Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 https://skor.sozcu.com.tr/2019/04/29/son-dakika-alanyasporlu-futbolculari-tasiyan-minibus-devrildi-biri-agir-7-yarali-1205441/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 üzücü dürüm 2 şampiyonluk içinde olan takımın maçı var idi puan kayıpları bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Daha yeni baba olmuş, çok kötü ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2019 Adettendir teletext, değerlerimizi yaşatalım. Türk teletextinde lig tablosu gitmiş maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Kastamonu'yla deplasmanda 1-1 berabere kalarak yarı finale çıktık..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 (düzenlendi) varmı bugün bursa-göztepe maçını izleyen ? göztepeli olarak taraflı konuşmak istemiyorum ama sanki "Hiçbir şey olmasa da kesinlikle bir şey oldu" gibi bir maç oldu. göztepenin hakkı yendi gibi. Mayıs 19, 2019 smyrnas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 ben aslında senin yorumunu merak etmiştim :) bein yok, anca stada gidip maç izliyorum. Zırt pırt gol iptal etmişler sanırım, son hafta yine bir pislik çevirip bursayı ligde tutmaya çalışacaklar gibi geliyor. Aynı 2 sene önce bursanın bir anda mucize eseri trabzon deplasmanında galip gelip paçayı kurtarması rizenin düşmesi gibi. Düşsün artıkda kurtulalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 penaltı atamıyorlar sonra ağlıyorlar bence goller ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Deniz kadah penaltyı atamayınca agladım valla yalan yok sonradan biraz inceledim. zaten çogunluk ilk gol ün ofsayt olmadıgını söylüyor. 2. gol ofsaytmış. Bursa da penaltımız verilmedi diyor. Açıkçası göztepe 1 gol daha atsaydı onuda vermezlerdi diye düşünüyorum. @Darksun abi valla insan artık süper lig imaçları için ne yorum yapacagını bilemiyor. her şey son maça kaldı. Bursayı kurtarmaya uğraşıyorlar desem bir türlü, beraberlik erzuruma yarıyordu, erzurumu kurtarmak istiyorlar desem bir türlü, kimse kimseyi kurtarmaya çalışmıyor bunlar olması gereken desem bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 (düzenlendi) Ya çıkıntılık yapmak için değilde Göztepe düşse bir gram üzülmem. Bu sene ne kadar yanlış varsa yapıldı, sonra Tamer Hoca'ya geri gittiler sorryplx diye. İyi giden tekere çomak sokup, sonra bu noktada mucizelere vs. kalmak resmen... Erzurum kazanırsa bugün Fener'e karşı bitti işte olay artık güle güle... Acımıyorum zerre çok sevmeme rağmen. Bunun olmasını hak etti o yönetim çünkü. Mayıs 21, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 fb nin işi zor en iyi beraberlik diyorum erzurum 3 puanı alacak gibi düşenler akhisar, bursa, göztepe olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Ofsaytlarda VAR falan olmasın, adam yan yana yarım santim önde diye ofsayt. İstediğin kadar çizgi çek ben ikna olmuyorum. Benim ikna olmamam önemli değil de, gol sayısını azaltıyor. İnsanın sevincini kursağında bırakıyor. Veya tenisteki gibi VAR'a gitme sınırı olsun. Kulübe isterse gidilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 sadece ofsayt değil bütün var kararları için olsun abi bence. devre başı 1 bilemedin 2 hak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 (düzenlendi) yenerbahçe yendi Erzurum zor artık. Ben hala bursayı kurtarmaya çalışırlar diyorum, malum nedenlerden dolayı. Mayıs 20, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 ERzurumun yenilmesi güzel oldu bizim için ama işte gene de değişen bir şey yok . her şey son maça kaldı. çok heyecanlıyım valla. eskişehir ile oynanan finalde bile bukadar heyecan yapmamıştım. hatta kalpten gitmemek için ankaragücü maçını izlemeyi düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 bursa kalırsa çok ayıp artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 butun evliyalari kaldirsalar kurtaramaz artik bursayi, samet hocanin ahi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 (düzenlendi) Samet çok komik ya bize geldiğinde küme düşecek denilen takımı 3. yaptım yaranamadım diye bir laf etmişti, ertesi sene antalya yı düşürdü adam. Şimdi başarılarına yenisini eklemek üzere haha. Sonradan ayrılması bir şeyi değiştirmiyor :) batır bırak git yok öyle. Mayıs 22, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Bugün yeni asır gazetesinde ve bazı sosyal medya hesapların da (ki yalan haber diyorlar) Ankaragücü maçından sonra mehmet sepilin klübü anadolu grubuna yani tuncay özilhan'a devredecegi söyleniyor. hatta Anadolu efes te göztepe dünyesine girecek deniyor. Haber yalan yada değil bilemiyorum artık ama göztepe 2.lig te oynarken klübümüzü altınbaş holding yönetiyordu. aynı dedikodular çıktıgın da yalan haber dediler ama sonra Mehmet Sepil'e devrettiler asdasds yani yalı grubundan konuştugum bir çok kişi aslında anadolu grubuna devrine sıcak bakıyor çünkü deli bir bütçe gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 olan bursaya olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 yine mi bursayı ligde tutacaklar ya, yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 göztepe düşmesin yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 göztepe öne geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 var sayesinde yırttılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 (düzenlendi) Bornova Stadı'nda penaltıdan hemen önce "Ya allah bismillah allahü ekber" sesleri... Yalnız elle müdahale eden adamda tek haneli IQ olabilir. O nasıl bir el açmaktır? Mayıs 26, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar