Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

idefix saçmalığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kulaklık aldım buradan indirim vardı biraz. ama stokta yokmuş. sayfasında stokta olmadığını bildirmediği gibi bir de indirim tanımlamışlar.

buraya kadar hadi oldu diyelim. asıl saçmalık yanında bez çanta hediye veriyolarmış ve ilk gün sadece poşetten hallice çantayı kargolamışlar.

şimdi iade etmek isteyince çantayı iade edin diyorlar. parasını kesin diyorum kullanıldı diyorum. kullanılmışta olsa iade ederseniz bunu iade ederiz diyorlar.

stoğa ne zaman gelir diyorum talep açalım isterseniz diyo. 1 hafta önce ürünü almış olmam yeterince talep sayılmayıp bir de üzerine aramam gerekiyor heralde.

bu nasıl saçma bi sistemdir. yollayacağım yollamasına da sakın bulaşmayın bu saçma siteye.
Mesaj tarihi:
idefix çok saçma bi site harbiden. sipariş ettiğim ürünü 10 gün kargoya vermeyip, e-mail ile "noluyor lan" diye mesaj attığımın akşamı kargoya verilmesi felan fazla sallapati bir iş yaptıklarını gösteriyor.

geçmişin ideefixe'sinden eser yok resmen.
Mesaj tarihi:
çok iyi de değil fiyat. aldıktan 2 gün sonra hepsiburada aldığımdan da 100 lira daha ucuza indirdi.

son aylarda hep saçma işlerle karşılaşmaya başladım. artık full mağazaya yönelcem sanırım. tr'de eticaret her geçen gün seviyeyi düşürüyor.
Mesaj tarihi:
Idefix bunu sürekli yapıyor. Ben 2 kez karşılaştıktan sonra alışveriş yapmayı bıraktım. Aynı şey başka arkadaşlarımın başına da geldi. Hayır bir de bizim aldığımız kitap. Stokta var diye alıyoruz, telefon açınca "bitmiş beyefendi".
Mesaj tarihi:
Erdoğan'ın propaganda müdürlerinden Demirören'in idefix'inden alışveriş yapmayı bırakmakta fayda var.

İdefix Doğan'a satılana kadar müşteri ve tedarikçi memnuniyeti yüksekti, adamlar pazar payını büyütüp sattılar. Ondan sonra işin rengi değişti tabii.
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

hacı begenmedigin boktan çantayı niye kullandın dakika bir?

nasıl bir mantık bu. naylon poşeti de çok sevdiğimiz için kullanmıyoruz. verdim evdekiler bir şeyler koydu. =)

hayır yani kullanılmış bir şeyi maksat müşteriye ibnelik olsun diye mi istiyorlar, atanlar varsa iade edemesin gibi şark kurnazlığı mı yoksa tekrar birisine mi gönderecekler bir şey olmamış gibi =)

şunu ifşa etsen verecekleri hiçbir cevap aklayamaz adamları =) benim ayar olduğum nokta bu.
Mesaj tarihi:
eldar said:

İdefix Doğan'a satılana kadar müşteri ve tedarikçi memnuniyeti yüksekti, adamlar pazar payını büyütüp sattılar. Ondan sonra işin rengi değişti tabii.

gg olmuş resmen
Mesaj tarihi:
İyi de adamlar kulaklığı başkasına da çantalı satacaklar, geri istemeleri gayet doğal değil mi? Kendin için düşün aynı şeyi, birine bişey satıyorsun, adam vaz geçiyor paramı geri ver ama çantasını da yollamam diyor. Mantıklı mı?
Mesaj tarihi:

Kulaklığın değil ya idefix baskılı eşantiyon.

10 lira ama size hediye gönderdik demişler. Dedim zararınız varsa parasını kesin kullanılmış şey için ne uğraştırıyonuz kargo fln. Kulaklığın bi aksesuarı olsa anlarım.

Mesaj tarihi:
Ürünle beraber göndersin yani şunu da o zaman. Temin edemediği ürün için peşinen kargo yapmak nedir. Kulaklık geldi sandım ilk. İade için şark kurnazlığı gibi algılarım bu şekilde olunca.
Mesaj tarihi:
şöyle olmuş olabilir, poşet ve kulaklık ayrı ayrı depo/mağazalarda olabilir. sipariş düşünce ilk çantayı göndermişler, sonra kulaklığı göndermeye niyetlenince stokta kalmadığını fark etmiş olabilirler

bu arada çantanın içinde fatura var mıydı?
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Yapılan net dolandırıcılık ya. Olmayan ürünü satıp, iadede zorluk çıkartmak için 5 kuruşluk hediye göndermişler.

aynen öyle.

kulaklığı yollamıyorlar, "hediyesi"ni yolluyorlar.
kulaklık olmayınca, "hediyeyi de yollayın o zaman" diyorlar,
hediyeyi yollamak istemezsen bu sefer kulaklık parasına yatıyorlar.

Doğan :)
Mesaj tarihi:

bunu geri istemeye utanir lan insan asdf.

df said:

Kulaklığın değil ya idefix baskılı eşantiyon.

10 lira ama size hediye gönderdik demişler. Dedim zararınız varsa parasını kesin kullanılmış şey için ne uğraştırıyonuz kargo fln. Kulaklığın bi aksesuarı olsa anlarım.
Mesaj tarihi:
Ptesi iade süreci başlattım. Salı günü geri gönderdim. Çarşamba ulaşınca yine arayıp iade işini teyit ettirdim. Para iadesini beklerken bugün kargoya vermişler ürünü.

Ptesine gelecekmiş almazsam 3 gün içinde onlara geri dönecekmiş sonra iade süreci başlayacakmış. Daha ne kadar kötü olabilirler derken şaşırtıyorlar.

Mevduat faizi yüksek olunca aylık vadeyi bozmamak için 1 aya tamamlayacaklar heralde süreci :)
  • Yeni Oluştur...