Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor Toto Süper Lig [18/19]

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

bodrumspor ankaragücünü 4-2 yenmiş.

bodrumspor resmi 18 maçının 11ini kazanmış 7sini kaybetmiş yanlış görmediysem. adamların kitabında beraberlik yok lan çok net bir takım ya herro ya merro asdafsda. hocaları da bizim eski kale bekçisi engin çok severdim kendisini. bundan sonra forza bodrumspor hem çok karizma duruyor bodrumsporlu olmak
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

bodrumspor ankaragücünü 4-2 yenmiş.

bodrumspor resmi 18 maçının 11ini kazanmış 7sini kaybetmiş yanlış görmediysem. adamların kitabında beraberlik yok lan çok net bir takım ya herro ya merro asdafsda. hocaları da bizim eski kale bekçisi engin çok severdim kendisini. bundan sonra forza bodrumspor hem çok karizma duruyor bodrumsporlu olmak

2006-7 bursaspordaydı. o sezonu kombine olarak kıyak yerden izlemiştik. tam bir aykut kocaman topu oynatıyordu. 4+2 çakılı 6 oyuncu kaleci ile 7. çoğu maç 1-0 0-0 1-1 falan bitiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Perreira zaten FB tarihinin en başarılı hocalarından biri bana kalırsa da, aldığı puanı Fener tarihinde kaç hoca toplayabilmiş?

Tek şanssızlığı o dönem tarihinin en iyi BJK'lerinden birine denk gelmesiydi. Rahat şampiyon puanıyla ikinci oldu adam. Sonra çöküş zaten.

edit:

Gerçi bir sene önce ISMKARTAL'da aynı puanı toplamıştı ama işte sadfas

3 sezon üst üste 74 puan toplayıp, sadece Ersun ile şampiyon olabildi. Fener aslında bayağı şanssızda camiada bir gram bile üzülmüyorum kjhasdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...