk ama rtx'te kantarın topuzu kaçmış. doların artmasının yanında asıl etmen, dolar bazında fiyatların da artık dayanılmaz bir seviyeye çıkması. monopolynin en büyük zararı bu. geri zekalı raja, amd grafik biriminin içine sıçıp üstüne intel'e kaçmasıyla tüyü dikti, şirkete en az 2-3 yıllık r&d ve üretim kaybı yaşattı. amd, ryzen serisiyle dötü toparlamış olmasaydı sağlam bir çöküşe girebilirdi. şimdi navi'yi bekliyoruz ama pek umudum yok, navi sanırım ps5 için özelleştirilecek bir sürüme de sahip olacakmış. vega'lar türkiye'ye uğramadı bile sanırım. varsa yoksa rtx, gtx, hepsinin fiyatlar absürt ötesi. uyduruk 1050ti bile 1700 liraya vurmuş. bi saniye hisseleri 10 dolardan 1 yilda 30 dolara cikan firmayi mi kotuledin hicbi keywordu bilmedigim icin okuyamiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 minerlar olmasa [insert recep ivedik nah here] çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Minerlarla bir alakası yok, işlemci satışları retailerlarda kafa kafaya Intel'le ve server işlemcileri için büyük firmalardan bissürü ihale de aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 hiç mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Yok abi, minerlar dönem dönem ürün satın alıyor, düzenli müşteri değiller. Hem AMD hem Nvidia'nın CEO'ları söyledi bunu defalarca, gamerları hedefliyoruz dedi ikisi de. Minerlarla neyin alakası var, bu yeni seri RTX'lerin bu kadar pahalı çıkmasının nedeni minerlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 abi okadar miner var ise TR'de aliexpress den kart alsınlar çok daha ucuz kartlar var. Bu arada NDA ne zaman kalkıyor? Bench görmeden almamak lazım asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Esh said: bugun 19 ertelendi diye okumustum, ve evet 20 sinde kartlar cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 ve benchler gelir, evet beklendiği gibi %20 performans artışı var 1080/2080 arası https://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_rtx_2080_founders_review,30.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 bf5 slow motion oynayip, milleti kekliceklerini sandilar lelel. sooo 90's. yeni cikan GPU lari level dergisinden takip etsek neyse de, bu ne fail simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=dLjQR0UFUd0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 geçen evi toparlarken 2005-2010 arası lvl dergileri çıktı içlerini karıştırdım biraz. donanım fiyatlarını görünce gözümden bir damla yaş süzüldü.. bedavaymış ya her şey. level diyince aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 O zaman da ergendik paramız yoktu. Baya şanssız bir nesiliz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Beklendiği gibi 20xx serisi baya kötü çıktı. 2080 1080Ti'a sidegrade. 2080Ti 4K'da falan oynuyorsanız az daha iyi de fiyatı da saçma sapan yüksek. 1080'den veya 1080Ti'dan falan upgrade yapacaksanız yeni seriyi bekleyin derim, değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 2080 1080ti ile karsilastirinca nasil kaliyor 1440p cozunurlukte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Ayni gibi ya, 2080 belki çok az daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 applev0dka said: geçen evi toparlarken 2005-2010 arası lvl dergileri çıktı içlerini karıştırdım biraz. donanım fiyatlarını görünce gözümden bir damla yaş süzüldü.. bedavaymış ya her şey. level diyince aklıma geldi ss atsana bi kaç tane yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 dergiler çanakkale'de ama unutmazsam sonraki gidişimde atarım. her seneden farklı zamanlardan 3er 4er foto çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 hangi teste inanayım bilemedim hoş alacağımdan da değilde merak ettim ama her kafadan farklı bir test sonucu çıkıyor youtube aleminde kim var bu benchmark işini hakkıyla az çok bilimsel bir şekilde yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Ben hepsinde aynı sonucu gördüm ama sen hangi teste baktın ki sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 hele bi rtx'li olaylar gelsin. +200 dolar basılan feature'ı kullanıp kullanmayacağımızı görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Nvidia DLSS analysis: how AI tech can make PC games run 40 per cent faster But does image quality hold up? https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-dlss-turing-tech-analysis https://www.youtube.com/watch?v=MMbgvXde-YA hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Akşam haberlere bakarken denk geldim, adamlar o kadar akıllıca bir yaklaşım sergilemişler ki hayran kaldım. AI cidden gümbür gümbür gelmeye devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Bu 2080Ti kartlar cortlayıp duruyor, hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 DLSS bariz bir şekilde diğer tüm AA lardan daha iyi görüntü kalitesi verecek deniliyordu. Linklerdeki resimlerde TAA daha iyi görünüyor. Daha az sistemi yorarak, performansı arttırdığı kesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar